Üye
Selam kızlar bu belayi çok iyi yasamis ve çok şükür atlatmis biri olarak aranizdayim. Aylar öncesine kadar buralara bende bakardim bu korkudan kurtulmak için yollar arardim hep. Bir sürü yol demedim haplar içtim kremler kullandim afedersiniz ama eşim bana azdirici bile aldi hic fayda etmedi o noktaya gelince hep tikandik. Bi gün kendimi sabahtan aksama kadar telkin ettim ve parmak egzersizlerini yaptim aksama çok güzel hazirlandim kararimkesindi yemekler falan herşey super oldu. Eşim o hazirliklari görünce zaten bana olan iltifatlar falan beni daha çok azimlendirdi. Neyse yemekten sonra oturdum film izlemeye koyulduk sonra nasil olduysa kendimi yatak oodasında buldum. O gece oldu ve korkulacak gerçekten bisey yokmuş. İlk gecemi hatırlamak istemiyorum ama o gece çok mutlu oldum artik tam bir kadin olmuştum kocami yarim birakmamistim. Kendimizi kastigimiz için çok aciyor ama esimize güvenip rahat olursak kolay oluyor inanin. Bide küçük bi tavsiye ilk birleşmede siz üstte olun kontrol sizde olsun ki korku hafiflesin ve mümkünse zemin sert olsun ve islanma tam olsun birazda zeytinyagi isi görür umarim bi faydam olmuştur. Çok zor çünkü ben hergun agliyordum eşimden kacicak yer ariyordum ama artik öyle değil çok şükür. Şimdide bebek calismalarna basladik bakalim yakin zamanda tutar inşallah :)