vajinismussuz günlere merhaba demek için....

:) aminn canım benim buğün canım cok sıklıor yaa ev karanlık güpe gündüz :KK70: böle olunca içim kararıyoo dışarsa bozuk braz

canını sıkma canım burda da sis var baya, ayetel kürsi okusana 7 defa biraz daha rahatlarsın yada belki nazar olmuştur sen 7 nas 7 felak oku 1 ayetel kürsi :KK66:

canını sıkma canım burda da sis var baya, ayetel kürsi okusana 7 defa biraz daha rahatlarsın yada belki nazar olmuştur sen 7 nas 7 felak oku 1 ayetel kürsi :KK66:

bişey sorucamm sımdı ben ıstedıgım zaman okuyunca kaç defa okumam lazım 3 er defa dıyen var 7 şer defa dıyen var onların önemi varmı kafama göre okusam olmazmı :)

yok canım sadece hafta sonu birlikte olacaz kesin dönüşü şubatta olacak ama egzersizden sonra ilk kez eşimle birlikte olacaz inanıyorum olacak bu sefer inşallaahhhhh :)))

2 günse sana 2 günde yeter canım aslında 1 gün bile yeter gün boyu müsaitseniz uğraşırsınız =)Allah kavuştursun inşallah.

bişey sorucamm sımdı ben ıstedıgım zaman okuyunca kaç defa okumam lazım 3 er defa dıyen var 7 şer defa dıyen var onların önemi varmı kafama göre okusam olmazmı :)

canım 3,5,7 derler ama en iyisi 7. 11 defa bile okuyabilirsin

2 günse sana 2 günde yeter canım aslında 1 gün bile yeter gün boyu müsaitseniz uğraşırsınız =)Allah kavuştursun inşallah.

aminnn evet canım müsaitiz bakalım çok heyecanlıyım ve istekliyim beynimde bitirdim gibi geliyor bu iş ya olacak ya olacak başka yolu yok acayip kararlıyım bu sefer :KK49::KK49:

aminnn evet canım müsaitiz bakalım çok heyecanlıyım ve istekliyim beynimde bitirdim gibi geliyor bu iş ya olacak ya olacak başka yolu yok acayip kararlıyım bu sefer :KK49::KK49:

ben bile sizin için heyecanlıysam sizi düşünemiyorum, her sabah acaba bugün güzel haber alacakmıyım diye geliyorum öyle açıyorum bilgisayarı.inşallah sende bu hafta sonunda bize güzel haberlerinle ilgilirsin canım. deneme esnasında yağı falan sürdün ya, 2yine konuşurz inşallah eşinin yanına gitmeden ama bak ne kadar gevşersen o kadar iyi ya, hakkaten bak böyle ön sevşmede yaptıklarını giriş esnasında da ypmaya çalışsın eşin, senin kendini kasmana fırsat kalmıyor o zaman etkileniyorsun ya.

canlar aranızda kpss çalışacak var mı yeni ders konusu açalım mı ne dersiniz?

amin canım cümlemizden razı olsun inşallah.bak canım sen ne kadar süredir evli olduğunu unut bir kere,yeni yeni birşeyler yapmaya başladın ve sen daha çok yeni tanıyorsun kendini, yapabileceklerini, daha ilk denemede moral bozmak yok birkere, ayrıca deneme esnasında hemen bırakmakta yok, olana kadar yorulana kadar uğraşacaksın, eğilmen çok önemli mesela ufak tefek ayrıntıları öğrenerek birkaç gün içinde çözersin Allahın izniyle, şunu bil mesela ne kadar gevşersen o kadar kolay olur, bunun içinde arada eşin seni etkilemek için birşeyler yapabilir , ayrıca paniklediğinde derin derin nefes al ve yavaşça ver böyle rahatlayıp gevşeyene kadar nees al ver, sonra tekrar derin nefes al ve nefesini ıkınırken ver, güçlü bir ıkınmaya ihtiyacımız var sanki kabız olmuş gibi, dizler yerde olacak, çömelmeyeceğiz unutma, sonraaa çok mu panikledin eğil eşini öp biraz :KK17:baya eğilerekte girişi ayarlayabilirsin ama dik oturma p yi çok 45 derece açıyla kaldır mesela =) yada 30 derece yani rahatça bulabilecek şekilde, popon havada olacak ,ıkınırken pns i elinle tutup vajinanın orda gezdir o yerini bulur, korkma yanşlış yere asla gitmez giriş için başka yer yok, baskı hissediyorsan biraz aşağı popoya doğru kaydır yerini bulana kadar elinle gezdr yani ıkınırken,pns i içeri doğru iteceksin, basınç uygula ki canını acıtmadan sadece ıkınır tutarsan girmez azıcık basınç uygulayacaksın , ama canının acımaması normal olan acıyorsa yanlış yere itiyorsun demektir unutma.dik değil eğimli iteceksin pns i,azıcık girdiğinde de yavaş yavaş ıkınarak otururken, yavaş yavaşta bırakacaksın pns i, bahçe çeşmesine hortumu taktığın gibi ileri geri sallan yavaş yavaş ve hani orda nasıl hem sallıyoruz hemde ittiriyoruz basınç uyguluyoruz girsin diye aynen öyle.

