Teşekkürler canım valla biz bunu büyük başarı olarak görüyoruz geçmişimize bakarak.insallah siz de ilerleyebilirsiniz. Yani diğer pozisyonlarda yapamadığımız için yine ondan ona atlarken kısmet bu pozisyonaymış öyle diyeyimarkadaşım yine de sana gözün aydın diyeyim onu bile basarmissin . ben 7 ayi geciyor evliligim ve hala hiç bir sey yapmadim. bir türlü cesaret edemiyorum. yüzüstü dondum yazmissin. o sekilde daha mi kolay oluyor lutfen bana da yardimci olur musun. cok caresizim
egzersiz yapabilmem imkansızKizlar bu isin sonu egzersizde bitiyor kendim yapamiyorum diyenler doktora gidin beklemeyin ben kendim yenerim die bekledim amaaa yenemedim giden zamanim oldu doktor sayesinde yendim.parayi bizler kazaniyoruz saglik.olmadikdan sonra nabacam parayı dedim cok sukur bitri
Bende sen gibiydim vakit kaybetme o zaman direk doktora git canim giden zsman oluyo keske daha erken gitseymisim diyorum bendeegzersiz yapabilmem imkansız
dr da parmak egzersizi verecek diye korkuyorum .aslında girerken korkmuyorum azıcık itince canım ç0k acıyor.içim yırtılacak gibi hissediyorum ..Bende sen gibiydim vakit kaybetme o zaman direk doktora git canim giden zsman oluyo keske daha erken gitseymisim diyorum bende
Neden yenemedin egzersizlerini yapabiliyormusun cok rahat bi şekilde eger yapabiliosan 2 sn bi disini sıkıcakkksin oldu nitti gercrkten anliyorum seni ben bunu 3 bucuk yil cektim ben neler yasadim bi ben bi esim bi allah bilir yendim sukurler olsun rabbim bu sekilde olanlarinda yardimcisi olsun eger egzersizleriii rahat yapabiliosan bunu hayle hayla yaparsin kendini hirslandir yapicaksiiin yazarsan etiket yap beni cevabını goreyim insallah olumluhaber verirsin
Popoya doğru yani aşağıya eğimli bi şekilde itmeyi dene inan hiç bişey hissetmiyosun sanki sonsuz
sırt üstü yatarken aynı şekilde yaptıık ama canım girişte bile çok yandı..yüz üstü yatarken de başını alabildim zorlayıca yine canım acıdı..Popoya doğru yani aşağıya eğimli bi şekilde itmeyi dene inan hiç bişey hissetmiyosun sanki sonsuz
Parmakta rahat ve acısız ilerleyebilmemizin sebebi hem kalınlık hem de hâkimiyetin elimizde olması sebebiyle yön ve ilerleme kaydedebiliyoruz. Peniste aslında daha kolay diyorlar ama kaygı ve korku olduğu için kasları kontrol edemiyoruz. Zaten kendimizi rahat bıraksak yolunu bulacak .başlarda böyle zorlanmalar normal canım . Benimde canım çok yanmıştı hatta 2. Misyoner denememizde ilk giriş ve biraz biraz ilerlemesinde allah ım bayilacam dedim heralde sonra bıraktım kendimi çünkü hem gücüm kalmamıştı hem kendimden geçmek üzereydim sonra bi baktım git gel sırasında hiç canım acımıyor aa dedim yapıyorum şuan elimle şöyle bi yokladım baya da almışım eşim nasıl havalara uçmuştu yazıksırt üstü yatarken aynı şekilde yaptıık ama canım girişte bile çok yandı..yüz üstü yatarken de başını alabildim zorlayıca yine canım acıdı..
inşallah canmParmakta rahat ve acısız ilerleyebilmemizin sebebi hem kalınlık hem de hâkimiyetin elimizde olması sebebiyle yön ve ilerleme kaydedebiliyoruz. Peniste aslında daha kolay diyorlar ama kaygı ve korku olduğu için kasları kontrol edemiyoruz. Zaten kendimizi rahat bıraksak yolunu bulacak .başlarda böyle zorlanmalar normal canım . Benimde canım çok yanmıştı hatta 2. Misyoner denememizde ilk giriş ve biraz biraz ilerlemesinde allah ım bayilacam dedim heralde sonra bıraktım kendimi çünkü hem gücüm kalmamıştı hem kendimden geçmek üzereydim sonra bi baktım git gel sırasında hiç canım acımıyor aa dedim yapıyorum şuan elimle şöyle bi yokladım baya da almışım eşim nasıl havalara uçmuştu yazıkama sonraki denemelerimizde maalesef yapamadık regl donemim yakındı birde uf yine basta aciyacak mi diye dusunmekten adapte olamadim. Suan sehir dışındayım dönünce bu iside çözüme kavuşturacagim insallah
Ben dilatör egzersizi ve uyuşturucu spreyle yendim çok faydası oldunasıl yendiniz anlatabilirmisiniz...
bende oyle hissediyorum. ve sanki icime girecegi zaman bir duvar varmis ds o duvara toslamiş gibi oluyor. o duvar sert bisey icimde sanki. sizdede oyle bi kapalilik hissi oluyor mudr da parmak egzersizi verecek diye korkuyorum .aslında girerken korkmuyorum azıcık itince canım ç0k acıyor.içim yırtılacak gibi hissediyorum ..
