Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pes etmek yooook... Bugun eş denemesine gecicem inşaAllah :)
herkes benim gibi pes mi etti acaba?.....
Evet canim 1 haftadir siteye dahi girmedim hatirlamak istemedim sanirim suan regl donemimdeyim bu es gecilicek bu sorun olmadigi icin calismalara baslamam lazim
Tsk ederim cnm bnm hepinizin sayesinde oldu Allahin izniyle basardim herkes yapacak inaniyorum ben sonra artik bebis konusacazzzz :))
günaydın kızlar kaderim dün internet te sorun vardı giremedim siteye buralardamisin
inşallah canım herkes yensede konu ismini değiştirsek =) bebekle ilgili şeyler yazsak ne bileyim bizi gıcık edenlerin dedikodularını falan yapsak
canlarım hastayım evdeydim kaç gündür , evde de internet yok yazamıyorum o yüzden,belki biraz daha evde olup yazamayabilirim arkadaşlar lütfen ertelemeyin hiçbirşeyi.hayatı ertelemeyin.
canlarım hastayım evdeydim kaç gündür , evde de internet yok yazamıyorum o yüzden,belki biraz daha evde olup yazamayabilirim arkadaşlar lütfen ertelemeyin hiçbirşeyi.hayatı ertelemeyin.
canımm geldinn şükür
burdan birilerii yaklaşıkk 1 haftadırr ortalarda yokk acaba bu kimm ben cok kırgınım ve dargınım bide hamişim
geçmiş olsun canım meraklandık iyisin mi şimdik
burdan birilerii yaklaşıkk 1 haftadırr ortalarda yokk acaba bu kimm ben cok kırgınım ve dargınım bide hamişim