- Emoji Skoru
- 1.405
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi esraatutkun
-
7ayHmm ne kadarlk evliydin?
merhaba canımyapan arkadaslar hangi pozisyonda nasil basardiniz acikca yazarsaniz cok duaciniz olurum
merhaba canım
bende 3 ayın sonunda yendim sayılır. yani gectiğimiz hafta sonu ilk kez gercek bir birleşme yaşadık. ama yine kasıyorum korku kasma bacakalrımı sıkma bunları yine yaşadım ama sakinleşmeye calıştım işte.. öyle öyle derken oldu cok şükür..2.kez denediğimde de kastım o da zor oldu.. umarım böyle byle gecer. şunu söyliyim öncelikle; bu zamana kadar parmak egzersisi yapamadım yapamam dedim. ve 2 hafta önce eşim yapabildi 2 hafta parmak egzersisi sonrasında penisi alabildim. egzersiz cidden cok öenmliymiş.. üstte olma olayını bende yapamıyorum. yani daha zor geliyor. allah yardımımız olsun.. bende yeni yendim diyebilirim. ama henuz rahat değilim ben de zamanla gecıcek inşallah..he bide yavas yavas deneyin yani birde n olmadı bemımde
Merhaba canım, hangi pozisyonda rahat hissediyorsan, o pozisyonu dene o zaman. Fakat egzersizler çok önemli. Egzersizlerle birlikte önce eş parmak girişi, sonra penis girişi yap canım. Kendini kastığında, veya acı hissettiğinde geri çekilme sakın. Kaldığın yerde bekle egzersizlere başla, biraz rahatladığında tekrar devam et.Bende farkettim üsste olunca rahat değilim eşimi değil parmak dahi zor alıyorum sırt üstü daha rahatım. Ama hala yenemedim
Merhaba canım, İlk ilişki denemelerinde yanma hissi olması normal. Bende vajinismusu 2 ay önce yendim. Tedavi gördüm. Doktor en fazla hafif yada orta düzey bir yanma olur, sonradan oda geçer demişti. Korkularımı yendim çok şükür ama hâlâ ilk penis girerken yanma oluyor. Hemen bekliyorum biraz. vjina kaslarını kasıp gevşetiyorum, nefes egzersizi yapıyorum 1 dk. bile sürmüyor geçiyor yanma hissi. Biraz dayanman gerekiyor. İnan yanma hissinden daha öte hiçbir acı olmuyor. Tabi kendini kasmassan. Birde bebe yağı kullanmanı tavsiye ederim. Bozma moralini atlatırsın inşallah..Merhabalar bende 1 aylık evliyim vajinismus olduğumu düşünmüyorum çok kasılmıyorum ama biraz daha girdiğinde bir yanma hissi oluyor ve itiyorum eşimi
Muayene olmadım ama tanıdık doktora sordum anestol krem dene dedi maalesef oda etki etmedi o acı yanma hissi kendimi çekmeme sebep oluyor ve artık benimde canımı sıkma ya başladı bu durum kayganlaştırıcı içinde kimi ise yaradı kimi gerekyok diyor iyice kafam karışık bu konu hakkında
Önerileriniz önemli benim için: (
Egzersizleri yapıyorum internetten de araştırıyorum kegel egzersizleri filan hepsini yapıyorum canım ama yok eşim girmeye çalıştığında olmuyor ya kayıyor aşağıya doğru yada benim canım yanıyor bi yanma hissediyorum bu nasıl bi beladir vallah bıktım canım yaa bitsin istiyorum ; (Merhaba canım, hangi pozisyonda rahat hissediyorsan, o pozisyonu dene o zaman. Fakat egzersizler çok önemli. Egzersizlerle birlikte önce eş parmak girişi, sonra penis girişi yap canım. Kendini kastığında, veya acı hissettiğinde geri çekilme sakın. Kaldığın yerde bekle egzersizlere başla, biraz rahatladığında tekrar devam et.
Egzersizleri yapıyorum internetten de araştırıyorum kegel egzersizleri filan hepsini yapıyorum canım ama yok eşim girmeye çalıştığında olmuyor ya kayıyor aşağıya doğru yada benim canım yanıyor bi yanma hissediyorum bu nasıl bi beladir vallah bıktım canım yaa bitsin istiyorum ; (
Merhaba arkadaşlar, 2,5 yıllık evliyim ve vajinismusu 1 ay önce yendim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların yazılarını okurken çok üzüldüm ve yeni üye oldum. Bende çok çaresiz ve yıpratıcı bir süreç yaşadım. Tek şansım anlayışlı bir eşim olmasıydı.Bu rahatsızlığı yaşamayan, gerçekten neler hissettiğinizi anlayamaz. Bu rahatsızlık tamamen psikolojik. O yüzden tecrübeli bir cinsel terapistten yardım alınması gerekiyor. Kendi çabanızla aşılacak bir sorun değil. Hafif düzey olanları bilemiyorum ama benim vajinismusun ileri düzeydi. Ben Kadıköy'de 'Güldane KAVGACI' hanıma gittim. Çok memnum kaldım. Onun desteğiyle çok şükür yendim. Bu hastalığı yenince, keşke daha önce tedavi olsaydım diyorsunuz. Boşa zaman kaybettiğiniz için, bunca zaman bu hastalığın sizi bu kadar yıpratmasına izin verdiğiniz için pişmanlık yaşıyorsunuz. Tedavisi sabır gerektiren bir süreç. Sonunda hissettiğiniz mutluluk ise her şeye değer... Size tavsiyem asla ertelemeyin, bu sorunun üstüne gidin,destek alın, savaşın... İnşallah en kısa zamanda bu illeten kurtulursunuz.
