Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Arkadaşlar merhabalar bu derdimdem kurtulmak için son umudum sizlersiniz.. 4 yıldır evliyim vajinusmusum gitmediğim doktor kalmadı son 2 aydır eskisine göre çok yol kattetim ama neler yaşadım tahmin edebiliyorsunuzdur:KK43:( bizim 4 kere başarılı deneme yaptık fakat bende çok fazla ağrı yanma acı oluyor:KK43:( kayganlaştırıc olarak bebeyağı kullanıyoruz.. belki biraz ayıp olacak ama tam durumumu anlamanız için yazıyorum. Ben alttayken asla olmuyot hatta çığlık attım ağrıdan o derece sonra ben üstteyken yapabildik ama ağrı acı çok fazla.. bu nasıl geçer? Yapa yapa geçer mi yoksa hep böyle mi olacak:KK43: hala neden bu acı oluyor anlamıyorum da:KK43: genelde herkes yendikten sonra acısız oluyor diyor ama bende hala yoğun acı ağrı var:KK43: hala tam yenemedim ozaman:KK43: nolur yardım edin:KK43:
Merhaba,
Çok uzun zaman olmuştu buraya girmeyeli. Öncelikle acı kasmandan kaynaklanır. Yapa yapa elbette ki geçecek. Beynine bunu yapabileceğini bu şekilde öğreteceksin. Femolub kayganlaştırcının ucu vajen içine girebilir formdadır. İlişki öncesi bol kayganlaştırıcı kullanabilirsen, rahat edersin. Lütfen acıya odaklanma, bunu başarabileceğine inan.

Sevgiler:)

Merhaba kizlar benim de son 2 seferdir denememde penis giriyor Cok rahat degilim ama gun gectikce olacak insallah Doktora gitmeden once ben de duvar var gibi dusunuyordum ama bilincaltimdaki yanlis bilgileri degistirince nefes egzersizleri ve dogru pozisyonla ve de asama asama deneyerek sonuca ulasiliyo arkadaslar Umutsuzluga kapilmayin Ordaki kaslar o kadar esnek ki, onlari oynatmamiz da kendi elimizde Şöyke düsünün cocuk dogacagi zaman orayi cocuk boyutunda acabiluyoruz ve bu hastalik yuzunden de farkunda olmadan o derece sıkıp kapatip duvar gibi yapiyoruz. Ben denemelerimde hazir oldugumu hissettigim zaman kendime ve esimin penisine bebe yaği kullandim Kesinlikle yanma vs yapmiyo Karninizi sisirerek nefes alin aparati ya da penisi iceri iteklediginiz sirada karninizdaki nefesi verin Kegel egzersizi gibi ama iteklerken nefes vermeyi unutmayin Hafif ıkınıyo gibi düşünün. Bir de benim hatam ben ustteyken bacaklarimi tam yukari cekmeden deniyormusum Gecen sefer bacagimi yukari cekip kurbaga gibi oturunca icine girebildigini kesfettim
O kadar uzun ve zorlu bi surec ki ne yazacagimi sasirdim Bir ordan bir burdan

Ya yardimda alsak kasilmalata engel olamiyorum egzersiz yaparken bacaklarim istem disi birlesiyor ve zorla iletletiyorum iletlettikce geri cikiyor

Merhaba kizlar benim de son 2 seferdir denememde penis giriyor Cok rahat degilim ama gun gectikce olacak insallah Doktora gitmeden once ben de duvar var gibi dusunuyordum ama bilincaltimdaki yanlis bilgileri degistirince nefes egzersizleri ve dogru pozisyonla ve de asama asama deneyerek sonuca ulasiliyo arkadaslar Umutsuzluga kapilmayin Ordaki kaslar o kadar esnek ki, onlari oynatmamiz da kendi elimizde Şöyke düsünün cocuk dogacagi zaman orayi cocuk boyutunda acabiluyoruz ve bu hastalik yuzunden de farkunda olmadan o derece sıkıp kapatip duvar gibi yapiyoruz. Ben denemelerimde hazir oldugumu hissettigim zaman kendime ve esimin penisine bebe yaği kullandim Kesinlikle yanma vs yapmiyo Karninizi sisirerek nefes alin aparati ya da penisi iceri iteklediginiz sirada karninizdaki nefesi verin Kegel egzersizi gibi ama iteklerken nefes vermeyi unutmayin Hafif ıkınıyo gibi düşünün. Bir de benim hatam ben ustteyken bacaklarimi tam yukari cekmeden deniyormusum Gecen sefer bacagimi yukari cekip kurbaga gibi oturunca icine girebildigini kesfettim
O kadar uzun ve zorlu bi surec ki ne yazacagimi sasirdim Bir ordan bir burdan
öncelike tbrk ederim darisi basimiza. nasil yaptin ozeldende yazabilirsin

Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim vajinismusu yendim ve sizin tecrübeleriniz bana güven verdi bende birine güven verebilirsem ne mutlu bana. Kendi kendinizin doktoru olun bu doğanın kanunu herkes yapabiliyor bende yapabilirim diyerek beynimi buna kabullendirmeye başladım çok okudum bildiğim yanlışları doğruya çevirdim bir kere vajinanın Zaten açık olduğunu korkularımız ve kasmalarımız ile orayı kitlediğimizi unutmayalım peki diyeceksiniz ki nasıl kasmayacağım elimde değil bunu bende söyledim çünkü. Elinize bi ayna alın Bacağınızı olabildiğince açın ve bakın bu ayıp değil bu toplumun bize yüklediği altında ezildiğimiz değerlerden baskılardan bir kurtulalım önce. Olabildiğince ıkın göremeyeceksin daha çok ıkın vazgeçme asla nohut tanesi büyüklüğündeki deliği göreceksiniz. Bu sana bugünlük yeter başka bi gün tekrar yap vücudunu tanı ıkın ve parmağını koymayı dene bu bana çok güven vermişti ve parmak egzersizleriyle ugrasmadım öyle günlerdir cunku vücudumu tanımıştım vajinamın onun için yaratıldığını biliyordum bunun çok normal olduğunu da.. parmak egzersizi yerine eşimle denemeyi seçtim bana göre zaman çalıyor (yok bi gün ilk boğum diğer gün ikinci boğum aylarca uğraşmak zorunda kalırsın ) eşimle denememde ben üst tarafta daha rahat ve daha iyi hissettiğim için öyle denedim ve onun üZerinde uğraştım olmadı yılmadım kremler kullandım işe yaramadı üstündeyken bacağımı iyice açıp yatay şeklinde uzandım bacaklarımı içe doğru çekip iyice ıkındım hafif aldım sonra kendimi çok rahat bırakıp eşime hiç bi şekilde karışmamasını söyledim cunku tedirgin oluyodum o şekilde kasıyodum.yavaş bi şekilde hep aşağı doğru ittim çoook hafif bi yanma oldu normalde olsam hemen bırakırım olmadı diye ama beynime şunu söyledim krem kullandığında hafif bi yanma olur ya onun gibi birşey krem sürdüğünü düşün ve devam et ettim ve hiç bi şekilde acı hissetmeden olayı sonlandırdım çok şükür . Olay beyinde bitiyor arkadaşlar haplar kremler hikaye he kayganlaştırıcı yardımcı olabilir o da beyninizi kabullendirdikten sonra kabullenmezse hiç bişi etki etmez.

Ama ben parmak egzersizlerini yapmayada korkuyorum :KK43:
Korkma!! Kulak çöpüyle başla kegel egzersizi yap bol bol.. aşama aşama devam edin. Başarısız olunca umutsuzluğa kapılmayın devam edin her gün ödev gibi devam edin.. Olduğunu göreceksiniz..
Başaranların yazılarını çok dikkatli okuyun kafanızı bulandırmayın.

