Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Evet ben kaç kere tuvaletim geldi diye ara verdirmiştim.ama o zamanla geçiyor

Kızlar emla krem işe yarar mu sizce.? Uyuşturur mu? Çok yanmam oluyo. Kasıyorum yine kndimi
Emla yı sürünce 1 saat beklemen gerekiyor bu da çok saçma oluyor bekleye bekleye korkuya kapılıyorsun zaten doktor su bazlı jel ve krem verdi çok iyi ama bende daha yenemedim artık korkmadığını halde yenemiyorum bu duruma alışmış gibi psikolojim bozuldu

nezamandır evlisiniz

Herkese merhaba,
Uzun zamandır sitede hep varım ama ılk kez yorum yapıyorum. 3yıldır vajınısmusla ugrasıyorum ve artık haftaya suleyman eserdağa gidiyorum randevumu aldım. Tedavi en fazla kaç gün bilen var mı? Ücreti de telefonda öğrenemedim. Artık yapacak bir şey yok zaten gidicem ama çok stres yaptım.

Burda giden bir ark tan 6000 olarak okumuştum.4000-10000 arası fiyat veriyormuş derecene göre yani

Yaaa ne kadar pahalı tamam önemli bir konu bu ama çok fazla ücretler, inşaallah değer.
Canım istersen kendine biraz yenmek için zaman tanı ben burda yendim çoğu Kışı burda yeniyo "10 Adımda vajinusmus tedavisi " adli kitabı al oku ben öyle Yaptım Boşa para vermene gerek yok doktor sana bişey yapmayacak sadece rehber olacak burda zaten herkes rehber ..vajinidmus nedir ? Tecrübe ve deneyimlerimizle vajinidmusu yenelim topiğine gel

O kitabı da mutlaka okucam kesınlıkle cok teşekkür ederim. :) ama 3yıllık evliyim. Sıkıyo canımı artık.
Ne guzel bi siteymiş bı ya keşke daha onceden konulara dahıl olsaydım. :)
Gittiğimde gelişmeleri yazıcam gene.

hangi dr gitmeyi düşünüyorsun

hangi dr gitmeyi düşünüyorsun
Süleyman eserdağ hera klinik istanbul şubesne randevu aldım. Saygın micozkadıoğlu ile ikisnin arasında kaldım ama en son artıl hera klınıge karar verdım. Eşim de artık başka doktor kesınlıkle arastırma dedi. Bunu seçtin bitene kadar buna gidiceksin diyo. İnş doğru tercih yapmışımdır

İnşallah hepimiz yeneceğiz. Rabbim sen bizlere yardım et.

Ben anestol pomad kullandim be benik osome cok yaradi egzersizimin 4.gunumde kendime yaptgm.en buyuk boy aprtta canm acmsti bende parmgmla vajina agzina ve icine dpgru bolca anestol pomad surmustum 3 yada 4 dk bekledim ve apartla gene yaptm ve hiv bsey hssetmedgmi farketmistim.oyle olunca pesine esimle demestm ve hic biseycik anlamadan olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…