Canım ben de bir buçuk aylık evliyim. Üç dört gün oldu yeneli bu hastalığı. Hatta buraya da yazmıştım yardım edin diye. Evlendigimiz ilk günlerde yapmaya çalışırken müthiş bi acı oluyordu. Her gece aglamalar falan. Parmak egzersizini okudum burdan. Doktor bana Gleitgelen ve sxtiva diye jel vermişti. Onları sürdüm. Serçe parmagimla dokunmaya çalıştım ama hemen olmadı. Çok uğraştım sonunda girdirdim ve parmagimi, oranın boşluk olduğuna inandım. Bi de aklindan o an herkes bunu yapıyor , ordan bebek bile çıkıyor vs. Tarzı şeyler geçir. İki üç gün parmak egzersizi yaptım.Sonra denemeye karar verdik. Üst pozisyonu tercih ettim ben. P...si parmakmis gibi düşündüm. Yani beynine nasıl kodlarsan o seni öyle yönlendiriyor. Sonra Yavaş yavas oldu. Hafiften bi acı hissettim ama o da kendimi biraz kastigimdan dolayı. Sonraki gün tam yaptık zaten. O kadar mutlu oldum ki. Sanki daha yeni evlendim gibi...Aldığım gecelikleri bile giymek canım istemiyordu başlarda...psikolojim berbatti. Rabbime çok şükür. İnşallah siz de yenersiniz. Yeneceksiniz inanıyorum. Diğer kadınlardan hiçbir eksiğimiz yok. Onlar kendini ve eşlerini nasıl mutlu ediyorsa biz de edeceğiz.
Seans ücreti 280 TL. canım. vajinismus düzeyine göre seans sayısı değişiyor.Canım ne kadar odedin toplam
Çok sevindim canım. Doğru yol izlemişsin :) Bende senin gibi parmak egzersizini yapmayı başardıktan sonra gerisi çok kolay oldu. Burda parmak ,hatta dilatör egzersizlerini yapabilen fakat pnis egzersizlerini bir türlü yapamayan arkadaşlar var. Son aşamada takılıp kalmışlarCanım ben de bir buçuk aylık evliyim. Üç dört gün oldu yeneli bu hastalığı. Hatta buraya da yazmıştım yardım edin diye. Evlendigimiz ilk günlerde yapmaya çalışırken müthiş bi acı oluyordu. Her gece aglamalar falan. Parmak egzersizini okudum burdan. Doktor bana Gleitgelen ve sxtiva diye jel vermişti. Onları sürdüm. Serçe parmagimla dokunmaya çalıştım ama hemen olmadı. Çok uğraştım sonunda girdirdim ve parmagimi, oranın boşluk olduğuna inandım. Bi de aklindan o an herkes bunu yapıyor , ordan bebek bile çıkıyor vs. Tarzı şeyler geçir. İki üç gün parmak egzersizi yaptım.Sonra denemeye karar verdik. Üst pozisyonu tercih ettim ben. P...si parmakmis gibi düşündüm. Yani beynine nasıl kodlarsan o seni öyle yönlendiriyor. Sonra Yavaş yavas oldu. Hafiften bi acı hissettim ama o da kendimi biraz kastigimdan dolayı. Sonraki gün tam yaptık zaten. O kadar mutlu oldum ki. Sanki daha yeni evlendim gibi...Aldığım gecelikleri bile giymek canım istemiyordu başlarda...psikolojim berbatti. Rabbime çok şükür. İnşallah siz de yenersiniz. Yeneceksiniz inanıyorum. Diğer kadınlardan hiçbir eksiğimiz yok. Onlar kendini ve eşlerini nasıl mutlu ediyorsa biz de edeceğiz.
