- 1 Ekim 2019
- 4
- 2
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk tedaviniz miydi ? Yoksa baska doktorlarda tedavi denediniz miMerhaba izmirde sumeyra tatar i da tavsiye ederim ben orda yendim
Ankara da Esra Çabuk Cömert'e gidebilirsin 4 sens sürdü ama sonuç aldım yanı şuan herşey normal.Kasılmaktan korkuyordum ama böyle bir durum olmadı şükür.Hatta bebek için içim kıpır kıpır darısı başına inşallah :)merhaba ben haftaya türkiye’ye gidiyorum yurtdışıdayım şu an. çok da vaktim yok orda. istanbul veya ankara da önerebileceğiniz doktorlar var mı? bi hafta gibi kısa bir sürede seanslar biter mi?
Ben kendim başaramadım inşallah sen başarırsın.Ümmügülsüm soytürkle bir ön görüşme yaptım sadece.hala tedavi aşamasına baslamadım.sanki biraz daha denesek olacak diye düşünüyorum.aklımda hep herkes mi tedaviyle yapıyor düşüncesi var.o yüzden bu ertelemeler zaten...
Amin canim.insalllahArkadaşlar ben de bu dayanışmaya ortak olup motive olabilmek için siteye üye oldum. 7 aydır bu derdi çekiyorum. Psikiyatriste gittik parmak egzersizleri verdi bir kısmını yapabiliyorum fakat birleşmeye hala müsade edemiyorum. Dilatör edindim bu istemsiz vajinal refleksin azalması ümidiyle reglim bitince egzersize başlayacağız. Bu sıkıntıyı yaşayan tek kişinin ben olmadığımı görmek burada beni rahatlatıyor. Acı ve kan gelme korkusu var bende ama kararlıyım inşallah bu sorunla vedalaşacağım. Dilerim bu sorunu yaşayan bütün hemcinslerim en kısa sürede üstesinden gelir.
Amin...Amin canim.insalllah
Egzersiz yapabliossn basla canimBenimde 6.ay bitecek...zaman su gibi geçiyor ama hiç bir gelişme olmuyor...
Hiç birşey yapamıyorum hiç birşey...Egzersiz yapabliossn basla canim
Bende yapamiyordum.kendim canim doktors.gidiyorumHiç birşey yapamıyorum hiç birşey...
3 ay geçiyorrr 6 ay geçiyorr 14.aydayım hala ilişkiye giremedim. Ama egzersiz yaptım. Psikiyatriye gittim parmak egzersizleri yaptm, daha sonra aparatlarla calıştım ki aparatlar daha iyi geldi bana. Artık kolaylıkla parmagımı girip cıkartabiliyorum fakat en büyük aparatı alamadkm bir türlü ve bugün kızlık zarımı ameliyatla aldırdım. 1hafta sonra deneyeceğiz inşallah. Hayırlısı...Benimde 6.ay bitecek...zaman su gibi geçiyor ama hiç bir gelişme olmuyor...
Erteleme. Doktora da şart değil evde kendin yapmaya başla egzersizleri.Benimde 6.ay bitecek...zaman su gibi geçiyor ama hiç bir gelişme olmuyor...
3 dilatrrdydm hasta.oldm.kaldiiNasıl gidiyor peki
Kizlik zari ameliyati neden oldunuz acaba dilator girdyse yirtilmisdirrr3 ay geçiyorrr 6 ay geçiyorr 14.aydayım hala ilişkiye giremedim. Ama egzersiz yaptım. Psikiyatriye gittim parmak egzersizleri yaptm, daha sonra aparatlarla calıştım ki aparatlar daha iyi geldi bana. Artık kolaylıkla parmagımı girip cıkartabiliyorum fakat en büyük aparatı alamadkm bir türlü ve bugün kızlık zarımı ameliyatla aldırdım. 1hafta sonra deneyeceğiz inşallah. Hayırlısı...
Yırtılmadı canım en büyük dilatörü hiç bir şekilde alamadım. Artık uğraşmak ve acı çekmek düşüncesinden de kurtulmak istedim. Doktorum da 1 yıl olduğunu öğrenince hemen almak istedi.Kizlik zari ameliyati neden oldunuz acaba dilator girdyse yirtilmisdirrr
merhaba bende artik aşilamayla hamile kalmak istiyorum ama malum hastaligimiz yuzunden korkularim var acaba nerde hangi hastanede oldunuz bir de aşilama olurken alttan muayene fln oldu mu yardimci olurmusun bende 6 yillik evliyimBen asilAmayla hamile kaldim üst batindan muane oldum hep alttan degil asilama olurkende anestezi aldim