Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Teşekkürler canım valla biz bunu büyük başarı olarak görüyoruz geçmişimize bakarak.insallah siz de ilerleyebilirsiniz. Yani diğer pozisyonlarda yapamadığımız için yine ondan ona atlarken kısmet bu pozisyonaymış öyle diyeyimçünkü diğer günler hiç öyle yapamadım hatta tam anlamıyla 1 kere daha yaptık oda ben altta o üstte. Bence yapabilmemin en önemli sebebi araya zaman girmişti eşim şehir dışındaydı egzersize falan da baya ara vermiştim geldiğinde bi özlemle sevişince e bide o gün kaynanamın sizi hocaya mi gotursem demesiyle gaza geldim sanırım yapamamamin sebebi işte sevişmeye adapte olamamam kafamda yine acıyacak mi zevk alamıyorum uff bu hep böyle mi sürecek gibi salak salak düşünceler.ama ne zaman ki canım istesin kafamda az biraz hirslandirayim kendimi ilerleme kaydettigimizi farkettim . Ve zamanla da düzene girecek inşallah inanıyorum .kısacası biraz hırs biraz istek biraz da kolaylaştırıcı takviyeler(uyuşturucu sprey jel yag kas gevşetici vs) yaparsın arkadaşım biraz cesaret

egzersiz yapabilmem imkansız

Bende sen gibiydim vakit kaybetme o zaman direk doktora git canim giden zsman oluyo keske daha erken gitseymisim diyorum bende
dr da parmak egzersizi verecek diye korkuyorum .aslında girerken korkmuyorum azıcık itince canım ç0k acıyor.içim yırtılacak gibi hissediyorum ..

Popoya doğru yani aşağıya eğimli bi şekilde itmeyi dene inan hiç bişey hissetmiyosun sanki sonsuz

Canim ben parmak sokamıyorum. Doktorda başardım ama bidaha tam başaramadım o yüzden ilerleyemiyoruz herhalde ne yapacağımı da bilmiyorum 1.5 2 saat yapmaya çalışıyorum ama olmuyo

Popoya doğru yani aşağıya eğimli bi şekilde itmeyi dene inan hiç bişey hissetmiyosun sanki sonsuz
sırt üstü yatarken aynı şekilde yaptıık ama canım girişte bile çok yandı..yüz üstü yatarken de başını alabildim zorlayıca yine canım acıdı..

sırt üstü yatarken aynı şekilde yaptıık ama canım girişte bile çok yandı..yüz üstü yatarken de başını alabildim zorlayıca yine canım acıdı..
Parmakta rahat ve acısız ilerleyebilmemizin sebebi hem kalınlık hem de hâkimiyetin elimizde olması sebebiyle yön ve ilerleme kaydedebiliyoruz. Peniste aslında daha kolay diyorlar ama kaygı ve korku olduğu için kasları kontrol edemiyoruz. Zaten kendimizi rahat bıraksak yolunu bulacak .başlarda böyle zorlanmalar normal canım . Benimde canım çok yanmıştı hatta 2. Misyoner denememizde ilk giriş ve biraz biraz ilerlemesinde allah ım bayilacam dedim heralde sonra bıraktım kendimi çünkü hem gücüm kalmamıştı hem kendimden geçmek üzereydim sonra bi baktım git gel sırasında hiç canım acımıyor aa dedim yapıyorum şuan elimle şöyle bi yokladım baya da almışım eşim nasıl havalara uçmuştu yazık ama sonraki denemelerimizde maalesef yapamadık regl donemim yakındı birde uf yine basta aciyacak mi diye dusunmekten adapte olamadim. Suan sehir dışındayım dönünce bu iside çözüme kavuşturacagim insallah

inşallah canm

dr da parmak egzersizi verecek diye korkuyorum .aslında girerken korkmuyorum azıcık itince canım ç0k acıyor.içim yırtılacak gibi hissediyorum ..
bende oyle hissediyorum. ve sanki icime girecegi zaman bir duvar varmis ds o duvara toslamiş gibi oluyor. o duvar sert bisey icimde sanki. sizdede oyle bi kapalilik hissi oluyor mu

bende oyle hissediyorum. ve sanki icime girecegi zaman bir duvar varmis ds o duvara toslamiş gibi oluyor. o duvar sert bisey icimde sanki. sizdede oyle bi kapalilik hissi oluyor mu

O senin sıktığın kas.
Nefes alıp verip kegel yapıp orası açılıyor

Öncelikle teşekkür ederim. Bu kadar açık şekilde yazdığınız için. Peki ıkınma nasıl oluyor onu anlamadım. Birde krem eczaneden mi alınıyor. Ben eczacı anlar diye gitmeye utanıyorum.