bende oyle hissediyorum. ve sanki icime girecegi zaman bir duvar varmis ds o duvara toslamiş gibi oluyor. o duvar sert bisey icimde sanki. sizdede oyle bi kapalilik hissi oluyor mu
Öncelikle teşekkür ederim. Bu kadar açık şekilde yazdığınız için. Peki ıkınma nasıl oluyor onu anlamadım. Birde krem eczaneden mi alınıyor. Ben eczacı anlar diye gitmeye utanıyorum.herkese merhaba bir gün buraya vajinismusu nasıl yendiğimi yazacağım hiç aklıma gelmezdi :)) öncelikle kendi hikayemi anlatayım ben vajinismusla kasım ayında tanıştım başlarda olmayacak dedim bi kenara attım sadece hekimlerle çözebilirim dedim ama hepsinin fiyatı ateş pahasıydı. zamanla olur heralde dedim hep denedim bi süre kasılıyodum sanki bi duvar vardı ve orayı geçemiyordu. hep korkum içimden bir şeylerin parçalanacağıydı. açıkcası karşımdaki insan bana destek vermedi yapamayacağız diyordu umutları tükenmişti. ben artık bir yerden başlamam gerek dedim ve başladım. şunu demeliyim ki illa parmakla çaalışmanız gerekmiyor ben parmağımı soktuğumda içim tuhaf oluyordu dokusu tuhaf geliyordu. ilk önce bir kulak çubuğunu streç filme sardım vazelini sürdüm ve ıkınarak nefes alarak ittirdim ve oldu o an beynime oraya bir şeyler girebileceği ve acımayacağı yerleşti. sonra iki tanesini denedim sonra üç.. dört.. devam ederken regl oldum aradan 5-6 gün geçti bu ara 1 kez eşli deneme yaptım olmadı. reglden sonra başa dönmüştüm ama pes etmedim devam ettim aynı şekilde ilerlemiştim baya. kalemin birini aldım kağıt havluya sardım ve sonra streç filme sardım başta zorlandım ama onu da başardım dün gece daha da büyüğünü denedim o da oldu. bugün öğle arasından sonra artık eşli denemeye hazır olduğumu anladım ne olur ne olmaz diye yine anestol krem aldım sürdüm denemeden önce en büyük aparatımla denemeler yaptım denediğimizde ben üstteydim başta yönünü ayarlayamadım uğraştım biraz bu sıra vazelin sürülüydü ikimizde de. yönünü buldum ıkındım nefes alıp verdim ilk kısmı girdi devam ettim ve baktım acı yoktu sadece biraz baskı hissinden ibaretti. devam ettim hepsini alabildim. o an seviçten az daha ağlayacaktım ama yapana kadar soğuk terler döktüm ya olmasa diye hepsi boşunaymış ne yırtılan bir şey var ne de sandığınız kadar bi kanamasonra kondom kullandık kondomla devam ettik başta uyuşuktum anestoldan ötürü (bu eşinizi de biraz uyuşturuyor) biraz süre sonra anestolün etkisi geçti zevk almaya başladım ve bir saat önce vajinismus belasını tamamen yendim burdaki arkadaşların, hikayerinin ve önerilerinin sayesinde isteyen herkese yardım ederim asla ertelemeyin doktorlara para dökmeyin kendiniz yenersiniz her şey kafada bitiyor, iyi akşamlar <3 <3 <3
Uyuşturucu krem ve spreyler sadece bu amaca hizmet etmiyor o sebeple anlamazlar merak etme .Ağda epilasyon vs kullanılıyor sprey diş ağrısı için kullanılıyor gibi gibi.Öncelikle teşekkür ederim. Bu kadar açık şekilde yazdığınız için. Peki ıkınma nasıl oluyor onu anlamadım. Birde krem eczaneden mi alınıyor. Ben eczacı anlar diye gitmeye utanıyorum.
aynen canm...bende oyle hissediyorum. ve sanki icime girecegi zaman bir duvar varmis ds o duvara toslamiş gibi oluyor. o duvar sert bisey icimde sanki. sizdede oyle bi kapalilik hissi oluyor mu
Dün sordum eczacıya. O yok diğeri var dedi. Merak etmeyin oda bayağı etkili diye ima da bulunduUyuşturucu krem ve spreyler sadece bu amaca hizmet etmiyor o sebeple anlamazlar merak etme .Ağda epilasyon vs kullanılıyor sprey diş ağrısı için kullanılıyor gibi gibi.
Uyuşturma için demiştir. Nerden bilecekkiDün sordum eczacıya. O yok diğeri var dedi. Merak etmeyin oda bayağı etkili diye ima da bulundu
Uzun zamandır siteye girmiyordum, öncelikle daha önce dönemediğim için kusura bakmayınya siz bunlari nasil başardınız ben 7 aydır evliyim ve hala esimle birlikte olamadık . çok korkuyorum yapamiyoruz. lütfen bana da bi akıl verin artık dayanamıyorum bu durum hayatımı olumsuz etkiliyor.