Vajinismus:)

Bu arada ben burdan tanistigim birine aparatlari yolladim arkadaslar..masallah cok azimli cok az kaldi basarmasina..insallah siz de yenersiniz!!

Bebeginin olmasi mucize tabii Allah aratmamis cok sukur!! Hangi asamadasin cnm egzersiz yapmayi denedin mi hic?
hayır denemedim doktor normal doğum yaparsam iyileşebileceğimi söyledi muayene olamadığım için normal olamadı tabiki mecburen sezeryana aldılar. ama doktorum senin vajinismusun çok ileri derecede değil öyle vakalar varki doğum masasını görünce kaçıyor sen en azından deneemek istedin dedi

hayır denemedim doktor normal doğum yaparsam iyileşebileceğimi söyledi muayene olamadığım için normal olamadı tabiki mecburen sezeryana aldılar. ama doktorum senin vajinismusun çok ileri derecede değil öyle vakalar varki doğum masasını görünce kaçıyor sen en azından deneemek istedin dedi
Vajinismus biri nasil normal dogum yapabilir ki anlamlandiramadim..ben egzersizle yendim egzersiz yapmadan yenenlerde vardir mutlaka ama bana sorarsan egzersiz sart..burda tanistigim birine yardim ettim ve 10 gunde yendi kismi vajide olsan aparatla calisarak basarabilirsin

Vajinismus biri nasil normal dogum yapabilir ki anlamlandiramadim..ben egzersizle yendim egzersiz yapmadan yenenlerde vardir mutlaka ama bana sorarsan egzersiz sart..burda tanistigim birine yardim ettim ve 10 gunde yendi kismi vajide olsan aparatla calisarak basarabilirsin
Vajili olup normal yapan çok varmış yatakta doğum yaptırıyoruz dedi ebe. Doktorum ısrar etti muayene olma doğum başladığında mecbur çocuk gelir dedi ama ben cesaret edemedim. Bende yenmek istiyorum artık

Vajili olup normal yapan çok varmış yatakta doğum yaptırıyoruz dedi ebe. Doktorum ısrar etti muayene olma doğum başladığında mecbur çocuk gelir dedi ama ben cesaret edemedim. Bende yenmek istiyorum artık
Bana sorarsan vajili olup normal dogurmak travma gibi bir sey..yapanlar vardir muhakkak ama ben yapamadim..simdi olsa yaparim tabii aparatlarla calis madem kismi yenebilirsin cabucak

Ben de sadece başını alabilirken hamile kaldım arkadaşlar olmayacak birşey değilmiş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah nasıl olsa yenerim diyorum şimdi yaşama sevinci getiriyor bebek insana

Ben de sadece başını alabilirken hamile kaldım arkadaşlar olmayacak birşey değilmiş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah nasıl olsa yenerim diyorum şimdi yaşama sevinci getiriyor bebek insana
Tebrik ederim cnm..bende vajinuusla hamile kalip daha sonra yenenlerdenim..imkansiz degil ama muzice erteleme sende Allah sana da yenmeyi nasip etsin

Egzersizle yillar sonra bu illeti yendimm!! Cok mutluyum.. :)
Dra gidemeyen maddi durumu olmayan kendi icinde aşmak durumunda olan bir arkadasa aparat yollayabilirim :KK66:)
Sıra sizde Allah'ın izni ile..

Merhaba bende de ölçülü vajinismus varmış doktor oyle soyledi tek seferde halledebilecegini soyledi ama olmuyor bir gun oluyorsa 5gun olmuyor iki parmagi alabiliyorum ama pns alamiyorum ya nolur yardim edin nasil yendiniz kac doktora gittim yok hiç bir sonuc alamıyorum kizligimda bozuldu ama yine ayni yine ayni nolur Allah rizasi icin biseyler söyleyin bunu yaparsan duzelirr deyin eşim artik cildirmak uzere evliligim bitti bitecek bu arada 3aylik evliyim :(

Back