Vajinismus

Ben de ayni dertten muzdaribim.lütfen yardımcı olursaniz coook sevinirim.kendimi cok kasiyorum rahatlayamiyorum

Yedi ayin ardından ben de yendim psikolog dan yardım aldim ama gitmeden önce ben egzersiz lere başlamıştım neler yapılacağını az çok biliyor dum 4 seans ta hallettim çok zor değil mumkunse psikolojik yardım almak çok iyi mümkün değilse parmak egzersizi yle başlanabilir...

bende vajinismus konusunda doktor araştırıyorum eşimi doktora gitmeye ikna ettim ama bayan doktor istiyorum bana önereceğiniz kim olabilir

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Eylül 2015 te evlendim ama hala eşimle birlikte olamadım. Bu yetmezmiş gibi eşimin ailesi inanmayacaksınız kayınpeder başta yatak odamızı merak eder oldu. Şimdi hiç biri ile görüşmüyorum. Yani sorun bir iken iki oldu. Yok mu tavsiyeleriniz artık kafayı yemek üzereyim

Herkese merhaba. Vajinismus sorununu çözmüş bir kadın olarak, bu sorunu yaşayan tüm çiftlere yardımcı olabilmek adına bu yazıyı yazıyorum. Eylül 2015'te evlendim. İlk gece eşimle ilişkiye giremedik. Ben kasıldım ve kesinlikle kendimi rahat bırakamadım. İlk gece korkusu, düğün yorgunluğu dedik. Ama ilerleyen süreçte sorun büyüyerek devam etti. Eşimin anlayışlı davranışları ve çabasıyla, fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlamaya karar verdik. Kasım 2015'te Doktor Saygın MİCOZKADIOĞLU ile görüşüp tedaviye başladık. Çok rahat bir şekilde geçti tedavi sürecim. Kesinlikle parmak egzersizi yapmadım. 4 seansta sorun tamamen ortadan kalktı. Şimdi eşim ve ben çok mutluyuz. Asıl şimdi yeni evlenmiş gibiyiz. Bu sorunu yaşayan tüm çiftlere öneriyorum. Bu konuda doğru adres Saygın MİCOZKADIOĞLU. Umarım yardımım olur.
Bana da yardimci ol lutfen

Kızlar ben nasıl yenilecegini biliyorum kendimde öyle yendim merak eden olursa listeyi verebilirim boşuna o kadar paralar dökmeyin doktorlara hepsi aynı şeyleri yapıyor ve konuşuyor . Biz zaten bu hastalık yüzünden o kadar arastırma yapıyoruz ki biçok şeyi biliyoruz

Cnm yardimci olur musun mSj atar misin lutfen

bir başarı hikayesi de ben paylaşayım bugün (BAŞARI HİKAYESİ !!!) inanamıyorummm hala inanamıyorum biz eşimle 3 buçuk yıldır tanışıyoruz 14 aylık evliyiz ve birbirimizi çok severek evlendik . Evlenmeden önce bilinçaltıma doldurulan onca saçma sapan şeyler varkı evlendiğimde nasıl yapicam der dururdum , sonra amannn nasılsa olucak bisekilde derdim ama beni öldürsünler de ilişkiye girmeyeyim derdim. Çok korkak ve bi o kadarda iigrenirdim . 14 ay dile kolay eşim anlayışıydi fakat sorunu bende bilirdi tedavi şart dedikçe ben o hayır kendin yapıyorsun işte kafanı rahatlatsan iki dakikalık birşey derdi . Alt üst komşularımın seslerini duydukça kendimden utanırdım ağlama krizleri panik ataklar hiç geçmek bilmeyen baş ağrıları. .. evet ben de kadın olmak istiyordum araştırdım araştırdım araştırdım bu sıkıntıyı bi şekilde yemeliyim dedim evimde denemediğim hiçbisey kalmadı. Uyuşturucu kremler spreyler kas gevseticileri alkol bile denedim ama hayır başaramadım devlet hastanelerine psikologlara gittim parmak egzersizi denen o berbat şeyi yapmamı isteyip gönderiyorlardi zaten yapabiliyor olsam orada ne işim var işte. Olmayacak yapamayacağım dedim eşime daha fazla bu haksızlığı yapamam ya tedavi olmalıyım yada eşimden sevdiğim insana bu haksızlığı yapmamaliym ayrilmaliyim Sonra aradım karşıma hera kadın sağlığı merkezi çıktı Süleyman eserdag dan bahseden söz eden onca insan vardı ki başarı hikayelerini okudum çeşitli sitelerde tedavi olan arkadaşların yorumlarını okudum ve bende tedavi olmalıyım dedim ve bundan 15 gün önce Rabbimin biz vajinismuslulara verdiği bir melek bir Hızır tatlı mı tatlı Şenay hanımla tanıştım randevu tarihi aldım ve başladı heyecanım geceler boyu heyecandan ve stresten uyuyamadım ya yapamazsam diye gün geldi çattı İstanbul'daki tedavi merkezine gitmeye hazırlandık elim ayağım titriyor heyecandan hem Şenay hanımı göreceğim için çok mutluydum hemde tedavi de beni neler bekliyor diye zili çaldık ve kapı açıldı güler yüzle sıcacık bir karşılama sonrasında tanışma yaptık Şenay hanımla ve bu tatlı dilli insan resmen huzur güven veriyordu kendime inandım kendime güvenim geldi ve tedavim başladı ya yapamazsam.sorulariyla tabi sonra bana helllooooo beybisiii ablammm safınaz ablam bana öyle yardımcı oldu ki 1. Günüm bitmişti ve çıktığımda kendime inanamadım eşimde inanamadı yaptıklarıma tamam dedim oldu artık ertesi günü heyecanla beklemeye vasladim ve ya yapamazsamla girdiğim her seanstn bak nasıl yaptım ama gör dün mü diye eşime. Söylemek çıktım ve bugün son günümdü ve ben bugün pissssss hayatımı zıkkım eden beni hayattan soğutan vajinismusu yendim inanın o kadar emin ellerdeyiz ki bi aile sıcaklığı bi anne bi abla şefkati herşey mükemmel. Noldu daha fazla hayatınızı ertelemeyin imkanınız varsa 1 an bile düşünmeden hera ya gidin kurtulusunuz olacak sizleri cook seviyorum Şenay hocamm safınaz beybisiii ablammm iyikivarsiniz ne kadar teşekkür etsem az size Allah hepinizden razı olsun bıkmıştım artık hamile değil misin çocuk yapmayı düşünmüyo musunuz sorularından. Hamile haberi alınca. Oturup ağlamaktan hamile olan insanlardan nefret etmekten çocuktan şimdi bende hayal kurabiliyorum nolur kızlar evlerde zaman kaybetmeyin yapamiyosanz. :)

