Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Canım inan korktuğumuz gibi birşey değilmiş orası bombosmus sadece başı girsin gerisi geliyor ama egzersiz önemli parmak yada para öncelikle kendine bunu ispatlamalisin girdiğini girebildigini hisset hiç korkulacak birşey yok nefes alırken aparatsa aparat parmaksa parmak tam deliğe koy nefes verirken it burundan nefes al ağızdan ver ve aşağı doğru it inan ittikce giriyo

ben 11 ekim 2009 da evlendim severek evlendim 6 senelik biberaberlikten sonraaa evlendimm....ilk gece benimdeee kabus gibiydiii hayatta aklımın ucunaaa gelmicek şey başıma geldiiii....başıma gelmeden vajınusmus nedirr die bilmezdimmm vede bu kadar çok insanın bu durumu yaşadığını bilmezdimmm şimdi her evli çifte acaba bunlarda yaşadımı dieee bakıorummm......evliliğimin ilk haftası yanii pazar günüü jinekolaga gitttim bi durum olmadını gerekirse içki içmemi söledii...tabi biz bu aralarrr denemeler yapıoruzzz olmuooo......4 jınekolaga gittim 4 ü de artık bi sorun olmadını psikiyatriye gitmemi sölediğinde çaresizz gittim .....psikiyatri bana kadın vajınasını görsel resimlerle anlattıı kızlık zarı die birşey yoktur acı hissetmenin ve kanamanın tek sebebi bayanın kendini kasması vajınanın kendinii kapaması ve yandaki damarların ufaktan kanamasıdırr dediii...burdan bi bebek çok rahatlıkla bile çıkabilir vajına okadar esnektir dediii..... tedavi yöntemiii parmak egsersiziydi anlattıı tamam dedimmm ....eve geldim başladım ağlamaya ben parmağımı soksam o işi zaten yapardım dedimmm ..psikkiyatrideee unutttum.... ben başka arayışlar içerisine girdim tekrar....haydar dümenin reçetesimi dersin......uyusturucu spreylerrr kremlermi dersinizzz aklınıza ne gelirse artık hepsini denedikkkkk hatta en büyük hatam eve anestezici çağırıp bayıttırmak olduuuu evet bunu bile yaptım olmadıııı........artık yapacak birşeyim kalmadııı ve ben tekrar o psikologun yolunu tttuummm umutsuzca.....sölediklerine başladımmm bi parmağım girdiğinde başarmışcasınaaa sevindimm....sonra bu siteyi buldummm psikoloğu şutladımm tekrar:)))) burda konustuk dertleştik kimseye anlatamadıklarımızı anlattııp birbirimizee yardımcı oldukkk .....aynı egsersizleri burda arkadaşlar daha fazlasıyla anlattı yardımcı olduuu en önemlisi moral olduuu vee egsersizleri yaptım p....s geçtimm...p....sss yarısından fazlasını aldımdada hamile kaldımm.......benim için imkansızzdıııı artık hamilelikten bile umudumu kesmiştim çok şükür oda olduuu... 1.5 senem gittiii ömrümden ömür gitttiiii ama çok şükür bittii.... dicem odur kiiiii bu işin tek ve kesintisiz çözümüüü egsersizzzz...egsersiz yapanın bu işten kurtulamaması imkansızzz.......Rabbim her nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa tezzz zamanda kurtarsın inşallahhh.........
Aynı sorunu bende yaşıyorum okadar çaresizim ki

2,5 yıllık evliyim en iyi psikologlara gittim yinede çözüm bulamadım okadar çaresizim ki bu konuda bana destek olun her gün ağlıyorum eşimi sevmeme rağmen boşanabilirsin benden dedim ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar vajinismusu yenip hemen hamile kalmak istiyorum bugün yenersem bugün kalmak istiyorum o derece sizce zorlanır miyim diğer iliskilerimde yada doğumda filan dusuncelerinizi öğrenmek istiyorum

Canım inan korktuğumuz gibi birşey değilmiş orası bombosmus sadece başı girsin gerisi geliyor ama egzersiz önemli parmak yada para öncelikle kendine bunu ispatlamalisin girdiğini girebildigini hisset hiç korkulacak birşey yok nefes alırken aparatsa aparat parmaksa parmak tam deliğe koy nefes verirken it burundan nefes al ağızdan ver ve aşağı doğru it inan ittikce giriyo
Parmak egzersizinde başarılıyım serçe orta parmak giriyor 1. Boğumdan 3. Boyuma kadar ama ne yazıkki penisi vajinanın içine girmesine müsade edemiyorum

Parmak egzersizinde başarılıyım serçe orta parmak giriyor 1. Boğumdan 3. Boyuma kadar ama ne yazıkki penisi vajinanın içine girmesine müsade edemiyorum
Canım. O zaman aparata geç aparat al yada kendin ya ben penis ten bile büyük aparatı aldım içime nasıl yaptım bilmiyorum sanki daha büyük bişe soksam oda girecek gibi eğer aparatı başarırsan en sonrasında penisi alirsin

