- Konu Sahibi umutsuzwakaa
Arkadaslar 4yillik evliyim bu illetten kurtulamadim hera klinik Süleyman beyi internettem arastirdim yarin arayip fiyat bilgisi alıcam giden varmi artik kurtulmak istiyorum lutfen bana akil verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar yıl niye kendinize eziyet ettiniz.Arkadaslar 4yillik evliyim bu illetten kurtulamadim hera klinik Süleyman beyi internettem arastirdim yarin arayip fiyat bilgisi alıcam giden varmi artik kurtulmak istiyorum lutfen bana akil verin
bu kadar yıl niye kendinize eziyet ettiniz.
bilerek yaptın demiyorum zaten bende 9 ay çektim ama kös kös oturmadım yerimde. azmettim ve başardım.Sanki bilerek yapmisim gibi sorgulamayin lutfen benim icin yeterince zor zaten 2 farkli kadin dogum doktoruna 2 psikiyatriste gittim ama sonuc hep olumsuz
Iyi ne guzel saglikli gunler sizebilerek yaptın demiyorum zaten bende 9 ay çektim ama kös kös oturmadım yerimde. azmettim ve başardım.
sizede. sanki kötü bişey demişim gibi birden saldırdınız. Allah herkesin gönlüne göre veriyo demekki. iyi geceler.Iyi ne guzel saglikli gunler size
Sanki bilerek yapmisim gibi sorgulamayin lutfen benim icin yeterince zor zaten 2 farkli kadin dogum doktoruna 2 psikiyatriste gittim ama sonuc hep olumsuz
Arkadaslar 4yillik evliyim bu illetten kurtulamadim hera klinik Süleyman beyi internettem arastirdim yarin arayip fiyat bilgisi alıcam giden varmi artik kurtulmak istiyorum lutfen bana akil verin
Arkadaşım kös kös oturmak nasıl bir tabirdir? Sizde aynı zor günlerden geçmişsiniz.. Size böyle mi davrandılar? Bir şekilde aştınız kurtuldunuz diye bu size bu şekilde davranma hakkı mı veriyor? Allah herkesin gönlüne göre veriyor demişsiniz.. O zaman sizede mi gönlünüze göre vermişti? Neden insanların kanayan yarasına tuz basmaya çalışıyorsunuz? Bu neyin kini? Hem karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz bile.. Pek çoğumuz gibi pek çok şeye başvurmuş kendince çözüm arayıp bulamamış olabilir.. Çözüm bulamamış olmak bir insanın suçu mudur ki kös kös oturmaktan söz ediyorsunuz? Otursaydı buralarda tercübesi olan kişilerden fikir alıp çözüm arıyor olmazdı öyle değil mi? Az biraz empati ya.. Az biraz empati..bilerek yaptın demiyorum zaten bende 9 ay çektim ama kös kös oturmadım yerimde. azmettim ve başardım.
Benim yorumum sizi ilginlendirmez. bana bişey demiş ben ona göre yorum yapmışım değil mi ?Arkadaşım kös kös oturmak nasıl bir tabirdir? Sizde aynı zor günlerden geçmişsiniz.. Size böyle mi davrandılar? Bir şekilde aştınız kurtuldunuz diye bu size bu şekilde davranma hakkı mı veriyor? Allah herkesin gönlüne göre veriyor demişsiniz.. O zaman sizede mi gönlünüze göre vermişti? Neden insanların kanayan yarasına tuz basmaya çalışıyorsunuz? Bu neyin kini? Hem karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz bile.. Pek çoğumuz gibi pek çok şeye başvurmuş kendince çözüm arayıp bulamamış olabilir.. Çözüm bulamamış olmak bir insanın suçu mudur ki kös kös oturmaktan söz ediyorsunuz? Otursaydı buralarda tercübesi olan kişilerden fikir alıp çözüm arıyor olmazdı öyle değil mi? Az biraz empati ya.. Az biraz empati..
Benim yorumum sizi ilginlendirmez. bana bişey demiş ben ona göre yorum yapmışım değil mi ?
Ben neyi empati yapıp yapmayacağımı çok iyi biliyorum söylemenize gerek yok işinize bakın siz kafa yormayın benim yorumuma.
Sizeneee. kim benim nasıl biri olduğumu biliyo burda bi çok kişiye yardım ettim ben.Doğru söylüyorsunuz beni değil herkesi ilgilendiriyor.. Çünkü hiç kimseye bu şekilde davranma hakkına sahip değilsiniz.. Fikriniz varsa yardımcı olmak isterseniz olursunuz olmak istemiyorsanız da kimsenin canını sıkmaya hakkınız yok.. Kafa yorarım çünkü buraki herkes aynı durumda ve bugün ona yaparsınız yarın başkasına.. Buna hakkınız yok..
Sizeneee. kim benim nasıl biri olduğumu biliyo burda bi çok kişiye yardım ettim ben.
Yorumumun altına yazmazsanız sevinirim. sizinle laf yarışına girmeyecem. iyi geceler.
