vajinismussuz günlere merhaba demek için....

canııım hayırlı olsun gözün aydın ya naıl sevindim ben, bak listedeki eksiğimizin ismini hatırladım ortalıkta olmayınca aceleyle dalgınlığa gelmiş kuzum afedersin ama sen iyi hatırlattın darısı diğer kızlara olsun.

merhaba arkadaşlar yeni bir haftaya başladık ve mutlu haberler almışız darısı herkese olsun =)

YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR. BU HAFTA Kİ YENMEYE YAKIN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ....

1-shimarik,
2-cecem,
3-combo
4-oceandream82
5-VAJJ
6-sellluka
7-ravzaaaaa
(yendiiiiiiiiiiii ) :123:

canım nereye kadar geliyorsun nerde zorlanıyorsun , ne yapıyorsun hepsini ayrıntılı anlat ki nerde tıkandığını anlayalım. mesela yağı rahatlıkla vajina içine sürdürebiliyor musun?

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldiniz ve inşallah mutlu ayrılırsınız, öncelikle sorum nasıl deneme yapıyorsunuz? , ilk sayfama bir göz atar mısınız ,sonrada zorularınızı bekliyorum.

yenmeye yakın kulağa ne güsel geliyor... sınavlarda listelere giremiyoruz diye ağlıyorus o geldi aklıma.. hem de 6. sıradayım..:)

canım sıralama öylesine bir sıralama, kim önce yenecek sıralaması bu, hepiniz sonuncusunuz =) hadi bakalım kim birinci olacak =)

Son düzenleme:

sen salıdan sonra bakalım icraat yok diyebilecek misin kuzucuk =)) kaderin acımasız yüzünü göreceksin

Mrb kizlar herkes ne guzel yol katediyor... BEn yilbasi gecesinden beri denemedim bile esim konuyu bile acmiyor deneyelim falan gibi bende o solemeyince cesaret edemiyom motivem iyice dustu napicam bilmiyorum

canım sen neler yapıyorsun biraz bahsetsene, yapmıyorsan kulaklar itinayla çekilecek ona göre

canım sen neler yapıyorsun biraz bahsetsene, yapmıyorsan kulaklar itinayla çekilecek ona göre

canım napayım bugun reglim bitti valla dün tutkunun hamileeeeeee olduğunu ogrenndimmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum kuzunun kuzusuuuuuu olcakkk artıkkk

canım napayım bugun reglim bitti valla dün tutkunun hamileeeeeee olduğunu ogrenndimmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum kuzunun kuzusuuuuuu olcakkk artıkkk

canım benim ben senin msj ını yeni gördüm msj yazarken kaynamış =( ben de dedim birisi benim yerime cetrinama hatır mı sordu
evet canım bende çok sevindim kuzunun kuzusu sağlıklı şekilde gelsin inşallah. senin kuzu düşüncen var mı

am.n amşn hayırlısıyla kucağına alır tutkum inşallah bende de varda dusunce ama sıpa gelmiyor bekletcek beni gibi

sen salıdan sonra bakalım icraat yok diyebilecek misin kuzucuk =)) kaderin acımasız yüzünü göreceksin

:):) canım valla itirazım yok biraz acımasız yüz görmem lazım eşimde o olmadığı için çok rahat davranıyorum :) yarın büyük gün doktora gidiyorum yarın haberleşelim ve başlayalım artık hemencikte bitsin canımmmm

am.n amşn hayırlısıyla kucağına alır tutkum inşallah bende de varda dusunce ama sıpa gelmiyor bekletcek beni gibi

ayyy afedersin tatlım poğaçayı yedim aklım başıma geldi bebek istiyordun konuşmuştuk ya aç karnına jetonum düşmedi.
yok canım bence en doğru zamanı bekliyor kerata =) annesine fazla sıkıntı olmasın diye, içerde hesap yapıyormuş ben öyle duydum

tamam canım yarın mutlaka konuşalım ve nasıl geçti anlatırsın, acımasız yüzüme bak ciddi duramıyorum ki hemen gülüyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…