• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

canin az kaldi insallah biz de cozecwgiz. sen dilatiru sokabiliyomusun peki.

Kayganlastirici bir yere kadar degil mi ama kizlar bende kayganlastirici kullaniyorum fakat kullanmak istemiyorum kendiliginden olsun istiyorum normal bi iliski olsun istiyorum fakat olmuyor bende 6 aylik evliyim benim icin de iskence resmen ve bende anne olmak istiyorum :((

Ben de 7 aylık evliyim ama olmuyor :((

Aynen aşırı hevesim kırıldı kayıyor olmuyor çok üzülüyorum
Ben bu ay butun ovulasyon gunlerimde birlikte oldum garanti olsun diye tum hafta boyunca ama bugun test yaptim gene bisey yok kurban oldugum Rabbim zamani gelince nasip edecek insAllah :KK43:

Ben bu ay butun ovulasyon gunlerimde birlikte oldum garanti olsun diye tum hafta boyunca ama bugun test yaptim gene bisey yok kurban oldugum Rabbim zamani gelince nasip edecek insAllah :KK43:
Allah büyük kuzum inşallah nasip eder sen de vajilisin sanırım ne derecede ?

Allah büyük kuzum inşallah nasip eder sen de vajilisin sanırım ne derecede ?
Amin tatlim insAllah hepimize nasip etsin . Yani vajinim evet ondan eminim cunku her hangi bir destek olmadikca mumkunati yok iliskiye giremiyorum . Ama derecesini bilmiyorum hic doktora gitmedim acikcasi .

Amin tatlim insAllah hepimize nasip etsin . Yani vajinim evet ondan eminim cunku her hangi bir destek olmadikca mumkunati yok iliskiye giremiyorum . Ama derecesini bilmiyorum hic doktora gitmedim acikcasi .
Ben de gitmedim :( internetten araştırdım ben mesela acıdığı için yapamıyorum başka bir problemim Yok senin ki nasıl oluyor ne kadar yapabiliyorsun ?

Merhabalar bende 1 aylık evliyim vajinismus olduğumu düşünmüyorum çok kasılmıyorum ama biraz daha girdiğinde bir yanma hissi oluyor ve itiyorum eşimi
Muayene olmadım ama tanıdık doktora sordum anestol krem dene dedi maalesef oda etki etmedi o acı yanma hissi kendimi çekmeme sebep oluyor ve artık benimde canımı sıkma ya başladı bu durum kayganlaştırıcı içinde kimi ise yaradı kimi gerekyok diyor iyice kafam karışık bu konu hakkında
Önerileriniz önemli benim için: (

Kızlar yazılarınızı okudum yazmadan geçemedim. Kızlar ben bir yıllık evliyim ve çocum olmuyo ve aynı şeyleri bnde yaşadm ilişki esnasnda eşimi geri itiyodum krem falan fayda etmedi bi doktora gttim rahimin ağzında büyük bi yara oldunu söyledi ve fitil kullandm geçmedi yaktılar yarayı bnce hemen bi doktora gidip smear yaptrn yani.

Kızlar yazılarınızı okudum yazmadan geçemedim. Kızlar ben bir yıllık evliyim ve çocum olmuyo ve aynı şeyleri bnde yaşadm ilişki esnasnda eşimi geri itiyodum krem falan fayda etmedi bi doktora gttim rahimin ağzında büyük bi yara oldunu söyledi ve fitil kullandm geçmedi yaktılar yarayı bnce hemen bi doktora gidip smear yaptrn yani.
Smear nedir

İçerden parça alıyo o kontrole gidiyo rahim kanseri yada başka bişey varmı diye bnce hemn gidin bnce yara var ben gibi
Ben muayene oldum bir şey yok dedi hatta dışardaki kadınlardan hiçbir farkın yok dedi bana jinekolog ama olmuyor işte acı hissediyorum başka bir problemim yok sadece acıdığı için yapamıyorum ama gerçekten çok açıyor ya ya da
acı eşiğim çok düşük nasıl çocuk doğuracağım ben

Ben muayene oldum bir şey yok dedi hatta dışardaki kadınlardan hiçbir farkın yok dedi bana jinekolog ama olmuyor işte acı hissediyorum başka bir problemim yok sadece acıdığı için yapamıyorum ama gerçekten çok açıyor ya ya da
acı eşiğim çok düşük nasıl çocuk doğuracağım ben
Ben o günleri atlattım artk acımıyo benim. Ama ilk iki ay ölüyodum napsam diye düşündm snra doktora gittik yara dedi yaktrdm ilişki yasak dedi . artk bi sknti yok acıda yok:halay:

Ben bide dayanıklıym acı ya demek sn dayanamıyonda ondan kasma bnce kndini rahat brak o kndilinden zamanla geçiyo acıcak diye düş\nme ilk önce bnce :KK49:

Ben bide dayanıklıym acı ya demek sn dayanamıyonda ondan kasma bnce kndini rahat brak o kndilinden zamanla geçiyo acıcak diye düş\nme ilk önce bnce :KK49:
Aslında acıyacak diye düşünmüyorum ama aciyinca muhtemelen beynimi zonk diye oturuyor ve kendimi kötü hissediyorum bırakmıyorum ilişkiyi bitirmiyorum devam etmeye çalışıyorum ama olmuyor acıdığı için daha fazla ileri gitsem gidemiyorum

Hmm ne kadarlk evliydin?

Back