- Konu Sahibi umutsuzwakaa
Cok haklisin kardesim bende 3 yildir bu sorunla ugrasiyorum ve 5 defa tup bebek yaptiracak kadar cok para harcadim gitmedigim gezmedigim doktor kalmadi ama bunu sadece yasayan bilir her hastaligin bi ilaci var ama bunun malesef bi ilaci yok hersey kafada bitiyo ben iyilestim sayilir ama oyle boyle iste Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsunArkadaşım kös kös oturmak nasıl bir tabirdir? Sizde aynı zor günlerden geçmişsiniz.. Size böyle mi davrandılar? Bir şekilde aştınız kurtuldunuz diye bu size bu şekilde davranma hakkı mı veriyor? Allah herkesin gönlüne göre veriyor demişsiniz.. O zaman sizede mi gönlünüze göre vermişti? Neden insanların kanayan yarasına tuz basmaya çalışıyorsunuz? Bu neyin kini? Hem karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz bile.. Pek çoğumuz gibi pek çok şeye başvurmuş kendince çözüm arayıp bulamamış olabilir.. Çözüm bulamamış olmak bir insanın suçu mudur ki kös kös oturmaktan söz ediyorsunuz? Otursaydı buralarda tercübesi olan kişilerden fikir alıp çözüm arıyor olmazdı öyle değil mi? Az biraz empati ya.. Az biraz empati..