Vajinismus

Cok haklisin kardesim bende 3 yildir bu sorunla ugrasiyorum ve 5 defa tup bebek yaptiracak kadar cok para harcadim gitmedigim gezmedigim doktor kalmadi ama bunu sadece yasayan bilir her hastaligin bi ilaci var ama bunun malesef bi ilaci yok hersey kafada bitiyo ben iyilestim sayilir ama oyle boyle iste Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun

Aminn rabbim kimseye yaşatmasın.. Mutlaka geçecek ama önemli oşan çözüm yolunu yakalamak..

Ya kızlar sizde de yanma oluyor mı? Ucu giriyor duvardan ötesi yok yanma da oluyor anlamadım..Bende mı bişey var yoksa o yanma normal mı? Duvardan öteye yol yok gidemiyor ( sanki sonuca bı tık kaldı..İkinmayi da deniyorum hatta nefesimi de tuttum yok yok yok ((((

Evet cnm bende oluyordu.. Tedavi için dr gittiğimde bahsettim.. Yanmanın sebebi vaji değil mantar olmuşsun dedi.. Travazol krem verdi 2 kullanışta geçti.. Fakat şu kapı duvar olayı var elbette.. O bölgedeki kasları istem dışı kastığımız için girişi kapatıyor..

O kremin uygulanışı nasil canım.Ne biçim kasmis onlar yaa gerçekten kapı duvar.ileriye geçmiyor.bende yanma için siringaya yoğurdu çekip vajinaya gönderildiğini duydum.

O kremin uygulanışı nasil canım.Ne biçim kasmis onlar yaa gerçekten kapı duvar.ileriye geçmiyor.bende yanma için siringaya yoğurdu çekip vajinaya gönderildiğini duydum.
Yok canım benim herşey sürülmez o bölgeye.. Çünkü faydalı olan bakteriler zarar görür ve mantara sebep olur.. Sözünü ettiğim kremi dr vermişti.. Sabah akşam iki kere önce yıkayıp o bölgeyi sürmüştüm.. Zaten kısa sürede etki ediyor.. Kaslara gelince dr güçlü karakterdeki insanların bilinçaltında geliitirdiği bir savunma sistemi demişti.. Özellikle de zor bir çocukluk geçirenlerde yaygın olurmuş.. Herşey yolunda güzel giderken tam birleşme anında kendini kapatan güçlü kaslarmış.. Normalde bizim o kasları yönetmemiz gerekirken kontrolü ele geçirerek onlar bizi yönetmeye başlıyorlar.. Normale dönmekte zor ve uzun bir süreç malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…