Öncelikle teşekkür ederim. Bu kadar açık şekilde yazdığınız için. Peki ıkınma nasıl oluyor onu anlamadım. Birde krem eczaneden mi alınıyor. Ben eczacı anlar diye gitmeye utanıyorum.
Uyuşturucu krem ve spreyler sadece bu amaca hizmet etmiyor o sebeple anlamazlar merak etme .Ağda epilasyon vs kullanılıyor sprey diş ağrısı için kullanılıyor gibi gibi.

ilk evlendiğimizde yaşadım vajinismusu tedavi gördüm parmak egzersizleri vs. aştık çok şükür ama hep ileri geri yapmasını kısıtlıyordum canım yanıyordu bazen sonra hamile kaldım 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay korunduk sonra yine hamile kaldım 15 haftalık onunda kalbi durdu normal doğum+kürtaj oldum hamileliğimde düşük riskim vardı ilişkiye giremedik doğumdan sonrada kanamamın olması ve pskiolojikmen çok kötüydüm 4 ay hiç ilişki olmadı 2 kere ilişki oldu ama çok acı çektim eşimi de hiç rahat bırakamadım git gel yapmasına çok az izin verdim bunca şeyin üstüne yeniden vajinismus mu yaşıyorum yoksa hele ilk giriş de o kadar acıdı ki ilişki bittikten sonra da sol kasık ve bacak ağrım oluyor neler oluyor kızlar bana zaten yaşadıklarım çok kötü bir de vajinismus mu çıkacak başıma

Uyuşturucu krem ve spreyler sadece bu amaca hizmet etmiyor o sebeple anlamazlar merak etme .Ağda epilasyon vs kullanılıyor sprey diş ağrısı için kullanılıyor gibi gibi.
Dün sordum eczacıya. O yok diğeri var dedi. Merak etmeyin oda bayağı etkili diye ima da bulundu

ya siz bunlari nasil başardınız ben 7 aydır evliyim ve hala esimle birlikte olamadık . çok korkuyorum yapamiyoruz. lütfen bana da bi akıl verin artık dayanamıyorum bu durum hayatımı olumsuz etkiliyor.
Uzun zamandır siteye girmiyordum, öncelikle daha önce dönemediğim için kusura bakmayın bu hastalıkla uğraşan herkes eminim aklında bir kere bile olsa şunu geçiriyordur en azından ben geçirmiştim “ya sen böyle yapınca olmuş ama bende olmuyor işte” kendi anatomik bir farklılık olduğuna bir şekilde inanıyorsun. Kurtulmanın ilk adımı herkes kadar normal olduğunu kabullenmek. Parmak egzersizinin burada kattığı en önemli şey de bu aslında, oraya birşey girdiğini görüyorsun ve her egzersizde o kasları tanıyarak orada birşey olması hissine alılıyoraun. Buraya en son ocak sonunda yazmıştım sanırım ve o zaman ancak yarıya kadar kasılmalarla ilerleyebiliyorduk. 5 kereden sonra herşey normalleşti ve hiç böyle bir problem yaşamamışız sanki 5 ayımız geçmemiş gibi. Egzersiz yaparken ve denerken hep vajinadaki duyarlılığın geçmesini bekliyorsum, sanki yenince ben ilişkiye girmek istediğim an hop orada bir delik açılacak ve ben hiçbir acı ağrı duyarlılık hissetmeyeceğim zannediyoedum. Denedikçe bedeninizi tanıyoraunuz. Egzersiz anında nasıl kasılmalarınız varsa, ilişkiye başlarken de vajina girişinde hep bir duyarlılık olmaya devam ediyor. Orada bir bebeği içeride tutabilecek kadar güçlü kaslar var ve siz geveşemezseniz, ritmik hareketlerle devam edip ıkınmazsanız bunu başarmak git gide zorlaşır. Biz şuanda ilişkiye gitmekte bir problem yaşamıyoruz, ama hala o ilk anda kontrol bende olmazsa penisi yerleştirip biraz gevşemeye çalışmazsam canım acıyor, özellikle ilişkiye girme süresi uzarsa çok daha darlmış gibi hissediyorsunuz. Buradan bunu yenmeye çalışan herkesenvereceğim tavsiye-herkesin söylediği gibi- EGZERSİZ-
Bu gerçeği kabullenin ve kaçmayın, düzenli egzersiz yapın. Üç parmaktan sonra eşle denemeye geçin. Yeterince ıslanmamışsanız-ki bu çok acı yapıyor- mutlaka yağ kayganlaştırıcı gibi birşey kullanın. Ben üst poziyonda yendim ve biz hala o pozisyonda başlıyoruz tam giriş olduktan vajina açıldıktam sonra pozisyon değiştiriyoruz. Üstte olun, ıkının. Orada hiçbir şey hissetmemeyi beklemeyin, çünkü giriş anında hiçbir şey hissetmezseniz, sizin zevk alma ihtimaliniz yok demektir. Vajina dar olmazsa, penisi sarmazsa zevk alamayacağınız için orada her zaman bir duyarlılık hissedeceksiniz. Penis başını yerleştirdikten sonra ıkınarak makata doğru ufak hareketlerle ittirin. İlerledikçe asla bu günlük yeter deyip durmayın. İlerlediğiniz her nokta kar çünkü beyniniz ve bedeniniz onun ne kadar ileri gidebileceğini görmüş olsun. Yardım edebileceğim herkese yardım etmek isterim. Çözümü olan bir hastalık için kendinizi yıpratmayın, sabredin ve azimli olun. Bir gün başardım yazarım umarım demiştim. Gecikmeli oldu ama olsun BAŞARDIMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…