Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunda dogru yere geldin hoşgeldin :)ben de bu dertten müzdaribim..Allah yardımcımız olsun
cümlemizden razı olsun arkadaşım yazdıklarım içinde sormak istediğiniz birşey varsa lütfen sorun. ayrıca sormak istedikleriniz , korkularınız olursa, moral vermemi istiyorsanız falan,özelden burdan yazabilirsiniz.paylaşım içinde çok teşekkürler..Allah razı olsun..
canım benim ne kadar sevindim seni gördüğüme, haklısın çok uzun zaman oldu, hamdolsun iyiyim tatlım sen nasılsın? msj ını geç gördüm afedersin. eve gitmek üzereydim bende =)görüşelim arkadaşım arayı soğutmayalımkkaderim canım nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli :)
canım benim ne kadar sevindim seni gördüğüme, haklısın çok uzun zaman oldu, hamdolsun iyiyim tatlım sen nasılsın? msj ını geç gördüm afedersin. eve gitmek üzereydim bende =)görüşelim arkadaşım arayı soğutmayalım
canım benim ya sen maile gel bakıym bir ortadan kaybolunca ben yendin sandım, dur şimdi sana özelden yazıyorum mutlaka mailleşiyoruz ve bu işin üzerine düşüyoruz anlaştık mı, konu başında yazdıklarımı da tekrar tekrar okuyorsun, yeni resimler ekledim sona onlarda işine yarayabilir.özele bak.iyiyim canım ama huzurlu ve mutlu değilim çünkü hala yenemedim ve moralim çok bozuk
canım özelden yada mail adresinden konuşalım o zaman zaman kaybetmeyelim.belki farkedemediğin bir ayrıntıyı söylerim işe yarar. bilmiyorum ama sürekli irtibatta olmak bu dönemde daha etkili oluyor inan.Hala sıkıntıdayim bir turlu dediklerinizi yapamadim.
Tamam ozelden yaziyorum sizecanım özelden yada mail adresinden konuşalım o zaman zaman kaybetmeyelim.belki farkedemediğin bir ayrıntıyı söylerim işe yarar. bilmiyorum ama sürekli irtibatta olmak bu dönemde daha etkili oluyor inan.
nasılsın canım uzun zamandır girdiyordum seni gördüm çok sevindim nasıl gidiyorarkadaşlar ertelemeyin, yardım isteyin elimizden geleni yapalım sizin için.
çok şükür canım kızım olacak allahın izniyle :)hamdolsun iyiyim canım senigördüm daha iyi oldum. sende herşey yolundamı?
hay maşallah =) Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmek mürüvetini görmek nasip etsin, darısıda başımıza olsun inşallah arkadaşım.çok şükür canım kızım olacak allahın izniyle :)
inş canım en kısa zamanda sanada nasip etsin Allahım hayırlısıylahay maşallah =) Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmek mürüvetini görmek nasip etsin, darısıda başımıza olsun inşallah arkadaşım.