D Dolunay4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2024 71 10 28 29 Ekim 2024 Konu Sahibi lavinya999896 #61 Kibariyenin Annesi .!.: Ben doktor tedavisi ile yendim. Parmak önermiyordu doktorum, dilatör setle yapmıştık doktorla da. Dilatör set alın kışlar parmak kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Mrb banada yardmci olurmsnz
Kibariyenin Annesi .!.: Ben doktor tedavisi ile yendim. Parmak önermiyordu doktorum, dilatör setle yapmıştık doktorla da. Dilatör set alın kışlar parmak kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Mrb banada yardmci olurmsnz
D Dolunay4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2024 71 10 28 29 Ekim 2024 Konu Sahibi lavinya999896 #62 ayperi1323 .!.: Geçmiş olsun Aynen ben de kendim yendim ama egzersizlerle degil benimki biraz yapılmaması gereken yollarla oldu sonra çok problemler yaşadım o yüzden ama sonuçta yendim diye seviniyorum Genişletmek için tıkla... Banada yardmci olurmsnz
ayperi1323 .!.: Geçmiş olsun Aynen ben de kendim yendim ama egzersizlerle degil benimki biraz yapılmaması gereken yollarla oldu sonra çok problemler yaşadım o yüzden ama sonuçta yendim diye seviniyorum Genişletmek için tıkla... Banada yardmci olurmsnz