Vajinismus:)

Yapamam ya ellerim felan terlyo eşimden bu konuda şiddet gördüm sanırım ondan
Ozaman oncelikle eşinle birlikte bi psikologa gitmelisin. Burda eş onemli en azindan baska bisey dusunerek eşine izin veremezmisin? Aslinda benim dedigim seyi kremi surmesine izin verebilirsen emin ol en kisa zamanda gececektir.

"pamukelif1990, post: 44027117, member: 675213"]Ta bnde öle düşünütom ben eşimden korkuyom doktor ne yapıcakki[/QUOTE]
Sanirim buyuk travmalar gecirmissin bu konuda sana sadece bir psikolog yardim edebilir benim baskada bi bilgim yok dedigim gibi ben ilacla vajinismusu yendim ama senin oncelikle psikolojik bir yardim alman lazim Allah sifani versin ve bir an once duzelirsin insallah canim

"pamukelif1990, post: 44027117, member: 675213"]Ta bnde öle düşünütom ben eşimden korkuyom doktor ne yapıcakki
Sanirim buyuk travmalar gecirmissin bu konuda sana sadece bir psikolog yardim edebilir benim baskada bi bilgim yok dedigim gibi ben ilacla vajinismusu yendim ama senin oncelikle psikolojik bir yardim alman lazim Allah sifani versin ve bir an once duzelirsin insallah canim[/QUOTE]
Cok büyük travma hmde ynmene sevindm darısı bna

Bende iki yıllık evliyim ne yazik ki bende vajinismusum. Emla krem de denemistim onunla da olmadisadece ucu giriyor ve cok acı veriyor. Psikologa da gittim faydası olmadı esim de baska doktora goturmeyecegini söylüyor. Yenen arkadaşlara ne mutlu nasil yendiniz neler yaptınız en uygun pozisyon ne daha detaylı bilgi verirseniz cok memnun olurum

bende 4 aylık evliyim denemediğim yöntem kalmamıstı ama dün son çare olarak emla aldım ve ilk defa tam olarak ilişkiye girdik:) Emlasız olur mu bilmiyorum bi süre emlayla devam edicem. Ve kesinlikle mum egzersizini öneriyorum ben emlayı bile mum ile sürdüm.

Bende iki yıllık evliyim ne yazik ki bende vajinismusum. Emla krem de denemistim onunla da olmadisadece ucu giriyor ve cok acı veriyor. Psikologa da gittim faydası olmadı esim de baska doktora goturmeyecegini söylüyor. Yenen arkadaşlara ne mutlu nasil yendiniz neler yaptınız en uygun pozisyon ne daha detaylı bilgi verirseniz cok memnun olurum
Cnm ben doktor yardimiyla aparat egzersizi ile yendim aparatla calismak %100 basari bence..once davranissal olarak kendine hukmedince beynin olabilecegine daha cok inaniyor..

Teşekkür ederim cevap icin. O zaman aparat alıp bir de onunla deneyeyim insallah ise yarar

bende 4 aylık evliyim denemediğim yöntem kalmamıstı ama dün son çare olarak emla aldım ve ilk defa tam olarak ilişkiye girdik:) Emlasız olur mu bilmiyorum bi süre emlayla devam edicem. Ve kesinlikle mum egzersizini öneriyorum ben emlayı bile mum ile sürdüm.
Emla krem denedigimde dışını uyusturdu da ic kisminda etki etmedi belki de korkudan süremedim bilmiyorum bir daha deneyeyim bari onu da

Merhaba ben yeni üye oldum ve vajinismusu yenemiyorum sürekli takip ediyorum sizi basaranlar lütfen bana yardım etsin herseyi denedim aklınıza gelebilecek herseyi ama olmuyor lütfen yardım edin

Merhaba ben yeni üye oldum ve vajinismusu yenemiyorum sürekli takip ediyorum sizi basaranlar lütfen bana yardım etsin herseyi denedim aklınıza gelebilecek herseyi ama olmuyor lütfen yardım edin
Ne denedim mesela? Aparatlami basaramadin?

Back