canım benim ne kadar güzel bir insansın. gerçekten çok teşekkür ediyorum. zaten kimseyle paylaşamamak çok sıkıntılıydı benim için .. paylaşabilmenin verdiği rahatlığın ötesinde o kadar iyi anlıyorsun ve o kadar çok yardımcı oluyorsun ki allah yardımcın olsun.. ne dileğin varsa olsun inşllh.. o kadar özenerek yazmışsın ki bu mesajı gerçekten çok teşekkür ederim..
bana gelince.. ilerleyemedim dün misafirim vardı, yatılı kaldılar, ama msjını bi ara okuyabilmiştim aklım msjında kaldı nasıl motive olmuştum anlatamam. misafir ağırlamayı çok seven ben dün böyle isteksiz isteksiz... aklım burdaydı çünkü..
neyse şimdi bakıyorum ne güzel iki arkadaş daha yenmiş.. çok sevindim.. buranın ruhani bir etkisi olduğuna inanmaya başladım:)
ben de bugün kaldığım yerden devam edeceğim. kendime bu haftasonuna kadar çözeceğim bu işi diye söz verdim.... yazdıklarını tekrar okuyup işe koyuluyorum.

inan egzersizlerini aksatmazsan, ve burada düzenli olarak paylaşır , yazılanlrı takıp edersen doktorsuz hemen halledersin.. bende egzersizlere cesaret edemeyenlerdendim, parmak yerine ben hep eş denemesi yaptım, çok zor günler geçirdim ama işte bende kendmce bazı yollarla ikna ettim kendmi, inan vaji me bile detaylı olarak yendikten sonra baktım ayna ile :KK43: oyuzden herkese tavsıye edıyorum once ıncelesin herkes ayna ile... güzel haberlerini bekliyoruz :)

teşekkür ederim canım parmak bana çok itici geliyor.. şuan o kadar olmasa da parmakla deneyince böyle bir huzursuz oluyorum .. kendimi çok şartlandırmak ta istemiyorum illa parmak yapacağım diye ..ayna kullanmalıyım ama sevsemde sevmesemdde..tanırsak bilirsek o kadar korkmayız dimi

kpss ile ilgili soru çözüm konusu varmış aslında bu sıkıntıdan kurtuldukça yavaş yavaş oraya taşınırız inşallah.

canım benim ne kadar güzel bir insansın. gerçekten çok teşekkür ediyorum. zaten kimseyle paylaşamamak çok sıkıntılıydı benim için .. paylaşabilmenin verdiği rahatlığın ötesinde o kadar iyi anlıyorsun ve o kadar çok yardımcı oluyorsun ki allah yardımcın olsun.. ne dileğin varsa olsun inşllh.. o kadar özenerek yazmışsın ki bu mesajı gerçekten çok teşekkür ederim..
bana gelince.. ilerleyemedim dün misafirim vardı, yatılı kaldılar, ama msjını bi ara okuyabilmiştim aklım msjında kaldı nasıl motive olmuştum anlatamam. misafir ağırlamayı çok seven ben dün böyle isteksiz isteksiz... aklım burdaydı çünkü..
neyse şimdi bakıyorum ne güzel iki arkadaş daha yenmiş.. çok sevindim.. buranın ruhani bir etkisi olduğuna inanmaya başladım:)
ben de bugün kaldığım yerden devam edeceğim. kendime bu haftasonuna kadar çözeceğim bu işi diye söz verdim.... yazdıklarını tekrar okuyup işe koyuluyorum.

ah kuzum ya estağfurullah valla Allah razı olsun,bu kadarını haketmiyorum,haketmesemde msj ını ağzım kulaklarımda okudum, bakmayı ve görmeyi bilen güzel insanlara yardım etmeye çalışmak benim için dünyanın en değerli şeylerinden birisi.hiç üzülme misafirin bereketi, Allahın rızası inşallah bu gece senin yardımcın olsun ve kurtul sıkıntından ama şunuda unutma, yine söylüyorum olana kadar uğraşmalıyız, olmadı mı ertesi gün biraz daha yaklaşırız hedefe, herkesin korkuları bilinçaltı farklı, korkularımızın büyüklüğü kadar çabaladığımızda işte orda başarıyada ulaşırız. benim korkularım belki 10 katlı bir apartman sizin ki 3 katlı, 3. kata ulaşmak için mi daha çok basamak çıkmak lazım 10. kata ulaşmak için mi, o yüzden kimseyle kendimizi kıyaslamıyoruz, attığımız her adım bizi başarıya götüren bir basamak unutmayın, basamakların sonu mutlaka başarıya çıkacak, başka alternatif yok, olmayacak diye birşey asla yok, ama durduğumuz yerde yürüyen merdiven beklersek bu imkansız, harekete geçmek lazım.hafta sonu güzel bir hedef inşallah o zamana kalmaz bile, dualarımız hep sizinle canım.

