Merhaba arkadaşlar biliyorum bu konu daha önce açılmış ve bircok yorum yapılmış. Aile icinde psikolojik bi baskı bunu tetikler mi, bilemem. Her durumda iyi imkanlara sahiptim fakat annemle asla iyi anlaşamıyordum. Okulum bitti. Evlilik cagina gelip evlendim. 4 aylik evliyim. Ama annem hâlâ onun dediklerini yapmadım ya da yapmıyorum diye beni laflarıyla üzüyor. Haliyle Bu derdimi anneme açamıyorum. Zaten teyze hala ne kadar yakin olsa da bu konuya girmiyorum. Ben de size anlatmak, danismak istedim. Eşim vajinismus konusunda bana çok destek oluyor. Maddi olarak borcumuz çok fazla. Beklediğimiz yerden para gelmedi. Haliyle borclarimiz birikti. Doktor da peşin olarak istiyor 4-5 bin tl. Bu yuzden kendi imkanlarımızla simdilik bi seyler yapmaya çalışıyoruz. 2 ay gibi bi süreçte odemelerimiz den birisi bitiyor. Takip eden aylarda bi ihtimal doktora gidecegiz nasipse. Ama gitmeden çözebilirsek bizim için iyi olacak. Zeytin yağı uygulamasıni anlatan yazıyı okudum. Yorum yapan bir kac arkadasa mesaj attim sanirim aktif degillerdi.
Sonuc olarak şu süreçte Eşimin parmağı ile deniyoruz. Şimdilik tek parmağı başardık . Ama daha ilerleyemiyorum. Dikkat etmem gereken neler var yardımcı olur musunuz?
Sonuc olarak şu süreçte Eşimin parmağı ile deniyoruz. Şimdilik tek parmağı başardık . Ama daha ilerleyemiyorum. Dikkat etmem gereken neler var yardımcı olur musunuz?