- Konu Sahibi mnKurabiye
Egzersizde yaptım aparat da kullandım uyuşturucu krem kas gevşetici uyku ilacı doktor alkol bırcok şeyi denedim olmuyor
biraz griyo ama gerisi gelmiyor bir türlü
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aparatla oluyor esinle mi olmuyor cnm?Egzersizde yaptım aparat da kullandım uyuşturucu krem kas gevşetici uyku ilacı doktor alkol bırcok şeyi denedim olmuyorbiraz griyo ama gerisi gelmiyor bir türlü
O Zaman fazla kasiyorsun demektir..kendin ayna ile nefes ve aparat egzersizine devam et..acıdıgi yerde dur ıkın tekrar it icine esli denemeye hemen gecme..sen bi kendini aş daha sonra eşPsikolojim bozuldu sinir krizleri geçiyorum hiç iyi değilim lütfen bana bi yol gösterin![]()
Merhaba çok ama çok kötü durumdayım artık eşime ayrılalım diyorum sürekli ve tehlikedeyizEgzersizle yillar sonra bu illeti yendimm!! Cok mutluyum.. :)
Dra gidemeyen maddi durumu olmayan kendi icinde aşmak durumunda olan bir arkadasa aparat yollayabilirim)
Sıra sizde Allah'ın izni ile..
Olmuyor bir türlü şimdi de kaşıntı yara galan oldu h dümenin kullandırdığı ilaçlar sayesinde
Cnm ayrilmak cozum degil ki!! Nasil bir tedavi uyguladi peki sana? Aparatla calistin mi?Oraya gittim iki kere Dr h dümene beş bin tl ödedik orada yeniyorum evde olmuyor ve artık ayrılmayı istediğim söyledi m
Kızlar bgün eşimşe egzetsz yaptm
Super cnm hangi asamaya kadar gelebildin?Kızlar bgün eşimşe egzetsz yaptm
Ben oraya iki kere gittim ilkinde kendisi eşi birde çalışanı yanımızda uyuşturucu spreyler kremler vsler kullanarak vibratör yardımıyla oldu ama eşim strese girdi ve eşimle olmadı göz önünde olduğu için . Doal olaraktan . Egzersiz e gelince ben parmağımı falan soktum yani düşün on beş cm'lik vibratör soktum ama şimdide şiddetli bir kaşıntım vR yanma acım var bu seferde yani anlıcan bir türlü olmuyor dün denedim halen kasıyorumO
Cnm ayrilmak cozum degil ki!! Nasil bir tedavi uyguladi peki sana? Aparatla calistin mi?
Aparat vermedi mi evde calisman icin sana? Herkesin önünde tabi olmaz şaşırtıcı bir tedavi uygulamis benim doktorumdan Allah razi olsun hem beni iyilestirdi hem ben birine yardim ettim o da iyilesti ..once normal doktora git kasintin bi gecsin sonra aparat iste eve evde calismaya basla sormak istediklerini de bana sorabilirsin umarim kisa surede yenersin..Ben oraya iki kere gittim ilkinde kendisi eşi birde çalışanı yanımızda uyuşturucu spreyler kremler vsler kullanarak vibratör yardımıyla oldu ama eşim strese girdi ve eşimle olmadı göz önünde olduğu için . Doal olaraktan . Egzersiz e gelince ben parmağımı falan soktum yani düşün on beş cm'lik vibratör soktum ama şimdide şiddetli bir kaşıntım vR yanma acım var bu seferde yani anlıcan bir türlü olmuyor dün denedim halen kasıyorum
Doktora git cnm benim de vajinismus sorunum vardı ama jinsel Terapist olmasi lazim ve pahalı değil benim hekimim h jinsel terapist hemde kadın dogumcu adı .... web sayfası da var incele ve ara bilgi al cnm inan çok iyi biri yazık etme evliligineMerhaba , birbucuk yildir evliyim hic bilmezdim boyle sorunlari . Bir aydir vajinamda sorun bitmiyor. Vajinismus var sanirim. Iliskiye giremiyorum korkuyorum ya boyle girerken sol tarafta bisey igne gibi batiyo olcek gbi hissediyorum esimle sorunlar yasamaya basliyoruz kafayi yicem.doktora gidiyorum igne gbi batyo aciyo ozellkle girerken diyoeum.bisey anlamiyorlar![]()
İkii parmak canm ama korkudan hasta oldum şimdilik bişey yapamıyozSuper cnm hangi asamaya kadar gelebildin?
Superrr..bu bile buyuk basari..artik parmak deneme aparata gecelim ozelden konusalim yardimci olacagim :*İkii parmak canm ama korkudan hasta oldum şimdilik bişey yapamıyoz
Gitmeyi dusunen arkadaslar icin ne kadara mal oldu cnm bilgi verir misin?kızlar bende reyyan hocaya gittim gerçekten ankarada pek çok yere gittim bu hoca hem yüz de yüz iyileşme garantisi veriyor hemde sizi soymuyor bi çok yer çok fazla para istiyor 4 yıl bu hastalığı çözmeye calıştığım için biliyorum arkadaslar gerçekten ankarada olanlar direk gitsin olmayanlarda üç günlüğüne ankaraya gitsin süper biri hatta hastalığım bitince görüşmeye gittiğimde sizi arada görmek istiyorum dedim, hem kadın doğumcu hem kadın hemde cinsel terapist vajinismus konusunda süper deneyimli çekmeyin bu sıkıntıyı boş verin bitirin hemen gidin
benim derecem 4.ydü yani en ilerisi toplam bizden çıkan 2400 olduGitmeyi dusunen arkadaslar icin ne kadara mal oldu cnm bilgi verir misin?