- 25 Ekim 2017
- 33
- 13
- 32
Amiin inşallah canimAmin ıns sende hamile kalırsın ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallah canimAmin ıns sende hamile kalırsın ins
Bende 3 aydır evliyim ve hiç başaramadımCanım acı tabi ki oluyor ama bir seneyi heba ettiğime değecek bir acı degilmis o dayanamadığımiz nokta da bi zorlasak kayıp gidiyor zaten
Hiç mi olmadı?Bende 3 aydır evliyim ve hiç başaramadım
Hayır korktuğum içinde 1 buçuk Aydır hiç denemiyorum bile ama çok canımı sıkıyor bu durum eşim çok anlayışlı ama ben bunalıma girmek üzereyimHiç mi olmadı?
Evet insan çok bunalıma giriyor çok çaresiz kalıyor insanHayır korktuğum içinde 1 buçuk Aydır hiç denemiyorum bile ama çok canımı sıkıyor bu durum eşim çok anlayışlı ama ben bunalıma girmek üzereyim
Burda başaran çok bayan arkadaş varmış sende aramıza katıl hep beraber çozum yolu bulalimBu siteyide araştırırken buldum telefondan girmek mi çok karışık bilgisayar daha mı kolay anlamadım baya kayboluyorum içinde , başaran arkadaşların yazılarını okumak istedim doktora gitmelimiyim yoksa tek başıma aşarmıyım kararsızım
Nasıl katılacağım ? Senin mesajlarını bildirimden takip edebiliyorum karışık çok site sankiBurda başaran çok bayan arkadaş varmış sende aramıza katıl hep beraber çozum yolu bulalim
Fstkezmesi bunu yaşayıp kurtulan kişi onunla irtibat halinde olacağım sende burdan yaz burdan haberleşelimNasıl katılacağım ? Senin mesajlarını bildirimden takip edebiliyorum karışık çok site sanki
Bizim dışımızda bu mesajları okuyan var mı olmazsa özelden konuşalım biraz çekingenimFstkezmesi bunu yaşayıp kurtulan kişi onunla irtibat halinde olacağım sende burdan yaz burdan haberleşelim
Burda herkez bayan özel mesajda var ama 3kisi yazabiliyormu bilmiyorum
Bizim dışımızda bu mesajları okuyan var mı olmazsa özelden konuşalım biraz çekingenim
Burda herkez bayan özel mesajda var ama 3kisi yazabiliyormu bilmiyorum
Parmak egzersizi yapıyorum o konuda sıkıntı yok sadece penisin ucunu dahi alamıyorumKızlar bende yeni yenenlerdeyim nefes egzersizi ayna ve parmak egzersizi şartt başarmaya odaklanın herkes yapabiliyo bizde yapabiliriz inan eşiniz ne kadar anlayışlı olursa olsunn siz ke dinizi eksik hissediyorsunuz sorunlu görüyorsunuz bunu atlatmak için devam edin egzersizlere
Içine sokarken sanki orda bir duvar var ne kadar nefes alıp versemde çok dar girmiyecekmisYatarak değilde eşin oturarak dene biraz üzerinde git gell yap açılsın sonra da kayganlaştırıcı sür kendin yerleştir az çok nere gideceğini farketmişsin dir sonra sonra ucu ve devamı geliyor pes etme ön sewişme yapmandada fayda var
Oturarak derkenİşte yatarak genelde korku oluyor bende öyleydimm ama eşim oturarak denedik tüm kontrol bendeydi kayganlaştırıcı sürüp yavaşça elimle yaptım bi anda giriyo işte nefes egzersleriyle sonrahepsini alabiliyorsun bide böyle dene
eşin ya yatakta yada kanepede otururken sende üst ol öyle dene üzerine otururmuş gibii yapacaksan elinle yerleştirerek deniyeceksinOturarak derken