Seans ücreti 280 TL. canım. vajinismus düzeyine göre seans sayısı değişiyor.[/QUOTE
cok iyiymis nerde tedavi gordun bende oraya gideyim
Ücretgh3451 Kadıköy' de Sentez Psikolojik Danışma Merkezi Güldane Hanım. Konusunda tecrübeli % 100 çözüm garantisi veriyor. Ben çok memnum kaldım. Hâlâ görüşüyorum. bir sıkıntın olduğunda her zaman arayabilirsin dedi. Google yaz bilgileri çıkıyor zaten.
seans ücreti 280 TL.
senin adına sevindim canım. Zaten iş orda bitiyor. yani vajinaya giriş yapabildiğinde , bişey olmadığını gördüğünde gerisi çok kolay geliyor. Maalesef ben kendim aşamadım o yüzden destek aldım. En yakın zamanda aşarsın inşallah...Bende doktora gitmek üzereyken evde 2 günden bu yana yenme aşamasına başlamış bir insanım şuan ilk aparattayım.Arkadaşlar biliyorum doktor düşüncesi sizi rahatlatıyor.Lakin gerçekten öncelikle kendinize güvenin.Binlerce lira para dökücek birşey değil bu.Kafamızda kurduğumuz felaket senaryolarının hiç birisi olmuyor.Organına dokunamayan ben şimdi aparatları yapmaya başladı.İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz , sonuna kadar yardımcı olurum...
merhaba öncelikle çok sevindim adınıza. darısı başıma nasıl yendiniz? ne gibi uygulamalar yapıldı?Herkese merhabalar, az önce üye oldum çünkü dün gece itibariyle vajinismusu yendim ve mutluluğumu paylaşmak istiyorum; içim içime sığmıyor resmen.. Elimde olsa da keşke bu durumda olan herkese yardım edebilsem, mümkün olmadığı için ben de buraya yazıyorum. Çünkü ben de buradaki yorumlardan cesaret alarak adım atmıştım. Yardım sırası şimdi bende:)
Hikayeme gelecek olursak; evleneli 7 hafta oldu, fakat bana 7 sene gibi geldi. Yetersizlik, korku, anlayışlı bir eşe haksızlık yapıyormuşsunuz gibi bir his, kendini yarım ya da problemli görme, işte ne kadar olumsuz düşünce varsa...
İlk günler herkeste aynı his; titreme, kasılma, bacakları açamama, var gücünüzle eşinizi itme, ağlayarak yorgana sarılma ve son. İnternette okuduğum yorumlardan yola çıkarak kendi kendime parmak egzersizi yapmaya başladım. Sanırım ilk denemede kendi parmağımı içime almak iki buçuk saat sürdü. Bir cesaret hadi deneyelim diyorsunuz ama o an gelince soğuk terler döküp yine bırakıyorsunuz. Bunun üzerine eşim sen de ben de yıpranıyoruz, en iyisi sen tamamen hazır olana kadar beklemek dedi. O anda onun anlayış gösterdiğini bile farketmiyorsunuz. Benden vazgeçti heralde, yalnız bıraktı, ne zamana kadar böyle sürecek ki derken evlenene kadar heyecanla beklediğiniz insanı öpmekten bile korkar oluyorsunuz.
Erteledikçe günü kurtarıyorsunuz ama sonu gelmeyecek biliyorsunuz. Eşiniz "ee ne yapmayı düşünüyorsun istersen doktora gidelim, senin için ne yapabilirim bir yol göster" dediğinde evet evet aklımda gitcem zaten diyerek onu da geçiştiriyorsunuz.
Bir gün bir cesaret devlet hastanesinde çalışan bir kadın doğum uzmanına gittim. Çünkü olayın psikolojik olduğunun farkında değildim, kesinlikle ben de anatomik bir problem var diyorum. O kadar acı o kadar zorluk başka türlü açıklanamaz çünkü. Doktor hanım her şeyin normal olduğunu söyleyince üzüldüm bile diyebilirim, çünkü orada alınması gereken bir engel vardı bence. Arkasına sığındığım bahane yıkıldı resmen. Ardından doktor bana bu konuda yardımcı olabilecek bir uzmana yönlendirdiğini söyledi. "REYYAN ÖZCAN TEMİZKAN" İş yerine döner dönmez akşama kadar yaptığım tek iş internette Reyyan Hanımla ilgili yorumları okumak oldu. Hemen telefon ettim ve görüşmeye davet edildik. İlk görüşme sonrasında tamam biz bir düşünüp gelelim demek gibi bir ihtimal yok çünkü öyle bir insanki kendisine sarılıp "Hocam nolur beni bırakmayın, ben kendimi size bıraktım ne gerekiyorsa yapın" demek istiyorsunuz. İçimde derin bir endişe de olmadı değil. Yorumlara bakılırsa bu işte bir zirve ile birliktesiniz. Ya bende başarısız olursak, bundan sonra gidilecek başka bir kapı yok.. Ama öyle olmadı, kapı kapı dolaşmadan, daha fazla zaman kaybetmeden; 1.seans, 2.seans ve 3.seans. İşte bitti:) Yapbozun eksik parçalarını bulduk, tablomuzu tamamladık. Sıra sizde!
Çok sevindim canım. Doğru yol izlemişsin :) Bende senin gibi parmak egzersizini yapmayı başardıktan sonra gerisi çok kolay oldu. Burda parmak ,hatta dilatör egzersizlerini yapabilen fakat pnis egzersizlerini bir türlü yapamayan arkadaşlar var. Son aşamada takılıp kalmışlarTez Zamanda onlarda atlatırlar inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?