• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Çok sağol canımmm allah senden razi olsun çok motive ettin sende beni çok mutluyum yaa
İnşallah tüm kadınlar bu dertten kurtulur inşallah ♡♡♡
Birazcık katkım olduysa ne mutlu bana canım. Zor bir süreç geçirdin, sabrettin, azmettin ve kazandın... Mutluluğun daim olsun :)

Canım 10 günlük vaji olmana rağmen çok güzel ilerleme kaydetmissin isteklisin de parmak ve aparati alabiliyosun oyüzden ben 2 hafaya kadar alacağını düşünüyorum.aparatin boyu bana kalırsa önemli değil çünkü o kasları geçtikten sonra gerisi dümdüz ilerliyo.kasları geçecek uzunlukta olsa yeter. Aparati biraz kalınlastir üzerine peçete sarıp strecle mesela. Bide internetten rahmin yapısını incele, nefes egzersizi yap bol bol.hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz

Insallah...Halletmenin yolunu bulursam hemen gelip yazıcam ve ihtiyacı olanlara da yardım etmeye calisicam valla isteyen dalga gecsin bu tarz hastaliklar yasanmadan bilinmiyor burada birbirimize destek oldugumuz icin cok mutluyum...

Kızlar müjde mi deyim ne deyim artık bilmiyorum ben başardım. 3 kez oldu çok şükür. Benim halan çok ağrılı oluyor ama oluyor en azından eşimi mutlu edebiliyorum böyle motive ediyorum kendimi şimdilik. Eşim çok yardımcı oldu gerçekten bu sorunda anlayış ve onları da anlamamız çok önemli. Halledicez demek lazım. Normal şahane bir cinsel hayatımız yok evet ama en azından ilişkiye girebiliyoruz. Sadece tek şekilde ve mümkün olduğunca çabuk çünkü benim canım çok yanıyor.ama şimdilik benim için bu da çok büyük bir gelişme. Buna da şükür diyorum ve kızlar sakın ama sakın olmuyor diyip vazgeçmeyin ben bu işi 10günde bu seviyeye getirdim. Çok daha cabuk ilerleyenler bile var. Bir de birazcık eşinize kendinizi bırakma konusunda çalışın. Ona teslim edin kendinizi. Fiziksel olarak olmasa bile zihinsel olarak teslim edin. Onun denemesine izin verin. Olmazsa da olmasın o an için ama birbirinize güven geçsin ona güvendiğinizi hissettirin. Savaşa devam!

Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıları hastanesinde vajinismus terapisi yapılıyor.
182 yi arayıp Psikiyatri Uzmanı Dr. Özge Şahmelikoğlu Onur' dan randevu alırsanız eğer dışarda binlerce liraya olacağınız tedaviyi bedava olabiliyorsunuz. Hem cok bilgili hem de cok sıcak kanlı bir doktor kendisi. Ne olduğu bilinmeyen tedavilerle zaman kaybedip iyileşme vaadi ile cinsel hayatınızı ve sağlığınızı riske atmayın, paranız da cebinizde kalsın..

arkadaşlar tekrar merhaba ben yaklaşık 2 yıllık evliyim denemedigim hiç birşey kalmamıştı daha öncede yazmıştım bu siteye artık herşeyden bıkmış denemeleri bir kenara bırakmıştımki yenı öğrendığım şey benı tekrar umutlandırdı ve kaybettigim güvenımı tekrae geri kazandım şiddetle tavsiye ediyorum inş sizlerde benım hissettigim güven hissini yaşarsınız.önce eczaneden bir cerrah eldiveni alın ben korktugum için adım adım cin parmaktan başladım sizde hangisinden dilersenız başlayın içini sıkı sıkı pamukla doldurun tamamen sertleşsin parmak gibi olsun bebe yagıyla parmagı yaglayın kayganlaşmasını saglayın kendinizi gevsetin bu cok önemli ben klitorisle oynayarak sagladım bunu ve diyaframdan nefes almaya çalışın derince göğüsten alın nefesi verirken pamuk dolu eldivenın parmagını yavaşta ittirin nefes al tut nefesi verirken ittirin ben 1 parmagı tamamıyle ilk defa bu şekılde 2 defa soktum henuz penıse geçmedim yakında geçerim ama penıs girmiş gibi mutluyum kaybettigim özgüvenımı geri kazanmış gibiyim inşallah başarılı sonucumuda yazıcam Allah dermansız dert vermez yardımcımız olsun

uyusturucu spreylerde var deneyen onlarda fikir olsun
Ben birçogunu denedim sprey krem hatta diazem vuruldum bu işin onlarla olmuyor yanı ben yapamadım onlarla kesinlikle beyinin oraya bşy girdiginde acımayacagına ikna olması şart. Ben bu şekılde mutlu sona varıcagımı düşünüyorum denemekten bşy çıkmaz şiddetle öneriyorum

Uyustucu vajinayı dışardan uyuşturuyor içeriye hiç bir faydası yok bana göre ben defalarca deneyerek öğrendım ben zararını gördüm tamamen hissileştirdi benı gevşeyemedim bile

Uyuşturucu olan şeyler hiç bi işe yaramıyor. İş beyinde bitiyor.
Ben bizzat vemcaine sprey kullandım ama sadece hissizleştirdi ve karıncalanma oldu.
Zaten uyuşana kadar geçen ilk 5 dk acıdan yanmasından kıvranıyorsun
Resmen işkence. En iyisi acısada öldürmez diye düşünüp sadece 2 dk dişimizi sıkmalıyız.

Uyuşturucu olan şeyler hiç bi işe yaramıyor. İş beyinde bitiyor.
Ben bizzat vemcaine sprey kullandım ama sadece hissizleştirdi ve karıncalanma oldu.
Zaten uyuşana kadar geçen ilk 5 dk acıdan yanmasından kıvranıyorsun
Resmen işkence. En iyisi acısada öldürmez diye düşünüp sadece 2 dk dişimizi sıkmalıyız.
Kesinlikle katılıyorum hissizleşip kaskatı kesilmek daha fena beynın oraya bişey girdiginde acımadıgı algıladıktan sonra kendini rahat bırakan vajına gevser ve acı hissetmez gevşemek cok cok önemli bemce

Back