- 14 Şubat 2016
- 62
- 31
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hastalığı olanların parası olsa zaten parmak eğzersizi ile aylarca uğraşmaz burda yardım istemez direk gider. Allah yenemeyenlerin yardımcısı olur inşallah.
Aynen canım ben devlette parmak egzersizi ile yendimçok haklısın, burada özel dpktor isimleri veriyorsunuz da adamlar peşin para istiyorlar. ve çok yüksek rakamlar. birde özel internet sayfalarında hasta yorumlarını koyuyorlar. bu psikolojik bi problem, neden devlet hastanelerinde bu konu hakkında yardımcı olunmuyor. parası olmayan çocuk sahibi olamasın mı eşini mutlu edemesin mi?
ben devlet hastanesine gittim, doktor hanımın dediği 6 aylık bi tedavi olacak ve eşinle geleceksin, haftada 1 gün 40 dk sürecek ama eşim iş yerinden izin alamıyor. doktorda eşin olmazsa olmaz diyor. ama özel yerde eşiniz olmazsa da olur diyorlar. çok yüksek meblalar isteniyor.
herkes özel doktorundan memnun.. tavsiye ediyor da.. para mevzusu çok çirkin.. bu kadar da yüksek rakam olmaz ki.
Aynen canım ben devlette parmak egzersizi ile yendim
Şuan çok çok iyiyim canım martta yendim ben. parmak egzersizi yaptım birde aparat yaptım kendim. cesaretin varsa parmak egzersizi ile başlayabilirsin.bende devlete gittim ama eşin olmadan tedavi olmaz deyip durdu eşim de gelemiyor. iş yerinden izin alamıyor.
bu problemi 3 günde çözen merkezlerde var devletteki doktor ama ilişkide bulunursun zevk almazsın dedi.
bu sebeple psiokojik terapi ile sorunun köküne ineceğiz dedi, ben tek geleyim ses kaydı alırım eşim dinler dedim ama kabul etmedi.. şimdi sadece internetten kendim araştırıyorum. eşim de biz ikimiz hallederiz dedi en sonunda, baktık özeller çok istiyor. devlette şart koyuyor halden anlamıyor.
senin tedavin ne kadar sürdü sadece parmak egzersizleri mi yaptın? şuan halen ağrılı mı oluyor?
Aynen canım ben devlette parmak egzersizi ile yendim
Eskişehirde cnmHangi devlet hastanesi?
Aparat ne kadar boyutunda cnmAparatla cok güzel ama iş birliktelige gelince olmuyo neden acaba yardım ne olur
çok haklısın, burada özel dpktor isimleri veriyorsunuz da adamlar peşin para istiyorlar. ve çok yüksek rakamlar. birde özel internet sayfalarında hasta yorumlarını koyuyorlar. bu psikolojik bi problem, neden devlet hastanelerinde bu konu hakkında yardımcı olunmuyor. parası olmayan çocuk sahibi olamasın mı eşini mutlu edemesin mi?
ben devlet hastanesine gittim, doktor hanımın dediği 6 aylık bi tedavi olacak ve eşinle geleceksin, haftada 1 gün 40 dk sürecek ama eşim iş yerinden izin alamıyor. doktorda eşin olmazsa olmaz diyor. ama özel yerde eşiniz olmazsa da olur diyorlar. çok yüksek meblalar isteniyor.
herkes özel doktorundan memnun.. tavsiye ediyor da.. para mevzusu çok çirkin.. bu kadar da yüksek rakam olmaz ki.
Canim Merhaba bursa da çiğdem tezcan var ben gitmedim ama eğer kendim yenemezsem gitmeyi düşünüyorum bi araştır istersen fiyat olarak da 2000_ 3000 arası demislerdibende vajinismus konusunda doktor araştırıyorum eşimi doktora gitmeye ikna ettim ama bayan doktor istiyorum bana önereceğiniz kim olabilir