ah kuzum ya estağfurullah valla Allah razı olsun,bu kadarını haketmiyorum,haketmesemde msj ını ağzım kulaklarımda okudum, bakmayı ve görmeyi bilen güzel insanlara yardım etmeye çalışmak benim için dünyanın en değerli şeylerinden birisi.hiç üzülme misafirin bereketi, Allahın rızası inşallah bu gece senin yardımcın olsun ve kurtul sıkıntından ama şunuda unutma, yine söylüyorum olana kadar uğraşmalıyız, olmadı mı ertesi gün biraz daha yaklaşırız hedefe, herkesin korkuları bilinçaltı farklı, korkularımızın büyüklüğü kadar çabaladığımızda işte orda başarıyada ulaşırız. benim korkularım belki 10 katlı bir apartman sizin ki 3 katlı, 3. kata ulaşmak için mi daha çok basamak çıkmak lazım 10. kata ulaşmak için mi, o yüzden kimseyle kendimizi kıyaslamıyoruz, attığımız her adım bizi başarıya götüren bir basauğumuz yerde yürüyen merdiven beklersmak unutmayın, basamakların sonu mutlaka başarıya çıkacak, başka alternatif yok, olmayacak diye birşey asla yok, ama durdek bu imkansız, harekete geçmek lazım.hafta sonu güzel bir hedef inşallah o zamana kalmaz bile, dualarımız hep sizinle canım.

kesinlikle o kadar doğru ki söylediklern.. ben bugüne kadar niye böyle bir şey yaşıyorum , neden korkuyorum , bilinçaltında ne var , gibi şeylerle uğraştım..zaman kaybının ötesinde faydasız.. bilinçaltında bir sürü şey olabilir.. neden sebep aramak o kadar gereksizmiş ki.. herkesin farklı nedenleri vardır illaki ama şu hastalıkta yaşadıklarımız o kadar benzer ki.. o yüzden öne bakmak gerekiyo.. yoksa dediğin gibi kaç merdiven çıkmak gerek onu bile göremeyeceğim..geriye bakıp düşünüp durmaktansa sadece merdiven çıkmak gerekiyormuş dediğin gibi

kesinlikle o kadar doğru ki söylediklern.. ben bugüne kadar niye böyle bir şey yaşıyorum , neden korkuyorum , bilinçaltında ne var , gibi şeylerle uğraştım..zaman kaybının ötesinde faydasız.. bilinçaltında bir sürü şey olabilir.. neden sebep aramak o kadar gereksizmiş ki.. herkesin farklı nedenleri vardır illaki ama şu hastalıkta yaşadıklarımız o kadar benzer ki.. o yüzden öne bakmak gerekiyo.. yoksa dediğin gibi kaç merdiven çıkmak gerek onu bile göremeyeceğim..geriye bakıp düşünüp durmaktansa sadece merdiven çıkmak gerekiyormuş dediğin gibi

evet canım bunu farketmen bile en büyük basamak aslında,belkide kaç basamağa bedeldir, iserağar ağar istersen koşarak çık nasıl yaparsan yap bu sadece süreyi uzatır yada kısaltır, sonuçta er yada geç gideceğin yere ulaşırsın.

Kkaderim bu sefer oldu :-D tamamiyle yendim bu illeti. Önce Allahımın izni sonra da senin burdaki yorumların ve yönlendirmelerinle yendim. 4 aydır süren sıkıntı gözyaşı hüsran sona erdi. Bitti gitti çok şükür. Arkadaşlar lütfen korkmayın. Ben ettim siz etmeyin. Ne kadar kendinizi kasarsaniz o kadar zor olur. Inandırin beyninizi. Inanin zerre acı yok. Teşekkür ederim kaderim. Allahım herkesin yardımcısı olsun ve bu illetden kurtarsin

Kkaderim bu sefer oldu :-D tamamiyle yendim bu illeti. Önce Allahımın izni sonra da senin burdaki yorumların ve yönlendirmelerinle yendim. 4 aydır süren sıkıntı gözyaşı hüsran sona erdi. Bitti gitti çok şükür. Arkadaşlar lütfen korkmayın. Ben ettim siz etmeyin. Ne kadar kendinizi kasarsaniz o kadar zor olur. Inandırin beyninizi. Inanin zerre acı yok. Teşekkür ederim kaderim. Allahım herkesin yardımcısı olsun ve bu illetden kurtarsin

canm sen yenmemişmiydin zaten

iyi akşamlar bende sizin yönteminizle yendim. bugün saat tam 1 sularında çok ama çok mutluyumm. ve hiç acı hissetmedim. gerçekten çok işe yaradı. bi insanın hiç mi canı acımaz ya yemin ederim acımadı. allah razı olsuın sizden tekrar tekrar. lütfen benim adımıda ekleyin listenize .

Son düzenleme:
iyi akşamlar bende sizin yönteminizle yendim. bugün saat tam 1 sularında çok ama çok mutluyumm. ve hiç acı hissetmedim. gerçekten çok işe yaradı. bi insanın hiç mi canı acımaz ya yemin ederim acımadı. allah razı olsuın sizden tekrar tekrar.

ne güzel bu illetten biri daha kurtuldu bende bura sayesinde yendim bura olmasa hayatta yapamazdım

X