- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
kaderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cetrinammm ve kaderimmmmmmm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cetrinammm ve kaderimmmmmmm:)
erkencisin bebeğim =)) hani erken gelecektin konuşacaktık ya
aynenn yaa ne kadar zamann olduu görüşmeyeli :)brilikdehadi uzun bi zamandan sonra bir araya gelelim
söyle kuzusu =)))cetrinammm ve kaderimmmmmmm:)
aynenn yaa ne kadar zamann olduu görüşmeyeli :)brilikde
hadi uzun bi zamandan sonra bir araya gelelim
şu camı kapatır mısın cetrina soğuk oldu sanki :2:
söyle kuzusu =)))
tamam canım nasıl istersen,o zaman şöyle yaparız ben yoksam sizde güncellersiniz listeyi, hadi hazırlayalım kimler var, cecem, shimarik, VAJJ,combo, oceandream82
başka kızlar hatırlatın bana tam listeyi ekleyim
YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR. BU HAFTA Kİ YENMEYE YAKIN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ....
1-shimarik,
2-cecem,
3-combo
4-oceandream82
5-VAJJ
ekleme yapalım başka kimler vardı
:103::92::92::92:
cano geldim geçtim ama seni göremedim diye yazmamıstımmmmmmm ogun bilgilerini paylascaktın benimlee nerlerdesin
ben dün gelemedim daha doğrusu internet gitti bütün gün nerdeyse, tam yazacakken yine gitti , sonra daldık gitti, sana bakındım da göremedim canım. sen bebekle ilgili soracaktın birşeyler, eşim az sonra gelir ama yine yazacak kadar zamanım var hemen sor bakıym merak ettiklerini, bildiğim şeylerse söyleyim.
gittilerr canımm derin bi ohh çektimm şimdidee yemegımıı yedımm belımın sancısını dınlıyorumm ne alemde dıyee hafiff hafiff sızlıyo:)
nolurrrrrrrrrrrrrr adettt olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende kendıme öle diyorumm ama canım belim öle demiyoo malesef :) sinyal vermeye başladı
ee bel ağrısı benim ablamdada olmuştu adet döneminde ilk defa denk geliyor vücut değişecek diye ama olmadı hamile cıktı hadi sesninde oyle olur inşallah canım
adet olmaya yakın agrır benım belım ama belkıdde agrımuyoo ben agrıyoo sanıyorum belırlı bı acı yok yani rahatsız edıcı hadı hayırlısı olur inşş :)
hayırlısı olsun canım benim ama hala sökülmemiş olmanda beni mutlu etti
he bz senle sabah 9 da konusmusduk demi :) en son wc ye gideli 1 saat olckk birazdan giderim gene bakarım:) lekede gelmedii hiç