Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pes etmek yooook... Bugun eş denemesine gecicem inşaAllah :)
herkes benim gibi pes mi etti acaba?.....
Evet canim 1 haftadir siteye dahi girmedim hatirlamak istemedim sanirim suan regl donemimdeyim bu es gecilicek bu sorun olmadigi icin calismalara baslamam lazim![]()
Tsk ederim cnm bnm hepinizin sayesinde oldu Allahin izniyle basardim herkes yapacak inaniyorum ben sonra artik bebis konusacazzzz :))
günaydın kızlar kaderim dün internet te sorun vardı giremedim siteye buralardamisin
inşallah canım herkes yensede konu ismini değiştirsek =) bebekle ilgili şeyler yazsak ne bileyim bizi gıcık edenlerin dedikodularını falan yapsak![]()
canlarım hastayım evdeydim kaç gündür , evde de internet yok yazamıyorum o yüzden,belki biraz daha evde olup yazamayabilirim arkadaşlar lütfen ertelemeyin hiçbirşeyi.hayatı ertelemeyin.
canlarım hastayım evdeydim kaç gündür , evde de internet yok yazamıyorum o yüzden,belki biraz daha evde olup yazamayabilirim arkadaşlar lütfen ertelemeyin hiçbirşeyi.hayatı ertelemeyin.
canımm geldinn şükür
burdan birilerii yaklaşıkk 1 haftadırr ortalarda yokk acaba bu kimm ben cok kırgınım ve dargınım![]()
bide hamişim
![]()
![]()
geçmiş olsun canım meraklandıkiyisin mi şimdik
burdan birilerii yaklaşıkk 1 haftadırr ortalarda yokk acaba bu kimm ben cok kırgınım ve dargınım![]()
bide hamişim
![]()
![]()