karar tamamen sana kalmış canım benim ama senin gönlünde hangisi yatıyorsa o olur inşallah canım benimcorrttt diye gelsede fena olmazdı hani
sınavın ortasında doğuveriyormuşçocuk doğar doğmaz sınav stresi yaşamasın yazık birde bakıyor Allah Allah bizim ailede herkes çalışkan bak ders yapıyorlar galiba, hmmm ne kalabalık bir aileyiz , aşiret miyiz yoksa diye
arkadaşlar hadi ama neden durgun burası
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BU HAFTA Kİ YENMEYE YAKIN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ....
1-shimarik,
2-cecem,
3-combo
4-oceandream82
5-VAJJ
6-sellluka
7-norbitnorbit
8-Ervaa26
9-ravzaaaaa (yendiiiiiiiiiiii ) :123:
ekleme yapalım başka kimler vardı
olur mu olur valla :d hayırlısıyla gelsinde annesi gbi akıllı calışkan olur oda annesi
çok sessiz bura ya artk kmse yok
evet canım neden böyle ya =(
canııım hayırlı olsun gözün aydın ya naıl sevindim ben, bak listedeki eksiğimizin ismini hatırladım ortalıkta olmayınca aceleyle dalgınlığa gelmiş kuzum afedersin ama sen iyi hatırlattındarısı diğer kızlara olsun.
Ravzaaaam canim bende yeni gördüm yazini inan çok sevindim canim gözün aydin canim
arkadaşlar hadi ama neden durgun burası
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BU HAFTA Kİ YENMEYE YAKIN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ....
1-shimarik,
2-cecem,
3-combo
4-oceandream82
5-VAJJ
6-sellluka
7-norbitnorbit
8-Ervaa26
9-ravzaaaaa (yendiiiiiiiiiiii ) :123:
ekleme yapalım başka kimler vardı
Benide listeye ekleyin dicem ama dilim varmiyor cunki ne deneme yapiyorum ne egzersiz yapiyorum
Bende onu soruyordum kendi kendimenerde ki