vajinismussuz günlere merhaba demek için....

püff ay canım bende o dar yeri geçme olayını bi çözmeye çalışıyorum du bakalım birdahaki denemede ne olcak üstte denemeye çalışıcam zorlıcam bakalım ben yaparsam sende yaparsın inş. benden önce yaparsın..

tamam canım bekliyorum denemelere devam bi gün olcakk bizz onu yencesss

merhabaaa:80:ben yokken neler kaynatıyorsunuz bakıym siz

kızlarrrr yarın büyük gün dua edin bana nolurrrrr inşallah bitecek bu işkenceeee çok heycanlıyımmm çokkkk

Ravzaaa canım nasılsın esin geliyormus çok sevindim senin adına haberlerini sabırsızlıkla bekliyorummmm dualarimiz seninle canım

kızlarrrr yarın büyük gün dua edin bana nolurrrrr inşallah bitecek bu işkenceeee çok heycanlıyımmm çokkkk

:)) inşllh senin için de burda boll boll halay çekilir arkadaşım.. ben de yarın için şartlandırıyorum kendimi.. ama hergün kkaderin ilk sayfada yazdıklarını okumadan gidemiyorum yatağa... belli mi olur ... ne olur ne olmaz diye......

eşim gelmiyor kuzucuklar ben gidiyorum 2 günlük ama çok heyecanlıyımmm inşallah size güzel haberler vermek istiyorum ama geldiğimde de güzel haberler duymak istiyorummmm hadi başaralımmm bu hafta sonu hep beraberrrr :)))

eşim gelmiyor kuzucuklar ben gidiyorum 2 günlük ama çok heyecanlıyımmm inşallah size güzel haberler vermek istiyorum ama geldiğimde de güzel haberler duymak istiyorummmm hadi başaralımmm bu hafta sonu hep beraberrrr :)))

ravza inşallah bize pazartesi güzel haberler verirsin tatlım. Rabbim yardımcın olsun inşallah.

merhaba...
ben 30 yasındayım.3 yasına girmek üzere bir oğlum var....ama evlendiğim ilk günden beri ilişkide hep kendimi kasıyomusum istem dışı tabi...bu arada 5 senelik evliyim...esim cok idareci onun isteklerini göz ardı etmiyorum ama kasıldıgm için isteksiz davranmam onu üzüyo..acıyo demem sinir ediyo.dün en sonunda söylendi ama kırmadan...
bende bgn emla aldım gittim..dedim bu işi ilk önce kendi beynimde bitirmem lazım dedim...belki güleceksiniz ama HAVUCU ALDIM PECETEYE SARDIM ÜSTÜNE PREZERVATİF GECİRDİM...SONRA EMLA SÜRDÜM DEDİM NEDEN KASILIYORUM..
VE SONUC; kendi kendime basardım artık kasılmıyorum....ve uzun süre denedim...simdi aksama sürpriz hazırlıyım istiyorum..çünkü bgne kadar kasmaktan kendimi hiç bişi anlamadım sanırım....O CİCİLİ BİCİLİ KIYAFETLERİ BİLE KASILCAM KORKUSUYLA GİYEMEDİM:KK43:
hakikaten beyinde bitiyo.....
BURADA ÜMİT ARAYAN COK ARKADAS VAR BİLİYORUM..TAVSİYEM SUDUR,TOPİĞİ BÜTÜN YAZILARI BİR BİR OKUYUN...BÜTÜN TECRÜBELERE KULAK VERİN SİZDE Bİ SIKINTI YOK ASIL BEYİNDE VAR....

selamlarr kimseler yok mu ?? yazayım dedim neler yapıyorsunuzzz ??:KK55:

canım kimse yok nedense =( kapatsam mı ki, konuyu :KK1:

olur mu canım ya bu ara egzersiz yapanda mı yok bilmem ki yarışma bitmedi ki yılbaşı geçsede ceceme söylesekte yeni yarışma yapsa barii

olur mu canım ya bu ara egzersiz yapanda mı yok bilmem ki yarışma bitmedi ki yılbaşı geçsede ceceme söylesekte yeni yarışma yapsa barii

olur her hafta bundan sonra yarışma düzenleyelim bence.

Kapatmaaa kkaderim sayfayi...
Bu arada vajinismussuzz bir gune merhabaa :))

=) canım yok şaka yapıyorum Allah korusun 1 kişi bile okusa fayda bulsa o bile bizim için çok önemli.
başlık şuan tam size uydu yalnız =)) ilk gün değil mi, süper başka sıkıntı göstermesin Rabbim.

=) canım yok şaka yapıyorum Allah korusun 1 kişi bile okusa fayda bulsa o bile bizim için çok önemli.
başlık şuan tam size uydu yalnız =)) ilk gün değil mi, süper başka sıkıntı göstermesin Rabbim.

Ilk gun evet :)) haftasonu olmasi da ayri bir guzellik oldu ayrica :)))

Kkaderim
Burdaku arkadaslar senin ustte anlattigin yontemi harfiyen uygularsa hicbir sikinti olmazdiye dusunuyorum.

Tmm bn bikac egzersiz yaptim ama egzersizi abartmadm.asil is beynim p.nse ikna oldugunda bitti.

Bacaklarimi hic acamiyordium ama senin anlattiklarini harfiyen uyguladgmda kontrol tamamen bendeydi.sonra bi baktm olmus ve esim altta git gel yapiyor...

Ucuncuyu denedik ayni gece.bn inanamdigim icn bidaha bdaha denemk istedm.evet hepsinde oluyordu..bacagimi esimin ustune atmamla girmesi bir oluyor artik alustigim icn.kolay girince hareket etmesinden de korkmuyorsun..git gel ve girmesi ayni gece oldu yani benim.. ucuncude hicbirsey surmedm bu arada.hosuma gtti bebeyagna gerek kalmadi yani ucuncude.korkmaasinlar bol sursunler olunca bida gerek kalmiyor zaten.bi kere olsun yeterki..

Birde cok onmli bir uyarim var..bnm yenmemde. Pnsi sonuna kadar girerken gormek cok ikna edici..bakin arkadaslar oraya olurken.mutlaka bakin. Allahin vergisi bu..zevk alinmayacak olsa allah kadina da bu duygulari vermezdi.emin olun girerken gorup zevk alindigi andada kasilma bitiyor.

X