• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusmuşum😞

00bbk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
102
23
18
Merhaba arkadaşlar biliyorum bu konu daha önce açılmış ve bircok yorum yapılmış. Aile icinde psikolojik bi baskı bunu tetikler mi, bilemem. Her durumda iyi imkanlara sahiptim fakat annemle asla iyi anlaşamıyordum. Okulum bitti. Evlilik cagina gelip evlendim. 4 aylik evliyim. Ama annem hâlâ onun dediklerini yapmadım ya da yapmıyorum diye beni laflarıyla üzüyor. Haliyle Bu derdimi anneme açamıyorum. Zaten teyze hala ne kadar yakin olsa da bu konuya girmiyorum. Ben de size anlatmak, danismak istedim. Eşim vajinismus konusunda bana çok destek oluyor. Maddi olarak borcumuz çok fazla. Beklediğimiz yerden para gelmedi. Haliyle borclarimiz birikti. Doktor da peşin olarak istiyor 4-5 bin tl. Bu yuzden kendi imkanlarımızla simdilik bi seyler yapmaya çalışıyoruz. 2 ay gibi bi süreçte odemelerimiz den birisi bitiyor. Takip eden aylarda bi ihtimal doktora gidecegiz nasipse. Ama gitmeden çözebilirsek bizim için iyi olacak. Zeytin yağı uygulamasıni anlatan yazıyı okudum. Yorum yapan bir kac arkadasa mesaj attim sanirim aktif degillerdi.
Sonuc olarak şu süreçte Eşimin parmağı ile deniyoruz. Şimdilik tek parmağı başardık . Ama daha ilerleyemiyorum. Dikkat etmem gereken neler var yardımcı olur musunuz?

Yardimci oluruz tabi. Esinin parmagini alirken aci yanma hissettinmi veya kendin hic aynayi alip karsina inceledinmi oncelikle bunları sorayim

Yardimci oluruz tabi. Esinin parmagini alirken aci yanma hissettinmi veya kendin hic aynayi alip karsina inceledinmi oncelikle bunları sorayim
Evet aynadan bakınca vajinayi ve ıkındığımda oluşan boşluğu da gördüm. Ve içeri parmağın girdiğini bile hissetmiyorum. O derece 1 parmakta yanma olmuyor hatta en büyük ve en uzun parmağı denedik. Bir kere denedik bıraktık. 2. De de 2 kere gir çık yaptik. Bidaha gir çık yapacaktık ki o sırada biraz yanma hissettim.

Parmak sayisini arttirin bu sekilde iyice yağlayın. Yada boyle pe... benzer bisey varsa evde onunla deneyin . Mum, allik fircasi veya daha kalin bisey. Prezervatif takin ama enfeksiyon felan olmasın. Kayganlastirici da ise yarar

Parmak sayisini arttirin bu sekilde iyice yağlayın. Yada boyle pe... benzer bisey varsa evde onunla deneyin . Mum, allik fircasi veya daha kalin bisey. Prezervatif takin ama enfeksiyon felan olmasın. Kayganlastirici da ise yarar
Biraz daha yağ ve kayganlaştırıcı ile devam edelim o halde. Çünkü ilk gece ( bilmediğimiz için ikimiz de o an fark ettik ama çoktan biraz gitmis, kan bile akmıştı.)

Bir de Doktor 4 5 bin dediğinde biz muayene ye gitmiştik. Iste konuşmalarımdan şu cıktı benim bilinçaltımda. P**** ve vaji** necis pis hani gerçekten öyle bi yargı oluşmuş bilincimde. Bunu yenmek uzereyim. Hani vaji ya da pe** çarşafa değdi akti eyvah pis vs derdim. Oysa yikanir degil mi?ama bilincim de gariptir ki böyle bi sey var. Pe** pistir gibi bi algı gitmis beynime. Ama yeniyorum. Hem ( temizlik disinda) vaji** ya hem de eşimin pe** ye dokunabiliyorum bu seviyeyi de atlattim en başında. Yani aslına bakilirsa biraz ilerlemişim.
Doktor 3. Derece de vajinismus olduğumu soyledi.

Sen üstte ol hakimiyet sende olsun.Bir de çok afedersin eşine arkan dönük olacak şekilde

İlişki deneme öncesi kendin mastürbasyonla ya da eşinin yardımıyla orgazm olursan kaslara hakim olman daha kolay olur

5 ay sonra yendim bende:) sabır ve pes etmemek lazim . Sürekli eşinle dene sadece parmakta kalma

5 ay sonra yendim bende:) sabır ve pes etmemek lazim . Sürekli eşinle dene sadece parmakta kalma
Sizin eşle deneme olduğunda hissetiniz mi içeri girdiğini ya da yanma, vaji* de gerilme gibi bi şey?

Yanma gerekli kayganlık sağlanamadığı için de olabilir. Ultrason jelini öneririm. Onun dışında denediğimiz hiçbir kayganlaştırıcı işe yaramadı, hepsi yaktı.

Teşekkürler deneyebiliriz

Eldivenin tek parmağına eşimin 2 parmağını geçirip denedik. Evet bolca yağ yapmamıza rağmen girdi. Ama yanma hissettim. Tabi zaman zaman kastım. Rahatlamak için durup nefes aldim. Hiç kipirdatmadk parmakları. Böyle böyle 2 kere deneyebildik. Bebek yağı ile bir kere bir kere de zeytinyağı ile. Sanirim sakin kalamıyorum.

Aynen insan kasiliyor biraz. Yanmada o yuzden oluyor malesef. Eşim parmaklariyla denerken ben cok tedirgin oluyodum . Kendi parmagimi alirken sıkıntı olmuyodu . Sonrada ileri geri yapmayi deneyin birdahakinde

Back