Vajinismus

Nilayla41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
6
1
1
43
Herkese merhaba. Vajinismus sorununu çözmüş bir kadın olarak, bu sorunu yaşayan tüm çiftlere yardımcı olabilmek adına bu yazıyı yazıyorum. Eylül 2015'te evlendim. İlk gece eşimle ilişkiye giremedik. Ben kasıldım ve kesinlikle kendimi rahat bırakamadım. İlk gece korkusu, düğün yorgunluğu dedik. Ama ilerleyen süreçte sorun büyüyerek devam etti. Eşimin anlayışlı davranışları ve çabasıyla, fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlamaya karar verdik. Kasım 2015'te Doktor Saygın MİCOZKADIOĞLU ile görüşüp tedaviye başladık. Çok rahat bir şekilde geçti tedavi sürecim. Kesinlikle parmak egzersizi yapmadım. 4 seansta sorun tamamen ortadan kalktı. Şimdi eşim ve ben çok mutluyuz. Asıl şimdi yeni evlenmiş gibiyiz. Bu sorunu yaşayan tüm çiftlere öneriyorum. Bu konuda doğru adres Saygın MİCOZKADIOĞLU. Umarım yardımım olur.

Elbetteki hayatta herşey maddiyata dayanıyor,haklısınız ancak bir kadının hayatını önemli derecede etkileyen ve eşiyle ayrılmaya kadar giden bu kronik sorundan kurtulmak için ve en önemlisi çocuk sahibi olabilmek için 5 veya altı ay parmak egzersizi yerine para biriktirip hatta altınları gözden çıkarıp buna harcanabilinir ,çünkü kesin çözüm ...

MERHABA TEBRİKLER BENDE HERA KLİNİKTE TEDAVİ OLDUM
HEMDE AĞRISIZ
YENİ EVLENMİŞ GİBİYİM
MEĞER EVLİLİK NE KADAR GÜZELMİŞ
İNŞALLAH HERKEZ GİDER İŞİN EHLİ OLAN DOKTORLARA

kızlar parası olmayanlar ne yapsın bende caresizim özelden nasıl tedavi uyguladılar yazsanız herkez faydalansa lütfen sadece parmak egzersizi değil diyorsunuz o kadar

kızlar parası olmayanlar ne yapsın bende caresizim özelden nasıl tedavi uyguladılar yazsanız herkez faydalansa lütfen sadece parmak egzersizi değil diyorsunuz o kadar

Canim heradaki tedqviyi soruyorsan arayip ogreneblirsin

Ben de bu sorunu yaşıyorum yaklasik dört ay oldu ... şu doktor a gittim yendim şu klinik te yendim yerine söyle bir tedavi uygulandı diye bir kaç taktik verseniz daha faydalı olur siz de bu sorun u yaşamissiniz ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz yardımcı olacak bir kaç cümle yazamanzi rica ediyorum

Merhaba acaba doktor nasıl bir tedavi uyguladi yazabilir misiniz yani ilaç mi aparat mi çünkü ben de doktor a gidiyorum ve parmak egzersiz I şart dedi bana

Parmak egzersizi yok canim
neyden korkuyorsan ona mudahale ediyorlar hemde kisa surede
mesela aci hissettginde nasil egzersiz yaparsin
kasma hareketlerinden nasil kurtulursun
vajinaya bise girebilcegni kabul ediyorsun
iliskoye nasil girilir
aslinda hersey eşin sabirli olmasin da bitiyor
3-4 gun surdu tedavim
o kadar mutluyum ki yapamam dedigmi yaptim
simdi bebek calismalarina basladik

İZMİR DE DR ALİ ATA ÖZDEMİR VAR. ÇOK PAHALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM VE BEN SADECE 1 GÜNDE KURTULDUM HATTA SABAH 8 DE GİTTİM AKŞAM 6 DA ÇIKTIĞIMDA ARTIK KURTULMUŞTUM. YANINDAKİ ÇALIŞANLARI VE KENDİSİ TAMAMEN PROFESYONEL. VE PARMAK EGZERSİZİ 1 KERE BİLE YAPMADIM.

canım sen mesleğinin sırrının anlatılmasını ister misin
yada biz vajıler havadan nem kaparız
bu muydu bu kadar basit mi tedavi aman dersiniz
yada o en ufak basit tedaviyi bile kafanızda büyütebilirsin
o yüzden anlatmıyorlardır
bana anlatılmıştı
ben çok korkarak gittim
ama çok basitmiş dedim yani

Merhaba... ne kadar ücret ödedin öğrenebilirmiyim...

Kızlar ben nasıl yenilecegini biliyorum kendimde öyle yendim merak eden olursa listeyi verebilirim boşuna o kadar paralar dökmeyin doktorlara hepsi aynı şeyleri yapıyor ve konuşuyor . Biz zaten bu hastalık yüzünden o kadar arastırma yapıyoruz ki biçok şeyi biliyoruz

çok sevinirim gerçekten...

bu muymuş yöntem
işe yarayabilir belki ama
psikolojıye ne merhemi sürmek gerek
beyindeki korkuya ne ilacı içilmesi gerek
korku yada acı vajınada değil beynimizde bunu iyi ayırt edelim

bu muymuş yöntem
işe yarayabilir belki ama
psikolojıye ne merhemi sürmek gerek
beyindeki korkuya ne ilacı içilmesi gerek
korku yada acı vajınada değil beynimizde bunu iyi ayırt edelim
Uygulamak zorunda degilsiniz yıllarca bu hastalıkla psikolojisi yeterince bozulmus o kadar insan var ki her yöntem onlar için bir umut . Ben bununla yendim ve yenmek isteyen insanlara yol gosteriyorum durumu olmayan insanlar doktorlara gidemiyor malesef . Ortada komik birşey yok bu arada. Eger ilgilenmiyorsanız başka sayfalarda bulunun

merhaba :)
ne mutlu size

henüz bekarım ama sanırım bende yaşayacakmış gibi hissediyorum

huhuhhhu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…