vajinismussuz günlere merhaba demek için....

tamam canım nasıl istersen,o zaman şöyle yaparız ben yoksam sizde güncellersiniz listeyi, hadi hazırlayalım kimler var, cecem, shimarik, VAJJ,combo, oceandream82
başka kızlar hatırlatın bana tam listeyi ekleyim

YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR. BU HAFTA Kİ YENMEYE YAKIN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ....

1-shimarik,
2-cecem,
3-combo
4-oceandream82
5-VAJJ

ekleme yapalım başka kimler vardı

:KK55::KK55::KK55::KK19::103::92::92::92::KK1:

yuppiii yine motive oldummm :KK9::KK9:

cano geldim geçtim ama seni göremedim diye yazmamıstımmmmmmm ogun bilgilerini paylascaktın benimlee nerlerdesin :KK16::KK16::KK16::KK16:

ben dün gelemedim daha doğrusu internet gitti bütün gün nerdeyse, tam yazacakken yine gitti , sonra daldık gitti, sana bakındım da göremedim canım. sen bebekle ilgili soracaktın birşeyler, eşim az sonra gelir ama yine yazacak kadar zamanım var hemen sor bakıym merak ettiklerini, bildiğim şeylerse söyleyim.

ben dün gelemedim daha doğrusu internet gitti bütün gün nerdeyse, tam yazacakken yine gitti , sonra daldık gitti, sana bakındım da göremedim canım. sen bebekle ilgili soracaktın birşeyler, eşim az sonra gelir ama yine yazacak kadar zamanım var hemen sor bakıym merak ettiklerini, bildiğim şeylerse söyleyim.

cano biliyorsun ben vajinismusu burda yendim siznle beraber Allah a şükür artık hic bi problem yok..hic bir sorun yok hersey düzene girdi..yalnız 3 adet dönemidir bebek çalışmalarına rağmen olmadı..bir adet donemide kafama takmadım hic canımız ne zaman isterse yaptık ondada yine kendimizi tutamadık..ama bir türlü olmadı yolunda gitmeyen birsey var mı diye düşünür oldum..:KK43::KK43:

bende kendıme öle diyorumm ama canım belim öle demiyoo malesef :) sinyal vermeye başladı

ee bel ağrısı benim ablamdada olmuştu adet döneminde ilk defa denk geliyor vücut değişecek diye ama olmadı hamile cıktı hadi sesninde oyle olur inşallah canım

ee bel ağrısı benim ablamdada olmuştu adet döneminde ilk defa denk geliyor vücut değişecek diye ama olmadı hamile cıktı hadi sesninde oyle olur inşallah canım

adet olmaya yakın agrır benım belım ama belkıdde agrımuyoo ben agrıyoo sanıyorum belırlı bı acı yok yani rahatsız edıcı hadı hayırlısı olur inşş :)

adet olmaya yakın agrır benım belım ama belkıdde agrımuyoo ben agrıyoo sanıyorum belırlı bı acı yok yani rahatsız edıcı hadı hayırlısı olur inşş :)

hayırlısı olsun canım benim ama hala sökülmemiş olmanda beni mutlu etti:KK16::KK16:

he bz senle sabah 9 da konusmusduk demi :) en son wc ye gideli 1 saat olckk birazdan giderim gene bakarım:) lekede gelmedii hiç

kız böyle diyip cok mutlu etme beniii deliiiiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: peki sabah demistinya olmassam test yaparım diye yapcan mı:KK16::KK16:

X