Herkese merhaba. Vajinismus sorununu çözmüş bir kadın olarak, bu sorunu yaşayan tüm çiftlere yardımcı olabilmek adına bu yazıyı yazıyorum. Eylül 2015'te evlendim. İlk gece eşimle ilişkiye giremedik. Ben kasıldım ve kesinlikle kendimi rahat bırakamadım. İlk gece korkusu, düğün yorgunluğu dedik. Ama ilerleyen süreçte sorun büyüyerek devam etti. Eşimin anlayışlı davranışları ve çabasıyla, fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlamaya karar verdik. Kasım 2015'te Doktor Saygın MİCOZKADIOĞLU ile görüşüp tedaviye başladık. Çok rahat bir şekilde geçti tedavi sürecim. Kesinlikle parmak egzersizi yapmadım. 4 seansta sorun tamamen ortadan kalktı. Şimdi eşim ve ben çok mutluyuz. Asıl şimdi yeni evlenmiş gibiyiz. Bu sorunu yaşayan tüm çiftlere öneriyorum. Bu konuda doğru adres Saygın MİCOZKADIOĞLU. Umarım yardımım olur.
Ne kadar ücret odediniz

İZMİR DE DR ALİ ATA ÖZDEMİR VAR. ÇOK PAHALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM VE BEN SADECE 1 GÜNDE KURTULDUM HATTA SABAH 8 DE GİTTİM AKŞAM 6 DA ÇIKTIĞIMDA ARTIK KURTULMUŞTUM. YANINDAKİ ÇALIŞANLARI VE KENDİSİ TAMAMEN PROFESYONEL. VE PARMAK EGZERSİZİ 1 KERE BİLE YAPMADIM.
İzmirin neresinde ve ücreti ne

Parmak egzersizi yoksa tedavi şekli nasıl oldu? bende aynı dertten muzdaribim :(

İZMİR DE DR ALİ ATA ÖZDEMİR VAR. ÇOK PAHALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM VE BEN SADECE 1 GÜNDE KURTULDUM HATTA SABAH 8 DE GİTTİM AKŞAM 6 DA ÇIKTIĞIMDA ARTIK KURTULMUŞTUM. YANINDAKİ ÇALIŞANLARI VE KENDİSİ TAMAMEN PROFESYONEL. VE PARMAK EGZERSİZİ 1 KERE BİLE YAPMADIM.

parmak egzersizi olmadan yenmek?

Herkes emla adlı bir ilaçtan bahsediyor. Bende bayadır bu problemi yaşıyorum. Yarın işe gitmeyecegim için bir eczaneye ugrayıp almayı düşünüyorum.

Herkes emla adlı bir ilaçtan bahsediyor. Bende bayadır bu problemi yaşıyorum. Yarın işe gitmeyecegim için bir eczaneye ugrayıp almayı düşünüyorum.

denedikten sonra herhangi faydası oldumu bilgi verir misiniz?

Kızlar ben nasıl yenilecegini biliyorum kendimde öyle yendim merak eden olursa listeyi verebilirim boşuna o kadar paralar dökmeyin doktorlara hepsi aynı şeyleri yapıyor ve konuşuyor . Biz zaten bu hastalık yüzünden o kadar arastırma yapıyoruz ki biçok şeyi biliyoruz

Back