Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhabalar 👋 allah analı babalı büyütsün öncelikle. Neden böyle söylüyorsun çok üzüldüm okuyunca. Bu sanin keyfi olarak yaptığınız birşey olduğunu düşünmüyorum. Fizyolojik engel neyse psikolojik engel de aynı şeydir. İkisi de sağlığım bir parçasıdır. Sezaryen doğum yapmak kimseyi eksik yapmaz, normal doğum yapmak anneyi mükemmel yapmayacağı gibi. Önce kendini bu psikolojiden çıkarman lazım bence bunun için kendini suçlu hissetmemelisin çünkü bu senin suçun yada eksikliğin değil ❤ Vajinismus da çözülmeyecek bir sorun değil. Bebekle fırsat bulmak belki biraz daha zor olabilir ama eğer bu sana kendini kötü hissettiyorsa ki çok normal hissettirmesi üstüne düşmen gerekir kendi psikolojin için herşeyden önce. Sen anladığım kadarıyla vajinal muayene olabiliyorsun ve bu çok büyük bir adım egzersizlere bir an önce başlamalısın. İnşallah rabbim bu problemle uğraşan herkesi tez zamanda kurtarır
Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra denedim gün içinde parmak egzersizlerini aslında birde yanma oluyor bebe yağ sürdüm ondan olabilirmi acaba birde bebekle zaten adepte olamıyorum dün eşimle denemek istedim ama bebek durmadı geç uyudu eşimde yorgundu oda uyudu 🤦🏻‍♀️

Ne zamandir boyle sorunsuz iliski yasiyorsunuz? Hiç acı olmuyor mu? Gercekten kolay mi?
Ben 1 ay egzeriz yaptım ama onu bile çok istikrarla yapmadım hep ertelemek istedim. Üç parmağa geçtiğim gün sabah egzerisz yaptım öğlen tekrar denedim. Üç parmak öyle şak diye girmiyordu yanma hissediyordum. Parmağınızla içeride daire çizer gibi yapın yada sağa sola hareket ettirin. Aynı günün akşamı eşli deneme yaptık ve yarısına kadar girdi sonra bir haftada tamamı girdi. Şimdi çok şükür böyle bir sorunumuz yok. Gerçekten çok kolay ve acı değil baskı hissediyorsunuz ilk zamanlar yanmayla beraber baskı oluyor çünkü tam gevşemeyince yanma yapıyor böyle yırtılma hissi gibi geliyor insana halbuki kasları serbest bırakmadığımız için öyle oluyor

Ben 1 ay egzeriz yaptım ama onu bile çok istikrarla yapmadım hep ertelemek istedim. Üç parmağa geçtiğim gün sabah egzerisz yaptım öğlen tekrar denedim. Üç parmak öyle şak diye girmiyordu yanma hissediyordum. Parmağınızla içeride daire çizer gibi yapın yada sağa sola hareket ettirin. Aynı günün akşamı eşli deneme yaptık ve yarısına kadar girdi sonra bir haftada tamamı girdi. Şimdi çok şükür böyle bir sorunumuz yok. Gerçekten çok kolay ve acı değil baskı hissediyorsunuz ilk zamanlar yanmayla beraber baskı oluyor çünkü tam gevşemeyince yanma yapıyor böyle yırtılma hissi gibi geliyor insana halbuki kasları serbest bırakmadığımız için öyle oluyor
Yani şu an herhangi bir egzersiz yapmadan direkt iliski olabiliyor oyle mi

T
Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra denedim gün içinde parmak egzersizlerini aslında birde yanma oluyor bebe yağ sürdüm ondan olabilirmi acaba birde bebekle zaten adepte olamıyorum dün eşimle denemek istedim ama bebek durmadı geç uyudu eşimde yorgundu oda uyudu 🤦🏻‍♀️
Tam yönünü ayarlayamamış olabilirsin ve geveşemediysen yanma olabiliyor. İyice gevşemeye çalış bir günde çok ilerleyeyim deme önemli olan aşama aşama gitmek ve hepsinde başarılı olmak, yapabiliyorum demek. Egzersizleri yapamazken veya hala yanma hissederken eş denemesi yaparsan yüksek ihtimalle canın acıyacak olamayacak ve yapamıyorum diceksin o yüzden acele etmeden devam et. Egzersizlerde 3 parmak 3 boğuma gelmiş olman lazım ve artık canının yanmıyor olması lazım eş denemesi için.

