Vajinismusu evde yendim 🆘🆘🆘

Sakıncası yoksa en uygun pozisyon hangisi oluyor, insanın morali bozulunca çabuk toparlanamıyor çünkü
Birde denemelerde eşinizi tembihleyin ses çıkartmasın yorum yapmasın siz sanki yine kendi basınıza dilatör deniyor gibi odaklanın kayganlaştırıcıyu boca edin penisi kavrayın o şekilde deneyin oda loş ışık olsun gözlerinizi kapatabilirsiniz deliği bulduktan sonra derin bi nefes alıp ıkınarak sokabilirsiniz. Emin olun en rahatı böyle ben anlamadım bile girdiğini öyle diyim . Ama öncesinde 4. Dilatörü 20 dk bekletmeyi unutmayın :)

Cok sagol

İnşallah bende başarırım

Arkadaşlar 4. Dilatörü rahatlıkla yapabiliyorum fakat eşli denemede sadece eşimin penisinin baş kısmı giriyor devam ettiremiyorum, yardımcı olabilir misiniz bir tavsiyeniz var mıdır

Arkadaşlar 4. Dilatörü rahatlıkla yapabiliyorum fakat eşli denemede sadece eşimin penisinin baş kısmı giriyor devam ettiremiyorum, yardımcı olabilir misiniz bir tavsiyeniz var mıdır
O kısımda acele etmeyin o şekilde 1-2dk bekleyin. Kasılmayın. Ve derin nefesi alın nefesi verirken azcık ıkının ve eşiniz devam etsin emin olun olacak.Eşinize güvenin

Merhaba ben prmak egzersizini aşamıyorum sanki orası kıvrımlı ve duvar var gibi geliyo sanki bi benimkinde sorun var gibi her denememde parmagı soksam bile orası sanki cok dar ve acılmıyo gibi geliyo bunormalmi bu aşamayı gecen arkadaslar yardımcı olabilri mi

Bence parmakla yapma çünkü hissedince panik olabilirsin dilatör en sağlıklısı diye düşünüyorum tabi ki dar parmak ya da dilatör sokarken ıslanma veya rahim geri çekilmesi olmuyor çünkü bi on sevişme yok direk sokmaya çalışıyorsun haliyle dar oluyor ama dilatör sonunda yavaş yavaş genişlediği için eşli deneme daha rahat oluyor orası tırtıklı ve çok geniş bir yapı aslında korkulacak bir durum yok rahat olun ve bu hastalığın sizden güçlü olmadığının farkına varın sevgiler..

Bende hala öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…