Ben yeni üyeyim yazınızı okudum benimde yardımım dokunur belki:) gerçi tedavi olmuşsunuzdur inşallah. Geçen kış bahsettiğiniz doktor ve ekibiyle tedavi oldum ben de. Çalışanlarla yaşadığım iletişim problemi hariç iyiydi bir hafta dolmadan tedavi oldum. Tavsiye ederim kliniği. Geçmiş olsun.Arkadaslar 4yillik evliyim bu illetten kurtulamadim hera klinik Süleyman beyi internettem arastirdim yarin arayip fiyat bilgisi alıcam giden varmi artik kurtulmak istiyorum lutfen bana akil verin
Sizi çok iyi anlıyorum bende evliligimde 5.yilim bitti halen yenemedim aslında benim kendi teşhisim vajinusmus.doktora gitmedim belkide psikolojik.muayene için Dr a gittiğimde korkuttular beni o yüzden gidemedim.sen takılma Cnm kimseye iyi kötü yorum yapanlar olacak.kös kös bizde oturmak istemeyiz mesela benim eşim Hera kliniğe yollamaz maddiyattan dolayı o yüzden ben kös kös oturdum keşke gidebilseydim..Bi ara parmak egzersizi yaptım tahta kaşık sapını yarıya kadar (yaklaşık) alabiliyordum.sen ne yaptın ?Sanki bilerek yapmisim gibi sorgulamayin lutfen benim icin yeterince zor zaten 2 farkli kadin dogum doktoruna 2 psikiyatriste gittim ama sonuc hep olumsuz
Bu psikoloji ile ifade edemediklerimi dile getirmissiniz..Tşk ederim kendi adıma ve umutsuzwaka arkadaşın adına..Tanımadığın bir insana kız çaresiz olan birine hem laf soyle hem futursuzca dua et.kendisi bu yoldan geçmemiş gibi..Allah görsün ne diyimArkadaşım kös kös oturmak nasıl bir tabirdir? Sizde aynı zor günlerden geçmişsiniz.. Size böyle mi davrandılar? Bir şekilde aştınız kurtuldunuz diye bu size bu şekilde davranma hakkı mı veriyor? Allah herkesin gönlüne göre veriyor demişsiniz.. O zaman sizede mi gönlünüze göre vermişti? Neden insanların kanayan yarasına tuz basmaya çalışıyorsunuz? Bu neyin kini? Hem karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz bile.. Pek çoğumuz gibi pek çok şeye başvurmuş kendince çözüm arayıp bulamamış olabilir.. Çözüm bulamamış olmak bir insanın suçu mudur ki kös kös oturmaktan söz ediyorsunuz? Otursaydı buralarda tercübesi olan kişilerden fikir alıp çözüm arıyor olmazdı öyle değil mi? Az biraz empati ya.. Az biraz empati..
Rica ederim.. Ama malum ki hepimiz bu yollardan geçiyoruz.. Hepimiz çare arıyoruz.. Hiç kimse yaşadıklarınzdan memnunz değildir.. Ama bir konuşma adabı vardır.. Ve üstüne bile vazife değilken kimse kimseyi hiç bir şekilde küçümseyemez, saygısızlık edemez.. Varsa bir bildiğin ve istersen paylaşırsın bir yardımın dokunur.. Yoksa da susar karışmazsın.. Bu başlıkta da evet bana söylenmiş bir söz yoktu ama o arkadaşa söylenen, söz hepimize söylenmiş oluyor.. Çünkü hepimiz aynı durumdayız.. Bende böyle şeylere tahammül gösteremiyorum işte kimse kusura bakmasın..Bu psikoloji ile ifade edemediklerimi dile getirmissiniz..Tşk ederim kendi adıma ve umutsuzwaka arkadaşın adına..Tanımadığın bir insana kız çaresiz olan birine hem laf soyle hem futursuzca dua et.kendisi bu yoldan geçmemiş gibi..Allah görsün ne diyim
Benimde tahammulum yok üslup önemli kaldiki kendisi de bu yoldan geçmiş biri..Sanki burda çözüm aramamis küçümser Asalar cinsden tavırlar..birde burda herkes birbirini az çok tanır ona üslubun farklı da bizlere gelince neden böyle..Taniyanada tanimayanada aynı olmalı iş tanımaksa...Rica ederim.. Ama malum ki hepimiz bu yollardan geçiyoruz.. Hepimiz çare arıyoruz.. Hiç kimse yaşadıklarınzdan memnunz değildir.. Ama bir konuşma adabı vardır.. Ve üstüne bile vazife değilken kimse kimseyi hiç bir şekilde küçümseyemez, saygısızlık edemez.. Varsa bir bildiğin ve istersen paylaşırsın bir yardımın dokunur.. Yoksa da susar karışmazsın.. Bu başlıkta da evet bana söylenmiş bir söz yoktu ama o arkadaşa söylenen, söz hepimize söylenmiş oluyor.. Çünkü hepimiz aynı durumdayız.. Bende böyle şeylere tahammül gösteremiyorum işte kimse kusura bakmasın..