ben 11 ekim 2009 da evlendim severek evlendim 6 senelik biberaberlikten sonraaa evlendimm....ilk gece benimdeee kabus gibiydiii hayatta aklımın ucunaaa gelmicek şey başıma geldiiii....başıma gelmeden vajınusmus nedirr die bilmezdimmm vede bu kadar çok insanın bu durumu yaşadığını bilmezdimmm şimdi her evli çifte acaba bunlarda yaşadımı dieee bakıorummm......evliliğimin ilk haftası yanii pazar günüü jinekolaga gitttim bi durum olmadını gerekirse içki içmemi söledii...tabi biz bu aralarrr denemeler yapıoruzzz olmuooo......4 jınekolaga gittim 4 ü de artık bi sorun olmadını psikiyatriye gitmemi sölediğinde çaresizz gittim .....psikiyatri bana kadın vajınasını görsel resimlerle anlattıı kızlık zarı die birşey yoktur acı hissetmenin ve kanamanın tek sebebi bayanın kendini kasması vajınanın kendinii kapaması ve yandaki damarların ufaktan kanamasıdırr dediii...burdan bi bebek çok rahatlıkla bile çıkabilir vajına okadar esnektir dediii..... tedavi yöntemiii parmak egsersiziydi anlattıı tamam dedimmm ....eve geldim başladım ağlamaya ben parmağımı soksam o işi zaten yapardım dedimmm ..psikkiyatrideee unutttum.... ben başka arayışlar içerisine girdim tekrar....haydar dümenin reçetesimi dersin......uyusturucu spreylerrr kremlermi dersinizzz aklınıza ne gelirse artık hepsini denedikkkkk hatta en büyük hatam eve anestezici çağırıp bayıttırmak olduuuu evet bunu bile yaptım olmadıııı........artık yapacak birşeyim kalmadııı ve ben tekrar o psikologun yolunu tttuummm umutsuzca.....sölediklerine başladımmm bi parmağım girdiğinde başarmışcasınaaa sevindimm....sonra bu siteyi buldummm psikoloğu şutladımm tekrar:)))) burda konustuk dertleştik kimseye anlatamadıklarımızı anlattııp birbirimizee yardımcı oldukkk .....aynı egsersizleri burda arkadaşlar daha fazlasıyla anlattı yardımcı olduuu en önemlisi moral olduuu vee egsersizleri yaptım p....s geçtimm...p....sss yarısından fazlasını aldımdada hamile kaldımm.......benim için imkansızzdıııı artık hamilelikten bile umudumu kesmiştim çok şükür oda olduuu... 1.5 senem gittiii ömrümden ömür gitttiiii ama çok şükür bittii.... dicem odur kiiiii bu işin tek ve kesintisiz çözümüüü egsersizzzz...egsersiz yapanın bu işten kurtulamaması imkansızzz.......Rabbim her nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa tezzz zamanda kurtarsın inşallahhh.........