Kızlar vajinismusu yenip hemen hamile kalmak istiyorum bugün yenersem bugün kalmak istiyorum o derece sizce zorlanır miyim diğer iliskilerimde yada doğumda filan dusuncelerinizi öğrenmek istiyorum
Bende yani şeyi yaptım hemen eşim. İçime bosaldi eğer Allah naşıp ederse bende istiyorum bi sıkıntı olmaz çocuk doğana kadar birlikte olanlar bar doktor müsade ederse

Aparat derken cnm
Canım yani penise benzer bise normalde internette satılıyor sanırım adı dilatör mü ne öyle bise benim eşim bana kendim yaptı demiri kaynatıp boy boy sende eğer böyle imkanların yoksa mum yapabilirsin inceden kalına kadar bi kaç boyda al peçeteye sar streç film sar ve jel sürüp dene

Canım yani penise benzer bise normalde internette satılıyor sanırım adı dilatör mü ne öyle bise benim eşim bana kendim yaptı demiri kaynatıp boy boy sende eğer böyle imkanların yoksa mum yapabilirsin inceden kalına kadar bi kaç boyda al peçeteye sar streç film sar ve jel sürüp dene
Denicem bunu çok teşekkür ederim peki sen yaptinmi hemen ilk aşamada

Denicem bunu çok teşekkür ederim peki sen yaptinmi hemen ilk aşamada
İlk aşamada bende parmakla basladim ve ben iki parmak yapamadım sonra aparat denedim ilk inceden başladım kalına kadar girdikten sonra git gel yapmak çok kolay inan bana hatta içinde çeviriyorsun bile ilk başta koyduğunda gitmezse pes etme yavaş yavaş kafanı başka şeylere ver orayı serbest bırak sanki böyle elin ayağın uyuşmuş gibi yere yigilacak gibi bi duruma şok kendine yani öyle hissetmeye çalış bi giriyoki sen bile sasiracaksin ve penis aparattan daha kolay penisi içinde hissetmiyorsun bile sonuçta bi et parçası bumuymus diyeceksin dene gör inan kendine asla pes etme

İlk aşamada bende parmakla basladim ve ben iki parmak yapamadım sonra aparat denedim ilk inceden başladım kalına kadar girdikten sonra git gel yapmak çok kolay inan bana hatta içinde çeviriyorsun bile ilk başta koyduğunda gitmezse pes etme yavaş yavaş kafanı başka şeylere ver orayı serbest bırak sanki böyle elin ayağın uyuşmuş gibi yere yigilacak gibi bi duruma şok kendine yani öyle hissetmeye çalış bi giriyoki sen bile sasiracaksin ve penis aparattan daha kolay penisi içinde hissetmiyorsun bile sonuçta bi et parçası bumuymus diyeceksin dene gör inan kendine asla pes etme
Kendimi serbest bırakıyorum 2 parmak denerken 1. Boyuma kadar giriyor 2. Boyuma geçince acıyor okadar kendimi serbest birakmama rağmen eşim içine sokarken elimle müdahale ediyorum iki elimle tutup içine sokmaya calisiyorum tam içine girerken kasıp geri cekiyorum

Kendimi serbest bırakıyorum 2 parmak denerken 1. Boyuma kadar giriyor 2. Boyuma geçince acıyor okadar kendimi serbest birakmama rağmen eşim içine sokarken elimle müdahale ediyorum iki elimle tutup içine sokmaya calisiyorum tam içine girerken kasıp geri cekiyorum
Canım kastigin için acıyo iste bende penisi ilk tam alamadım yarım aldım çünkü sanki içimde bişeye dayanıyor feci açıyordu aparatları yaptıkça baktım aparat ittikce giriyo kafamda bunu kabullendim içi bomboş inan ki o acıyo dediğin yerde bi sksan oldu bittiye gelecek zaten denerken esin altta sen üstte ol ve ona sırtın dönük olsun elinle tutup kendin oturmaya caliş eğer idrarini tutup bırakabiliyorsan normalde denerkende öyle yap serbest bırak yavaş yavaş otur olacak güven bana

Canım kastigin için acıyo iste bende penisi ilk tam alamadım yarım aldım çünkü sanki içimde bişeye dayanıyor feci açıyordu aparatları yaptıkça baktım aparat ittikce giriyo kafamda bunu kabullendim içi bomboş inan ki o acıyo dediğin yerde bi sksan oldu bittiye gelecek zaten denerken esin altta sen üstte ol ve ona sırtın dönük olsun elinle tutup kendin oturmaya caliş eğer idrarini tutup bırakabiliyorsan normalde denerkende öyle yap serbest bırak yavaş yavaş otur olacak güven bana
Denicem bunu mutlaka haber vereceğim sana

X