vajinismussuz günlere merhaba demek için....

senn bir ay benm bir bucuk senem gittiii

bunları denediğin halde olmadı mı. çok üzüldüm canım benim. benim ilk üzerinde duruşumda oldu. bir ay hiç ilerleyemedik. ama bunu deneyince çok ama çok rahat oldu anlamadım bile oldugunu. aşkimm olmuş karıcım olmuş dedi sevinçle

Son düzenleme:
bunları denediğin halde olmadı mı. çok üzüldüm canım benim. benim ilk üzerinde duruşumda oldu. bir ay hiç ilerleyemedik. ama bunu deneyince çok ama çok rahat oldu anlamadım bile oldugunu. aşkimm olmuş karıcım olmuş dedi sevinçle

ben bu siteyi bir buck ay önce buldm egzrszleri yaptm ama umrsamadm bign yaptm 5 gun yapmadm derkn oldu ustune dussem bir haftada olrdu ama yinede sonunda bitti şükürler olsn

iyi akşamlar bende sizin yönteminizle yendim. bugün saat tam 1 sularında çok ama çok mutluyumm. ve hiç acı hissetmedim. gerçekten çok işe yaradı. bi insanın hiç mi canı acımaz ya yemin ederim acımadı. allah razı olsuın sizden tekrar tekrar. lütfen benim adımıda ekleyin listenize .

Egzersiz yapmışmıydınız?

kimse korkmamalı bence o kadar kolaymış ki 1ay beklemem gerçekten yersizmiş.

çok sevindim arkadaşım.sen 1 ay diyosun bense 4.5 yıl yersizmiş diyorum.onun için burdaki arkadaşlarımıza gerçekten abarttığımız kadar korkulacak birşey olmadığını anlatalımki onlarda hayırla üstesinden gelsin.

arkadaşlar belki ayıp olcak ama yinede söyleyecem korkuyosunuz ya inanın bir müdder sonra belkide 1-2 yapmadan sonra siz bile bu korkudan zevk alacaksınız.ben kendime bu konuda şaşırıyorum yanlış anlamayın hani hep korkudan bahsediyoruzya ondan böyle bir açıklama yapma gereği duydum :KK17:

hani birde shimarık senmiydin başka arkadaşmıydı emin değilim takılıyo biryerden sonra diye okumuştum.mesela bizde eşim vajinanın alt kısmına yani yanlış yere hep zorluyomuş.tabi ben eşime bunu söylemedim.ama hep alt kısmına zorladığından olmuyodu

3 yıldır çalaşıyorum canım bu sene de düzeni bozmak yok atanana kadar:))bi sayfa olsa iyi olabilir aslında

ben baktım bu konuda sayfa yapmışlar ama yeni kendimize has sayfamı açsak bilmiyorum ki.

Kkaderim bu sefer oldu :-D tamamiyle yendim bu illeti. Önce Allahımın izni sonra da senin burdaki yorumların ve yönlendirmelerinle yendim. 4 aydır süren sıkıntı gözyaşı hüsran sona erdi. Bitti gitti çok şükür. Arkadaşlar lütfen korkmayın. Ben ettim siz etmeyin. Ne kadar kendinizi kasarsaniz o kadar zor olur. Inandırin beyninizi. Inanin zerre acı yok. Teşekkür ederim kaderim. Allahım herkesin yardımcısı olsun ve bu illetden kurtarsin

canım gözün aydın çok sevindim, Allahım cümlemizden razı olsun inşallah.
:119::KK64::119::KK64::KK66::KK62::118::119::123::124: :119::KK64::119::KK64::KK66::KK62::118::119::119::KK64::119::KK64::KK66::KK62::118::119::119::KK64::119::KK64::KK66::KK62::118::119::119::KK64::119::KK64::KK66::KK62::118::119:

iyi akşamlar bende sizin yönteminizle yendim. bugün saat tam 1 sularında çok ama çok mutluyumm. ve hiç acı hissetmedim. gerçekten çok işe yaradı. bi insanın hiç mi canı acımaz ya yemin ederim acımadı. allah razı olsuın sizden tekrar tekrar. lütfen benim adımıda ekleyin listenize .

arkadaşım çok sevindirdiniz bizi, gözünüz aydın Allah bu sıkıntıyı yenen herkese başka sıkıntı vermesin darısıda diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah.hadi bakalım halay zamanı =)) isminizi hemen ekliyorum.

