Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bende artık korkulacak birşey yokmus bumuymuş demek istiyorum..yapamazsam ben yapamazdım ben yendiysem herkes yener demek istiyorum....bu cok büyük bir sınav gerçekten allah kimseyi bununla imtihan etmesin....
Amin amin ins bizimde biter siz ne kadarlik evlisiniz

Şimdi bu mesajları okurken günün birinde bende bu hastalığı atlatıp yazabilen durumumu hiç hayal etmezdim evet bende vajinismus hastasıydım 2 ay yaşadım o psikolojiyi hatırlamak istemiyorum o yatak nasıl işkence geliyordu Allah size de kurtulmayı nasip etsin bende sizin gibi vajinaya bakmaya bile korkuyordum sonra aynayı aldım baktım buradaki yazıları okudum kulak çöpü aldım evde kendim denemeye çalıştım ama işkenceydi sonra int araştırıp doktorlara baktım ankaradan buldum doktorumu zor şartlar altında gittim değdi mi diyeceksiniz kesinlikle değdi pazartesi gittik Çarşamba ilk deneyimimiz oldu çok şükür benim size tavsiyem boşuna zamandan kaybetmeyin fırsat yaratın tedavi olun inanın değiyor parasına da değiyor bir iki ay boğazınızdan kısın ama bu tedaviye para ayırın umarım bu hastalığı yaşayanlar tez zamanda iyileşir

Cok sevindim sizin adiniza ins herkeze nasip oldun bu yazilari yazmak

Ahhh ahhh 12 koca sene burda en eski benim askiya aldik kizimiz olunca son 1 aydir artik sikinti oldu doktor arastiyorum istanbulda
Vajinusmus hastaları cocuk nasıl yapıyor bu konu hakkında hiç bilgim yom merak ediyorum dogrusu.Sonucta doktorlar alttan muane ediyor yada dogum normal degilde sezeryan mı oluyor?

Cok sevindim sizin adiniza ins herkeze nasip oldun bu yazilari yazmak
İnşallah bizde senin gibi en yakın zamanda iyileşiriz...Ankarada hangi doktora gittin peki...

Vajinusmus hastaları cocuk nasıl yapıyor bu konu hakkında hiç bilgim yom merak ediyorum dogrusu.Sonucta doktorlar alttan muane ediyor yada dogum normal degilde sezeryan mı oluyor?
Ben asilAmayla hamile kaldim üst batindan muane oldum hep alttan degil asilama olurkende anestezi aldim

Doktora gittiniz mi ben de 8 ay yaşadım bu dediklerine benzer şeyler şuan şükürler olsun herşey yoluna.İlk kendim uğraştım ama sonra burda ki ve çevremdeki tavisyelerle esra çabuk cömerti buldum.4 seans geçirdik eşimle parmak egzersizleri yaptık krem kullandık şuan herşey bitti şükür.Bildiğim kadarıyla kurtaramadığı hasta yokmuş araştırma yaparken kendisi de ile getirmişti.İnanmayı öğretti sonra nasıl ilerlememiz gerektiğini.Artık bebek aşamasına geçmek istiyorum Allah bu süreçleri yaşayan herkesin yardımcısı olsun.

Ümmügülsüm soytürkle bir ön görüşme yaptım sadece.hala tedavi aşamasına baslamadım.sanki biraz daha denesek olacak diye düşünüyorum.aklımda hep herkes mi tedaviyle yapıyor düşüncesi var.o yüzden bu ertelemeler zaten...

merhaba ben haftaya türkiye’ye gidiyorum yurtdışıdayım şu an. çok da vaktim yok orda. istanbul veya ankara da önerebileceğiniz doktorlar var mı? bi hafta gibi kısa bir sürede seanslar biter mi?

merhaba ben haftaya türkiye’ye gidiyorum yurtdışıdayım şu an. çok da vaktim yok orda. istanbul veya ankara da önerebileceğiniz doktorlar var mı? bi hafta gibi kısa bir sürede seanslar biter mi?
Canım ben ümmügülsüm soytürke gittiğimde almanyadan biri gelmişti.3 seansı bir haftada yapıyorlardı

Çok özür dilerim canım mesajı bu kadar geç gördüğüm için 30 haziranda murat beye gittik bu illetten kurtulduk. O gün bu gündür her şey çok yolunda. Kendimi normal bi kadın gibi hissetmek inanılmaz bir şey. Gün geçtikçe daha da güzel oluyor hatta. Murat beye nasıl teşekkür etsek azdır. Hipnozun etkisi geçmiyor. Sen orda bu hastalığı yeniyorsun ve sonra gün geçtikçe daha iyi olan bir cinsel hayat başlıyor canım. Durumun varsa bir gün bile bekleme. Biz 8 ay bekledik aşırı pişmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…