VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

3 numaralı dilatörü rahatlıkla kullanabiliyorum zeytinyagıyla artık denemeye geçmelimiyim

Özelden yazarmısınız
merhaba bende yıllar önce vajinismusu yendim şuan hamileyim ve ben hamile pozisyonunda rahat edip yenebilmiştim bi deneyin isterseniz googleden hamile pozisyonları diye aratın vesizin üstte olduğunuz sırtınızın eşinize dönük olduğu pozisyon o şekilde vajina daha da açılıp giriş kolay oluyor belki bi faydası olur diye yazmak istedim

Özelden yazarmısınız
ayrıca bende dilatör ve uyuşturucu kremleri deneyip ilişkide başarısızdım sizde sizin rahat ettiğiniz pozisyonu bulup deneyin mutlaka birinde rahat edip bu sorunu aşacaksınız bi kısmı girdiğinde gerisi çok kolay bi şekilde geliyor

Dilatörleri rahatlıkla kullanabiliyorum ama denemeye gelince üstte olunca panik yapıyorum yine altta olunca kasmoyorum dilatörleride öyle kullandım

Zeytinyağı en etkilisi Bencede artık uygulama ya geçmelimiyim yani aparatın 3.sunu çok rahat kullanıyorum
Sen bilirsin. Ben 4 u de denedikten sonra eşli denemistim. Ama bazı arkadaşlar 3ten sonra eşli yapmışlar hemen.

Ne kadar iyi kalplisiniz

Dilatörleri rahatlıkla kullanabiliyorum ama denemeye gelince üstte olunca panik yapıyorum yine altta olunca kasmoyorum dilatörleride öyle kullandım
Sen bilirsin. Ben 4 u de denedikten sonra eşli denemistim. Ama bazı arkadaşlar 3ten sonra eşli yapmışlar hemen.
Hazır hissediyorum artık denicem inşallah

Sizin başka bi öneriniz varmı ne tavsiye edersiniz
Ben ilk eşli denememde olmamıştı, panik olmuştum sanırım. O yüzden 4.dilatoru tekrar kullanıp peşinden hemen eşli denedim, biraz muhabbet ederek yavaş yavaş denedi eşim, kasilmamam için ve oldu.
Sen bir dene de. Zorlanirsan son kullandigin dilatoru tekrar kullanıp pesinden esinle denersin ve olur.

4 ü denemesem 3le biraz daha devam etsem hsmen eşliye geçicem inşallah 6 ay olucak nerdeyse 11 cm lik dilatörü rahat rahat kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…