- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi esraatutkun
Nasilsin cnm naptin bakalimGünaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsin cnm naptin bakalimGünaydın
Sakarya da da war mi acaba biliyormusunuz devlet olarak?Hanımlar merhaba,
İstanbul'da yaşayanlar bu konuda devletin özel programı ile destek alabilirler tamamen ÜCRETSİZ şekilde.
Gücü yetmeyenler ya da boşuna özel muayenehaneye para vermek istemeyenler bu konuda;
Alo 182'den Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 36. Poliklinik'ten randevu alabilirler, MHRS Portal'dan da alabilirsiniz.
Tamamen ücretsiz ve uzman kadın doktor ekibi ile hizmet veriliyor bilimsel şekilde.
Soruları olan mesaj yazabilir.
Geçmiş olsun
Bende 6 aylik evliyim ve yipranmaya devam ediyorumve zman gectıkce daha da kötü oluyo.. 2 aylık evlyim ve bu zamn sürecinde bile cok yıpradım![]()
Merak etme aynı durumda olan yüzlerce bayan var.Egzersize başlaman gerekiyor.Bende 6 aylik evliyim ve yipranmaya devam ediyorum![]()
Canım benim hadi gözün aydın, bebiş istiyorsan da Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin.bende yakın zamanda yendim ve gerçekten insanın üzerinden kocaman bi yük kalkıyo, kadın olduğunu hissediyo kendine güveni geliyo insanın. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda herkes yenerVe bitti :) allahıma şükürler olsun
Kızlar girmiyor duvar var sanki diyoruz yaa o duvar bizim ta beynimizde! ! Rahat olun ben üstte olup başardım ve hiç acımadı hatta parmaktan çok daha rahat girdi ne krem ne yağ hiç bişey kullanmadık
Öncesinde sıcak bi banyo tavsiye ederim :)
Dua edicem hepinize bu sıkıntı ya yaşayan tüm hanımlar bi an once kurtulsun inşallah
Canım benim hadi gözün aydın, bebiş istiyorsan da Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin.bende yakın zamanda yendim ve gerçekten insanın üzerinden kocaman bi yük kalkıyo, kadın olduğunu hissediyo kendine güveni geliyo insanın. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda herkes yener
Hayırlı akşamlar bayanlar 2yillik evliyim maalesef vajinismus sorunum var ilk zamanlar esimi hiç yaklastirmadim sonra zamanla oluyor sandım kan gelmemişti ama gecenlerde doktora gittiğimde vajinismus olduğumu öğrendim esime söyledim kızlığımin hala durduğunu. Ama oluyor sandığı için pek aldırış etmedi. Fakat ben bu sorundan çok sıkıldım anne olmak istiyorum artık bugün emla krem aldım uyguladim beklemekteyim şuan deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Yardımcı olun bana lütfen....
Bu problemi 2 yil yasayanlardanim....bosunaymiss...bosuna zaman kaybetmisim..psikologa gittim ben..bana parmak egzersizleri onerdi..hem de psikologum erkek olmasina ragmen utanmadan anlattim her defasinda..tam 900 tlm gitti...caresiz olan arkadaslara diyorum..once kendinizi hissedin..her gun ama her gun parmaginizla orayi taniyin...zor degil...kan bile akmadi...her gun nefes alip vererek deneyin...ben sonunda yendim..vazgecmedim...Hayırlı akşamlar bayanlar 2yillik evliyim maalesef vajinismus sorunum var ilk zamanlar esimi hiç yaklastirmadim sonra zamanla oluyor sandım kan gelmemişti ama gecenlerde doktora gittiğimde vajinismus olduğumu öğrendim esime söyledim kızlığımin hala durduğunu. Ama oluyor sandığı için pek aldırış etmedi. Fakat ben bu sorundan çok sıkıldım anne olmak istiyorum artık bugün emla krem aldım uyguladim beklemekteyim şuan deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Yardımcı olun bana lütfen....
Canım çok sevindim. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah.Ve bitti :) allahıma şükürler olsun
Kızlar girmiyor duvar var sanki diyoruz yaa o duvar bizim ta beynimizde! ! Rahat olun ben üstte olup başardım ve hiç acımadı hatta parmaktan çok daha rahat girdi ne krem ne yağ hiç bişey kullanmadık
Öncesinde sıcak bi banyo tavsiye ederim :)
Dua edicem hepinize bu sıkıntı ya yaşayan tüm hanımlar bi an once kurtulsun inşallah
Çok sağol canımmm allah senden razi olsun çok motive ettin sende beni çok mutluyum yaaCanım çok sevindim. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah.
Canım 10 günlük vaji olmana rağmen çok güzel ilerleme kaydetmissin isteklisin de parmak ve aparati alabiliyosun oyüzden ben 2 hafaya kadar alacağını düşünüyorum.aparatin boyu bana kalırsa önemli değil çünkü o kasları geçtikten sonra gerisi dümdüz ilerliyo.kasları geçecek uzunlukta olsa yeter. Aparati biraz kalınlastir üzerine peçete sarıp strecle mesela. Bide internetten rahmin yapısını incele, nefes egzersizi yap bol bol.hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzBen de 10gunluk evliyim. Malesef bu sorunla mucadele ediyorum. Sorunu evlilik oncesinden de biliyordum aslinda. Daha dogrusu hissediyordum. Cunku nisanliyken herhangi bir temasta direk panik endise hali kapliyordu. Dugunumuz oldu ilk gece kizligim bile bozulmadi cunku o kadar bile yaklastiramadim. 2.gece muthis bir aci ve yogun kanamayla kizligim bozuldu. Sonra da tamamen yapamicagimi anladim zaten. Ve basladim ise koyulmaya. Parmak konusunda sıkıntım yok. Cunku yapmam gerektigini cok iyi biliyorum. Cesaretliyim. Ilk gunden basladim parmak egzersizlerine. Bir yandan kegelleri yapmaya calisiyorum. Kasma birakma egzersizlerini. 2 gundur de aparatla calisiyorum aparatla da sorun olmuyor ama tabi aparatim normal bir penis boyundan kucuk. Bilmiyorum mucadele ediyorum duzelmek zorunda farkindayim ama gercekten hissiyati cok yipratici Allah kimseye yasatmasin. Esin yuzunde her denemedeki hayal kirikligi, becerememe hissi, kendini kadın gibi hissedememe. Karı gibi eş gibi hissedememe. Çok zor...Allah hepimizin yardimcisi olsun. Lutfen gelismeleri yazın.