- 2 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da yardimci ol lutfenHerkese merhaba. Vajinismus sorununu çözmüş bir kadın olarak, bu sorunu yaşayan tüm çiftlere yardımcı olabilmek adına bu yazıyı yazıyorum. Eylül 2015'te evlendim. İlk gece eşimle ilişkiye giremedik. Ben kasıldım ve kesinlikle kendimi rahat bırakamadım. İlk gece korkusu, düğün yorgunluğu dedik. Ama ilerleyen süreçte sorun büyüyerek devam etti. Eşimin anlayışlı davranışları ve çabasıyla, fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlamaya karar verdik. Kasım 2015'te Doktor Saygın MİCOZKADIOĞLU ile görüşüp tedaviye başladık. Çok rahat bir şekilde geçti tedavi sürecim. Kesinlikle parmak egzersizi yapmadım. 4 seansta sorun tamamen ortadan kalktı. Şimdi eşim ve ben çok mutluyuz. Asıl şimdi yeni evlenmiş gibiyiz. Bu sorunu yaşayan tüm çiftlere öneriyorum. Bu konuda doğru adres Saygın MİCOZKADIOĞLU. Umarım yardımım olur.
Kızlar ben nasıl yenilecegini biliyorum kendimde öyle yendim merak eden olursa listeyi verebilirim boşuna o kadar paralar dökmeyin doktorlara hepsi aynı şeyleri yapıyor ve konuşuyor . Biz zaten bu hastalık yüzünden o kadar arastırma yapıyoruz ki biçok şeyi biliyoruz
Can'ım Nasıl yendinBende yeni kurtuldum yardimvi olmak isterim isteyen olursa arkadaslar
Bana yardımcı olur musunCan'ım Nasıl yendin
Ne kadar ücret odedinizHerkese merhaba. Vajinismus sorununu çözmüş bir kadın olarak, bu sorunu yaşayan tüm çiftlere yardımcı olabilmek adına bu yazıyı yazıyorum. Eylül 2015'te evlendim. İlk gece eşimle ilişkiye giremedik. Ben kasıldım ve kesinlikle kendimi rahat bırakamadım. İlk gece korkusu, düğün yorgunluğu dedik. Ama ilerleyen süreçte sorun büyüyerek devam etti. Eşimin anlayışlı davranışları ve çabasıyla, fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlamaya karar verdik. Kasım 2015'te Doktor Saygın MİCOZKADIOĞLU ile görüşüp tedaviye başladık. Çok rahat bir şekilde geçti tedavi sürecim. Kesinlikle parmak egzersizi yapmadım. 4 seansta sorun tamamen ortadan kalktı. Şimdi eşim ve ben çok mutluyuz. Asıl şimdi yeni evlenmiş gibiyiz. Bu sorunu yaşayan tüm çiftlere öneriyorum. Bu konuda doğru adres Saygın MİCOZKADIOĞLU. Umarım yardımım olur.
İzmirin neresinde ve ücreti neİZMİR DE DR ALİ ATA ÖZDEMİR VAR. ÇOK PAHALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM VE BEN SADECE 1 GÜNDE KURTULDUM HATTA SABAH 8 DE GİTTİM AKŞAM 6 DA ÇIKTIĞIMDA ARTIK KURTULMUŞTUM. YANINDAKİ ÇALIŞANLARI VE KENDİSİ TAMAMEN PROFESYONEL. VE PARMAK EGZERSİZİ 1 KERE BİLE YAPMADIM.
Herkese merhaba. Vajinismus sorununu çözmüş bir kadın olarak, bu sorunu yaşayan tüm çiftlere yardımcı olabilmek adına bu yazıyı yazıyorum. Eylül 2015'te evlendim. İlk gece eşimle ilişkiye giremedik. Ben kasıldım ve kesinlikle kendimi rahat bırakamadım. İlk gece korkusu, düğün yorgunluğu dedik. Ama ilerleyen süreçte sorun büyüyerek devam etti. Eşimin anlayışlı davranışları ve çabasıyla, fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlamaya karar verdik. Kasım 2015'te Doktor Saygın MİCOZKADIOĞLU ile görüşüp tedaviye başladık. Çok rahat bir şekilde geçti tedavi sürecim. Kesinlikle parmak egzersizi yapmadım. 4 seansta sorun tamamen ortadan kalktı. Şimdi eşim ve ben çok mutluyuz. Asıl şimdi yeni evlenmiş gibiyiz. Bu sorunu yaşayan tüm çiftlere öneriyorum. Bu konuda doğru adres Saygın MİCOZKADIOĞLU. Umarım yardımım olur.
İZMİR DE DR ALİ ATA ÖZDEMİR VAR. ÇOK PAHALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM VE BEN SADECE 1 GÜNDE KURTULDUM HATTA SABAH 8 DE GİTTİM AKŞAM 6 DA ÇIKTIĞIMDA ARTIK KURTULMUŞTUM. YANINDAKİ ÇALIŞANLARI VE KENDİSİ TAMAMEN PROFESYONEL. VE PARMAK EGZERSİZİ 1 KERE BİLE YAPMADIM.
Banada yardımcı olabilir misiniz?Can'ım Nasıl yendin
Herkes emla adlı bir ilaçtan bahsediyor. Bende bayadır bu problemi yaşıyorum. Yarın işe gitmeyecegim için bir eczaneye ugrayıp almayı düşünüyorum.
Kızlar ben nasıl yenilecegini biliyorum kendimde öyle yendim merak eden olursa listeyi verebilirim boşuna o kadar paralar dökmeyin doktorlara hepsi aynı şeyleri yapıyor ve konuşuyor . Biz zaten bu hastalık yüzünden o kadar arastırma yapıyoruz ki biçok şeyi biliyoruz