:119::KK64::119::KK64::KK66::KK62::118::119: :KK64::119: :KK64::119::123: :KK64::119: :KK64::119: :KK64::119: :KK64::119: :KK64::119: :KK64::119: :KK64::119: :KK64::119: :KK64::119: :KK64::119: :KK64::119: :KK64::119: :KK64:

Son düzenleme:
hani birde shimarık senmiydin başka arkadaşmıydı emin değilim takılıyo biryerden sonra diye okumuştum.mesela bizde eşim vajinanın alt kısmına yani yanlış yere hep zorluyomuş.tabi ben eşime bunu söylemedim.ama hep alt kısmına zorladığından olmuyodu

cfanımben kendi elimle yerleştiriyorum yani onun etkisi yok ki gariban ne yap desem yapıyor :KK43:

Kkaderim bu sefer oldu :-D tamamiyle yendim bu illeti. Önce Allahımın izni sonra da senin burdaki yorumların ve yönlendirmelerinle yendim. 4 aydır süren sıkıntı gözyaşı hüsran sona erdi. Bitti gitti çok şükür. Arkadaşlar lütfen korkmayın. Ben ettim siz etmeyin. Ne kadar kendinizi kasarsaniz o kadar zor olur. Inandırin beyninizi. Inanin zerre acı yok. Teşekkür ederim kaderim. Allahım herkesin yardımcısı olsun ve bu illetden kurtarsin

ne güzel adınıza sevindim,ben 7 aydır uğraşıyorum ve yenemedim hala. denemekten bile korkuyorum. inşallah bende bir gün buraya yazarım mutluluğumu. bana da dua edin lütfen.:KK43:((

ravzaaaa arkadasim hergin aklimdasin yendinmi canim cecem combo arkadadlar siz yendinizmi

yok canım ya nerde yapamadık daha yani deneme yapamadık tatil dedik oda sabah kahvaltısından misafirle dolduk akşama kadar istek dışı oldu tabi bu yani tatilimiz boşa gitti sinirlendim 2 gündür strwsten baş ağrısı çektim koca birgün neler yapmazdım ben :KK43:

canım benim yine denedik yine o dar yer geçemiyoruz orayı canım altta üstte dene babam dene yok yok :KK43:(

püff ay canım bende o dar yeri geçme olayını bi çözmeye çalışıyorum du bakalım birdahaki denemede ne olcak üstte denemeye çalışıcam zorlıcam bakalım ben yaparsam sende yaparsın inş. benden önce yaparsın..

Bu arada yenen arkadaşları tebrikediyorum helal olsun valla maşallah size darısı başımıza kızlar durun halayınızı çekeyim :)))):KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::123::123::123::119::119:

ne güzel adınıza sevindim,ben 7 aydır uğraşıyorum ve yenemedim hala. denemekten bile korkuyorum. inşallah bende bir gün buraya yazarım mutluluğumu. bana da dua edin lütfen.:KK43:((

arkadaşım bak ne güzel kendi ağzınla söylemişsin denemekten korkuyorum diye, işte korktuğumuz için böyle oluyoruz, şu ana kadar deneyip de bayılan ölen ya da dayanamayacak kadar acı çeken hiç olmadı, zaten bunu egzersizlerde de anlayacaksın,önce kararlı ol ve iste :KK66:

arkadaşım bak ne güzel kendi ağzınla söylemişsin denemekten korkuyorum diye, işte korktuğumuz için böyle oluyoruz, şu ana kadar deneyip de bayılan ölen ya da dayanamayacak kadar acı çeken hiç olmadı, zaten bunu egzersizlerde de anlayacaksın,önce kararlı ol ve iste :KK66:

deneyen denemek isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim bu yola çıkan herkese yardım etsin inşallah. üzerine çıkarak denemen daha kolay senin için gerçekten kesinlikle o şeklide dene kesinlıkle. benimde öyle oldu. ben aşağıdayken girmedi. ve onu tam sokucakken ıkın kesinlıkle ıkın. genişliyor gerçekten rabbim yardım ediyor.

deneyen denemek isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim bu yola çıkan herkese yardım etsin inşallah. üzerine çıkarak denemen daha kolay senin için gerçekten kesinlikle o şeklide dene kesinlıkle. benimde öyle oldu. ben aşağıdayken girmedi. ve onu tam sokucakken ıkın kesinlıkle ıkın. genişliyor gerçekten rabbim yardım ediyor.

aynen arkadaşım ben de öyle yendim, üstte ve bol bol ıkınarak tabii zeytin yağı olmazsa olmaz :) ama pskoloji de çok önemli, aparatı soktuğu halde eşle yapamayanlar var, istekli olmak başaracağına inanmak çok önemli

gerçekten kendime olmuş kadar sevindim inşallah ben de kurtulurum en kısa zamanda...umutsuz vakamıyım acaba bilmiyorum...

korkma lütfen korkma. yukarıda olduğun pozisyonda gerçekten hiç acı hissetmiyrsun lütfen dene. ıkınmayı unutma ama lutfen. allah yardımcın olsun canım benim

X