- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
- Konu Sahibi mnKurabiye
Cnm o zaman pozisyonla ilgili sıkıntın var? Olmamasi imkansiz cunku??Evet cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm o zaman pozisyonla ilgili sıkıntın var? Olmamasi imkansiz cunku??Evet cnm
Ve basardi :)Bu arada ben burdan tanistigim birine aparatlari yolladim arkadaslar..masallah cok azimli cok az kaldi basarmasina..insallah siz de yenersiniz!!
Cnm aparatlarnı bna gönderrmsn üç sene olacak evleneli bide bebişim var ama hala vajinusmEgzersizle yillar sonra bu illeti yendimm!! Cok mutluyum.. :)
Dra gidemeyen maddi durumu olmayan kendi icinde aşmak durumunda olan bir arkadasa aparat yollayabilirim)
Sıra sizde Allah'ın izni ile..
bişey sorcam bebeğiniz nasıl oldu peki vajiliyken,ben yeni yendimde bebeğim olsun istiyorumartık bende 4 senede yenebildimCnm aparatlarnı bna gönderrmsn üç sene olacak evleneli bide bebişim var ama hala vajinusm
Cnm dikkatinden kacti herhalde yukarda yazmistim yolladim ben burdan tanistigim bir arkadasaCnm aparatlarnı bna gönderrmsn üç sene olacak evleneli bide bebişim var ama hala vajinusm
Bilerek isteuerek olan bişe değil cnm ama allahtan ki olmuş yoksa yerdm kafayıı ben eşim hep vajinama boşalıyodu o ara sperm kaçmş içeri iştebişey sorcam bebeğiniz nasıl oldu peki vajiliyken,ben yeni yendimde bebeğim olsun istiyorumartık bende 4 senede yenebildim
Saol inşCnm dikkatinden kacti herhalde yukarda yazmistim yolladim ben burdan tanistigim bir arkadasa10 gunde basardi masallah:) darisi sana
Bebeginin olmasi mucize tabii Allah aratmamis cok sukur!! Hangi asamadasin cnm egzersiz yapmayi denedin mi hic?bende vajinsmusum ve benimde bir bebeğim oldu
hayır denemedim doktor normal doğum yaparsam iyileşebileceğimi söyledi muayene olamadığım için normal olamadı tabiki mecburen sezeryana aldılar. ama doktorum senin vajinismusun çok ileri derecede değil öyle vakalar varki doğum masasını görünce kaçıyor sen en azından deneemek istedin dediBebeginin olmasi mucize tabii Allah aratmamis cok sukur!! Hangi asamadasin cnm egzersiz yapmayi denedin mi hic?
Vajinismus biri nasil normal dogum yapabilir ki anlamlandiramadim..ben egzersizle yendim egzersiz yapmadan yenenlerde vardir mutlaka ama bana sorarsan egzersiz sart..burda tanistigim birine yardim ettim ve 10 gunde yendi kismi vajide olsan aparatla calisarak basarabilirsinhayır denemedim doktor normal doğum yaparsam iyileşebileceğimi söyledi muayene olamadığım için normal olamadı tabiki mecburen sezeryana aldılar. ama doktorum senin vajinismusun çok ileri derecede değil öyle vakalar varki doğum masasını görünce kaçıyor sen en azından deneemek istedin dedi
Vajili olup normal yapan çok varmış yatakta doğum yaptırıyoruz dedi ebe. Doktorum ısrar etti muayene olma doğum başladığında mecbur çocuk gelir dedi ama ben cesaret edemedim. Bende yenmek istiyorum artıkVajinismus biri nasil normal dogum yapabilir ki anlamlandiramadim..ben egzersizle yendim egzersiz yapmadan yenenlerde vardir mutlaka ama bana sorarsan egzersiz sart..burda tanistigim birine yardim ettim ve 10 gunde yendi kismi vajide olsan aparatla calisarak basarabilirsin
Bana sorarsan vajili olup normal dogurmak travma gibi bir sey..yapanlar vardir muhakkak ama ben yapamadim..simdi olsa yaparim tabii aparatlarla calis madem kismi yenebilirsin cabucakVajili olup normal yapan çok varmış yatakta doğum yaptırıyoruz dedi ebe. Doktorum ısrar etti muayene olma doğum başladığında mecbur çocuk gelir dedi ama ben cesaret edemedim. Bende yenmek istiyorum artık
İnşallah yeni doğum yaptım biraz kendimi toparlayayım başlayacağım bendeBana sorarsan vajili olup normal dogurmak travma gibi bir sey..yapanlar vardir muhakkak ama ben yapamadim..simdi olsa yaparim tabii aparatlarla calis madem kismi yenebilirsin cabucak
Basladigin zaman ozelden yaz bana sorularini yardimci olmaya calisirim..bebegini de güle güle büyüt saglikla cnmİnşallah yeni doğum yaptım biraz kendimi toparlayayım başlayacağım bende
Tebrik ederim cnm..bende vajinuusla hamile kalip daha sonra yenenlerdenim..imkansiz degil ama muzice erteleme sende Allah sana da yenmeyi nasip etsinBen de sadece başını alabilirken hamile kaldım arkadaşlar olmayacak birşey değilmiş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah nasıl olsa yenerim diyorum şimdi yaşama sevinci getiriyor bebek insana
Benim de aynen öyle oldu canım çok tebrik ederimBen de sadece başını alabilirken hamile kaldım arkadaşlar olmayacak birşey değilmiş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah nasıl olsa yenerim diyorum şimdi yaşama sevinci getiriyor bebek insana
Egzersizle yillar sonra bu illeti yendimm!! Cok mutluyum.. :)
Dra gidemeyen maddi durumu olmayan kendi icinde aşmak durumunda olan bir arkadasa aparat yollayabilirim)
Sıra sizde Allah'ın izni ile..