T

Tam yönünü ayarlayamamış olabilirsin ve geveşemediysen yanma olabiliyor. İyice gevşemeye çalış bir günde çok ilerleyeyim deme önemli olan aşama aşama gitmek ve hepsinde başarılı olmak, yapabiliyorum demek. Egzersizleri yapamazken veya hala yanma hissederken eş denemesi yaparsan yüksek ihtimalle canın acıyacak olamayacak ve yapamıyorum diceksin o yüzden acele etmeden devam et. Egzersizlerde 3 parmak 3 boğuma gelmiş olman lazım ve artık canının yanmıyor olması lazım eş denemesi için.
Peki deneyecegim evet tapabilirim buğün tekrar deneyeceğim 😪 bana kendime tekrar güvenmemi sağladınız teşekkür ederim kendimi çok yanlı hissediyor dum dünya bir ve ben tek gibi iyiki var iyi insanlar 🙏🏻 Lütfen dua edin bende sizin gibi yenip başkalarına umut olalım 😪

Peki deneyecegim evet tapabilirim buğün tekrar deneyeceğim 😪 bana kendime tekrar güvenmemi sağladınız teşekkür ederim kendimi çok yanlı hissediyor dum dünya bir ve ben tek gibi iyiki var iyi insanlar 🙏🏻 Lütfen dua edin bende sizin gibi yenip başkalarına umut olalım 😪
Birileri için faydalı olabilirsem ne mutlu bana. İnşallah yeneceksiniz sizde burada umut olacaksınız

Merhaba vajinismus egzersizlerine başlayacağım. Ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz
Eğer hiç egzersiz yapmadıysan daha önce ayna egzersiziyle başlaman lazım. Önce bir ayna alıyorsun vajinanı inceliyorsun. Sonra ıkınıyorsun ve orada bir delik olduğunu görüyorsun ve ıkındıkça oranın genişlediğini görüceksin. Sonra bir parmağını vajina girişine yerleştir mutlaka yağ veya kayganlaştırıcı kullan bolca. Sonra parmağın o deliğin üzerindeyken ıkın ve prmağını ilerletmeye çalış. Hemen hepsi olamayacak her seferinde biraz daha ilerleteceksin parmağını iki boğum üç boğum girecek. Sonra iki parmak tek boğum arkasından iki boğum şeklinde devam edicek. Bu süreçte eş denemesi yapma çünkü kaslarını yeterince gevşetmeyi öğrenmediğin için başarısız olabilirsin ve bu ben yapamaycağım hayal kırıklığına uğratmasın seni. Üç parmak üç boğum yapabildiğinde ve bu artık yanma batma hissi yaratmadığında eş denemesine geçeceksin. Eğer sabırlı olup düzenli egzersiz yaparsan iki haftada başarırsın. Egzersiz yapmak başta hiç cazip gelmiyor ve herkes çözebileceği başka yol arıyor yada bunu erteliyor. Bu konuyu çok okumuş ve araştırmış biri olarak söyleyebilrim en faydalı yapabileceğin şey bu şuanda. İlk başlarda kendini sıktığın için biraz yanma batma gibi şeyler hissedebilirsin ama zamanla alışacaksın egzersize ve ilerledikçe tek prmak o kadar hızlı ve kolay olacak ki inanamayacaksın. Ve parmağını dümdüz itmeyeceksin. Vaji yönü popoya doğru ıkındığında parmağın yönünü bulacak. Ben daha hiç ilişkiye girmedim kızlığım yırtılır kanamam olur diye düşünürsen veya okuyup ben daha hiç ilişkiye girmedim oraya parmağımı nasıl itebilirim, parmağımı soksam ilişkiye girerim diyenler olabilir. Ayna egzersizinde göreceksin orada zaten bir boşluk var ve orası ıkındıkça genişliyor. Ben üç parmak üç boğum yapmıştım ve hiç kanamam olmamıştı. Sadece egzersiz yaparken zorlayıp canınızı yakmayın yavaş yavaş ilerleyin. Çok açık yazdım ama kusura bakmayın ama ben böyle detaylı anlatıcak biri olsun diye dua ediyordum. Yinede sormak istediğin birşey olursa yaz. Buradan bunu yaşan herkesin güzel haberlerini bekliyoruz ♥️

