Vajinismus

Bnce doktora git yarn yarada olabilir aynı şeyleri yaşadm bnde.

yapan arkadaslar hangi pozisyonda nasil basardiniz acikca yazarsaniz cok duaciniz olurum
merhaba canım
bende 3 ayın sonunda yendim sayılır. yani gectiğimiz hafta sonu ilk kez gercek bir birleşme yaşadık. ama yine kasıyorum korku kasma bacakalrımı sıkma bunları yine yaşadım ama sakinleşmeye calıştım işte.. öyle öyle derken oldu cok şükür..2.kez denediğimde de kastım o da zor oldu.. umarım böyle byle gecer. şunu söyliyim öncelikle; bu zamana kadar parmak egzersisi yapamadım yapamam dedim. ve 2 hafta önce eşim yapabildi 2 hafta parmak egzersisi sonrasında penisi alabildim. egzersiz cidden cok öenmliymiş.. üstte olma olayını bende yapamıyorum. yani daha zor geliyor. allah yardımımız olsun.. bende yeni yendim diyebilirim. ama henuz rahat değilim ben de zamanla gecıcek inşallah..he bide yavas yavas deneyin yani birde n olmadı bemımde

Bende farkettim üsste olunca rahat değilim eşimi değil parmak dahi zor alıyorum sırt üstü daha rahatım. Ama hala yenemedim

Bende farkettim üsste olunca rahat değilim eşimi değil parmak dahi zor alıyorum sırt üstü daha rahatım. Ama hala yenemedim
Merhaba canım, hangi pozisyonda rahat hissediyorsan, o pozisyonu dene o zaman. Fakat egzersizler çok önemli. Egzersizlerle birlikte önce eş parmak girişi, sonra penis girişi yap canım. Kendini kastığında, veya acı hissettiğinde geri çekilme sakın. Kaldığın yerde bekle egzersizlere başla, biraz rahatladığında tekrar devam et.

Merhaba canım, İlk ilişki denemelerinde yanma hissi olması normal. Bende vajinismusu 2 ay önce yendim. Tedavi gördüm. Doktor en fazla hafif yada orta düzey bir yanma olur, sonradan oda geçer demişti. Korkularımı yendim çok şükür ama hâlâ ilk penis girerken yanma oluyor. Hemen bekliyorum biraz. vjina kaslarını kasıp gevşetiyorum, nefes egzersizi yapıyorum 1 dk. bile sürmüyor geçiyor yanma hissi. Biraz dayanman gerekiyor. İnan yanma hissinden daha öte hiçbir acı olmuyor. Tabi kendini kasmassan. Birde bebe yağı kullanmanı tavsiye ederim. Bozma moralini atlatırsın inşallah..

Egzersizleri yapıyorum internetten de araştırıyorum kegel egzersizleri filan hepsini yapıyorum canım ama yok eşim girmeye çalıştığında olmuyor ya kayıyor aşağıya doğru yada benim canım yanıyor bi yanma hissediyorum bu nasıl bi beladir vallah bıktım canım yaa bitsin istiyorum ; (

bendeeee vala pufff

Canım ne kadar odedin toplam

Canım ben de bir buçuk aylık evliyim. Üç dört gün oldu yeneli bu hastalığı. Hatta buraya da yazmıştım yardım edin diye. Evlendigimiz ilk günlerde yapmaya çalışırken müthiş bi acı oluyordu. Her gece aglamalar falan. Parmak egzersizini okudum burdan. Doktor bana Gleitgelen ve sxtiva diye jel vermişti. Onları sürdüm. Serçe parmagimla dokunmaya çalıştım ama hemen olmadı. Çok uğraştım sonunda girdirdim ve parmagimi, oranın boşluk olduğuna inandım. Bi de aklindan o an herkes bunu yapıyor , ordan bebek bile çıkıyor vs. Tarzı şeyler geçir. İki üç gün parmak egzersizi yaptım.Sonra denemeye karar verdik. Üst pozisyonu tercih ettim ben. P...si parmakmis gibi düşündüm. Yani beynine nasıl kodlarsan o seni öyle yönlendiriyor. Sonra Yavaş yavas oldu. Hafiften bi acı hissettim ama o da kendimi biraz kastigimdan dolayı. Sonraki gün tam yaptık zaten. O kadar mutlu oldum ki. Sanki daha yeni evlendim gibi...Aldığım gecelikleri bile giymek canım istemiyordu başlarda...psikolojim berbatti. Rabbime çok şükür. İnşallah siz de yenersiniz. Yeneceksiniz inanıyorum. Diğer kadınlardan hiçbir eksiğimiz yok. Onlar kendini ve eşlerini nasıl mutlu ediyorsa biz de edeceğiz.

Canım ne kadar odedin toplam
Seans ücreti 280 TL. canım. vajinismus düzeyine göre seans sayısı değişiyor.

Çok sevindim canım. Doğru yol izlemişsin :) Bende senin gibi parmak egzersizini yapmayı başardıktan sonra gerisi çok kolay oldu. Burda parmak ,hatta dilatör egzersizlerini yapabilen fakat pnis egzersizlerini bir türlü yapamayan arkadaşlar var. Son aşamada takılıp kalmışlar Tez Zamanda onlarda atlatırlar inşallah...

gh3451 Kadıköy' de Sentez Psikolojik Danışma Merkezi Güldane Hanım. Konusunda tecrübeli % 100 çözüm garantisi veriyor. Ben çok memnum kaldım. Hâlâ görüşüyorum. bir sıkıntın olduğunda her zaman arayabilirsin dedi. Google yaz bilgileri çıkıyor zaten.

Ücret

Bende doktora gitmek üzereyken evde 2 günden bu yana yenme aşamasına başlamış bir insanım şuan ilk aparattayım.Arkadaşlar biliyorum doktor düşüncesi sizi rahatlatıyor.Lakin gerçekten öncelikle kendinize güvenin.Binlerce lira para dökücek birşey değil bu.Kafamızda kurduğumuz felaket senaryolarının hiç birisi olmuyor.Organına dokunamayan ben şimdi aparatları yapmaya başladı.İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz , sonuna kadar yardımcı olurum...

senin adına sevindim canım. Zaten iş orda bitiyor. yani vajinaya giriş yapabildiğinde , bişey olmadığını gördüğünde gerisi çok kolay geliyor. Maalesef ben kendim aşamadım o yüzden destek aldım. En yakın zamanda aşarsın inşallah...

merhaba öncelikle çok sevindim adınıza. darısı başıma nasıl yendiniz? ne gibi uygulamalar yapıldı?

İnşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…