- Konu Sahibi esraatutkun
canin az kaldi insallah biz de cozecwgiz. sen dilatiru sokabiliyomusun peki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda 1 seneye kadar normal biz hemen olsun istiyoruz ama olmayinca da hevesimiz kiriliyoBen de 7 aylık evliyim ama olmuyor(
Aynen aşırı hevesim kırıldı kayıyor olmuyor çok üzülüyorumAslinda 1 seneye kadar normal biz hemen olsun istiyoruz ama olmayinca da hevesimiz kiriliyo
Ben bu ay butun ovulasyon gunlerimde birlikte oldum garanti olsun diye tum hafta boyunca ama bugun test yaptim gene bisey yok kurban oldugum Rabbim zamani gelince nasip edecek insAllahAynen aşırı hevesim kırıldı kayıyor olmuyor çok üzülüyorum
Allah büyük kuzum inşallah nasip eder sen de vajilisin sanırım ne derecede ?Ben bu ay butun ovulasyon gunlerimde birlikte oldum garanti olsun diye tum hafta boyunca ama bugun test yaptim gene bisey yok kurban oldugum Rabbim zamani gelince nasip edecek insAllah![]()
Amin tatlim insAllah hepimize nasip etsin . Yani vajinim evet ondan eminim cunku her hangi bir destek olmadikca mumkunati yok iliskiye giremiyorum . Ama derecesini bilmiyorum hic doktora gitmedim acikcasi .Allah büyük kuzum inşallah nasip eder sen de vajilisin sanırım ne derecede ?
Ben de gitmedimAmin tatlim insAllah hepimize nasip etsin . Yani vajinim evet ondan eminim cunku her hangi bir destek olmadikca mumkunati yok iliskiye giremiyorum . Ama derecesini bilmiyorum hic doktora gitmedim acikcasi .
Smear nedirKızlar yazılarınızı okudum yazmadan geçemedim. Kızlar ben bir yıllık evliyim ve çocum olmuyo ve aynı şeyleri bnde yaşadm ilişki esnasnda eşimi geri itiyodum krem falan fayda etmedi bi doktora gttim rahimin ağzında büyük bi yara oldunu söyledi ve fitil kullandm geçmedi yaktılar yarayı bnce hemen bi doktora gidip smear yaptrn yani.
Vajinal muayenede bir aparat yardımıyla alınan oradaki sıvının araştırılmasıSmear nedir
İçerden parça alıyo o kontrole gidiyo rahim kanseri yada başka bişey varmı diye bnce hemn gidin bnce yara var ben gibiSmear nedir
Hımm ne kadar da cahilimVajinal muayenede bir aparat yardımıyla alınan oradaki sıvının araştırılması
Mantar var mı enfeksiyon var mı onları araştıran bir test :)
Ben muayene oldum bir şey yok dedi hatta dışardaki kadınlardan hiçbir farkın yok dedi bana jinekolog ama olmuyor işte acı hissediyorum başka bir problemim yok sadece acıdığı için yapamıyorum ama gerçekten çok açıyor ya ya daİçerden parça alıyo o kontrole gidiyo rahim kanseri yada başka bişey varmı diye bnce hemn gidin bnce yara var ben gibi
Ben o günleri atlattım artk acımıyo benim. Ama ilk iki ay ölüyodum napsam diye düşündm snra doktora gittik yara dedi yaktrdm ilişki yasak dedi . artk bi sknti yok acıda yokBen muayene oldum bir şey yok dedi hatta dışardaki kadınlardan hiçbir farkın yok dedi bana jinekolog ama olmuyor işte acı hissediyorum başka bir problemim yok sadece acıdığı için yapamıyorum ama gerçekten çok açıyor ya ya da
acı eşiğim çok düşük nasıl çocuk doğuracağım ben
Aslında acıyacak diye düşünmüyorum ama aciyinca muhtemelen beynimi zonk diye oturuyor ve kendimi kötü hissediyorum bırakmıyorum ilişkiyi bitirmiyorum devam etmeye çalışıyorum ama olmuyor acıdığı için daha fazla ileri gitsem gidemiyorumBen bide dayanıklıym acı ya demek sn dayanamıyonda ondan kasma bnce kndini rahat brak o kndilinden zamanla geçiyo acıcak diye düş\nme ilk önce bnce![]()