Korkma!! Kulak çöpüyle başla kegel egzersizi yap bol bol.. aşama aşama devam edin. Başarısız olunca umutsuzluğa kapılmayın devam edin her gün ödev gibi devam edin.. Olduğunu göreceksiniz..
Başaranların yazılarını çok dikkatli okuyun kafanızı bulandırmayın.
Keşke beynime o komutu verebilsem col zorlaniyorm

Merhaba bende yeni katıldım aranıza. 40 günlük evliyim :) Bende sizlerle aynı sıkıntıları yaşıyorum. 1 haftadır okuyorum yazılanları cesaret geldi sizlerden bende üye oldum. Inşallah bir gün bizde başarı hikayelerimizide yazarız☺ Birlikte başaracağızzzz:KK200:

Merhaba bende yeni katıldım aranıza. 40 günlük evliyim :) Bende sizlerle aynı sıkıntıları yaşıyorum. 1 haftadır okuyorum yazılanları cesaret geldi sizlerden bende üye oldum. Inşallah bir gün bizde başarı hikayelerimizide yazarız☺ Birlikte başaracağızzzz:KK200:

Çok sık egzsrsiz yapmak gerekşyor. Doktor imkanı yoksa internetten aparat alıp evde kendiniz denemeye başlayın.. benşm 5 yılım gitti nerdeyse... siz daha erken başlayın vakit kaybetmeden

Çok sık egzsrsiz yapmak gerekşyor. Doktor imkanı yoksa internetten aparat alıp evde kendiniz denemeye başlayın.. benşm 5 yılım gitti nerdeyse... siz daha erken başlayın vakit kaybetmeden

Evlendikten 15 gün sonra ilişkiye girebildim.1 hafta önce de üye oldum. Vajinumus muydum bilmiyorum ama parmağı bile yaklastirinca titriyor kendimi fena kasiyordum. 3 gün hiç birşey edemedik. 4.gün parmağını sokmaya çalıştı biraz soktu. Ama gerisi gelmedi. Çok ağladım moralim bozuldu ben pert. Ama eşim çok destek oldu resmen cinsel terapsit gibi. Bu siteyi buldu okudu bayağı jel olsun krem olsun aldi. 3 tane kendi kendine apart yapti. Hergün birini deneyecen nefesini ayarlayacaksin falan psikolojik desttek de verdi. 2 gün parmak çalış dedi çalıştım sonra hasta oldum hastalık gectikten sonra apartlara başladım hiç acele etmedi eşim zamanı var dedi ilişkiye girmedi. Ve bugün son apart denedim yanında ilkkez dedi tamamdır öyle bi denedik olmadi sonra kendim üst kısma geçtim anlamadan oldu. Sonra ben kendim altta oldum öyle de oldu. . Kan da geldi tam rahatladım şimdi ışte evlendigimizin kari koca olduğumuzun farkinda oldum. Doktora gidecektim eşim onlarin diyeceğini yönetimleri bende ederim dedi. Etti de..

Evlendikten 15 gün sonra ilişkiye girebildim.1 hafta önce de üye oldum. Vajinumus muydum bilmiyorum ama parmağı bile yaklastirinca titriyor kendimi fena kasiyordum. 3 gün hiç birşey edemedik. 4.gün parmağını sokmaya çalıştı biraz soktu. Ama gerisi gelmedi. Çok ağladım moralim bozuldu ben pert. Ama eşim çok destek oldu resmen cinsel terapsit gibi. Bu siteyi buldu okudu bayağı jel olsun krem olsun aldi. 3 tane kendi kendine apart yapti. Hergün birini deneyecen nefesini ayarlayacaksin falan psikolojik desttek de verdi. 2 gün parmak çalış dedi çalıştım sonra hasta oldum hastalık gectikten sonra apartlara başladım hiç acele etmedi eşim zamanı var dedi ilişkiye girmedi. Ve bugün son apart denedim yanında ilkkez dedi tamamdır öyle bi denedik olmadi sonra kendim üst kısma geçtim anlamadan oldu. Sonra ben kendim altta oldum öyle de oldu. . Kan da geldi tam rahatladım şimdi ışte evlendigimizin kari koca olduğumuzun farkinda oldum. Doktora gidecektim eşim onlarin diyeceğini yönetimleri bende ederim dedi. Etti de..

Ne mutlu size. Adınıza çok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah :)))

Kızlar bende 2 aylık evliyim bu illet basımda buradakileri okuyarak egzersize başladım egzersizler güzel ama kocamlaaa yapamıyorum ne yapsamda olmuyor korkuyorum

Banada yardım edin aparat yapıyorum ama eşimle olmuyo 2 defa yarıya kadar aldım ama devamı gelmedi ya nolur destek olun banada

Banada yardımcı olur musunuz

X