- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
Merhaba,Arkadaşlar merhabalar bu derdimdem kurtulmak için son umudum sizlersiniz.. 4 yıldır evliyim vajinusmusum gitmediğim doktor kalmadı son 2 aydır eskisine göre çok yol kattetim ama neler yaşadım tahmin edebiliyorsunuzdur( bizim 4 kere başarılı deneme yaptık fakat bende çok fazla ağrı yanma acı oluyor( kayganlaştırıc olarak bebeyağı kullanıyoruz.. belki biraz ayıp olacak ama tam durumumu anlamanız için yazıyorum. Ben alttayken asla olmuyot hatta çığlık attım ağrıdan o derece sonra ben üstteyken yapabildik ama ağrı acı çok fazla.. bu nasıl geçer? Yapa yapa geçer mi yoksa hep böyle mi olacak hala neden bu acı oluyor anlamıyorum da genelde herkes yendikten sonra acısız oluyor diyor ama bende hala yoğun acı ağrı var hala tam yenemedim ozaman nolur yardım edin
Çok uzun zaman olmuştu buraya girmeyeli. Öncelikle acı kasmandan kaynaklanır. Yapa yapa elbette ki geçecek. Beynine bunu yapabileceğini bu şekilde öğreteceksin. Femolub kayganlaştırcının ucu vajen içine girebilir formdadır. İlişki öncesi bol kayganlaştırıcı kullanabilirsen, rahat edersin. Lütfen acıya odaklanma, bunu başarabileceğine inan.
Sevgiler:)