Tabiki yardımcı oluruz. Hiçbir tedavi gördün mü, egzersiz yapıyor musun. Tam olarak ne hissediyorsun, sormak istediğin ne varsa sorabilirsin
Evet gördüm. devlet hastanesinde. Artık özele gitme durumuna geldim ama 5-6 bin para istiyorlar. Parmak egzersizi uygulattilar once işaret parmak sonra iki parmak içinde makas açma kapama hepsini yapabildim zor da olsa başardım ama penis aşamasına gelince kalıyorum yapamıyorum. Rahatım zannediyorum ama nasıl orami kasıyorsam bir türlü girmiyor

Evet gördüm. devlet hastanesinde. Artık özele gitme durumuna geldim ama 5-6 bin para istiyorlar. Parmak egzersizi uygulattilar once işaret parmak sonra iki parmak içinde makas açma kapama hepsini yapabildim zor da olsa başardım ama penis aşamasına gelince kalıyorum yapamıyorum. Rahatım zannediyorum ama nasıl orami kasıyorsam bir türlü girmiyor
Bu kadar ilerlemişken o parayı kesinlikle dr verme yenince güzel bir tatil yaparsınız 🌸 iki parmak zaten yapabiliyormuşsun üç parmak dene ve üç parmak yaptığında hemen eşinle deneyin bol kayganlaştırıcı kullan. Ve üst pozisyon en kolayı çünkü vajina yönü daha rahat bulunuyor. Baş kısmını yerleştirdikten sonra ıkınarak sen ilerlet kontrol sende olsun baskı hissedince geri çekilme o hisse alışınca biraz daha ilerlemeye çalış

Bu kadar ilerlemişken o parayı kesinlikle dr verme yenince güzel bir tatil yaparsınız 🌸 iki parmak zaten yapabiliyormuşsun üç parmak dene ve üç parmak yaptığında hemen eşinle deneyin bol kayganlaştırıcı kullan. Ve üst pozisyon en kolayı çünkü vajina yönü daha rahat bulunuyor. Baş kısmını yerleştirdikten sonra ıkınarak sen ilerlet kontrol sende olsun baskı hissedince geri çekilme o hisse alışınca biraz daha ilerlemeye çalış
çok doğru diyorsunuz biz de sizin gibi düşünüyoruz bu parayı vermek istemiyoruz bu paralar bizim 2 aylık maasimiz

çok doğru diyorsunuz biz de sizin gibi düşünüyoruz bu parayı vermek istemiyoruz bu paralar bizim 2 aylık maasimiz
Çok korkuyorum bayılacakmışım zannediyorum oram yarılacak birşey olacak hayatıma devam edemiycem hastanelik olcam gibi duygulara kapılıyorum. Hele üstte olmak çok zor geliyor ama evet kontrol sende olduğu için o pozisyon daha kolaymış öyle diyorlar

Çok korkuyorum bayılacakmışım zannediyorum oram yarılacak birşey olacak hayatıma devam edemiycem hastanelik olcam gibi duygulara kapılıyorum. Hele üstte olmak çok zor geliyor ama evet kontrol sende olduğu için o pozisyon daha kolaymış öyle diyorlar
Asla öyle birşey yok öyle olsa, kimse ikinci üçüncü kez yapmak istemezdi, çocuk doğuramazdı. Bundan zevk alıcaksın ve sen yapmak isteyeceksin, insan acı çekeceği birşeyi ister mi hiç

Ben ne hastane ne tedavi hiç bişi yapamadım.. O kadar korkuyordum bakamiyordum bile.. Baktım evliliğim çok kötüye gidiyor.. Kendimi sakinleştirip yavaşça denedim ve başardım.. yendim.. her şey psikolojikmis onu anladım parmak tedavisi doktora gitmek bunları duyunca bile korkuyordum. Ama şimdi boşaymis diyorum inanın her şey psikolojikmis..

Ben ne hastane ne tedavi hiç bişi yapamadım.. O kadar korkuyordum bakamiyordum bile.. Baktım evliliğim çok kötüye gidiyor.. Kendimi sakinleştirip yavaşça denedim ve başardım.. yendim.. her şey psikolojikmis onu anladım parmak tedavisi doktora gitmek bunları duyunca bile korkuyordum. Ama şimdi boşaymis diyorum inanın her şey psikolojikmis..
Ne kadar surede yendiniz ve nasil yendiniz

X