- 21 Aralık 2015
- 121
- 106
- 23
- 29
- Konu Sahibi mnKurabiye
Benim maddi durumum yok egzersizle yenen arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen bende kurtulmak istiyorum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aparatla calisirim dersen ki ben oyle iyilestim netten siparis ver ve basla burda birine yardim ettim 10 gunde yendi cnmBenim maddi durumum yok egzersizle yenen arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen bende kurtulmak istiyorum artık
Calistigim icin cok giremiyorum ama ederim :)Banada yardım eder misin peki
Egzersizle yillar sonra bu illeti yendimm!! Cok mutluyum.. :)
Dra gidemeyen maddi durumu olmayan kendi icinde aşmak durumunda olan bir arkadasa aparat yollayabilirim )
Sıra sizde Allah'ın izni ile..
Egzersizle yillar sonra bu illeti yendimm!! Cok mutluyum.. :)
Dra gidemeyen maddi durumu olmayan kendi icinde aşmak durumunda olan bir arkadasa aparat yollayabilirim )
Sıra sizde Allah'ın izni ile..
Doktor tedavisiyle yendim..once parmak sonra aparat egzersizi ile tedavi uyguladi bana..senin tedavi yontemin ne sekilde? Dr olmasa yapamayabilirdim eger vajinismusun agirsa dr degistir derim..hangi asamada oldugun onemli..Ben doktor a gidiyorum ama faydası olmuyo .. sen nasıl yendin .. egzersiz leri de yapamıyorum parmak egzersizleri çok zor .. lütfen bana yardımcı olur musun
Doktor tedavisiyle yendim..once parmak sonra aparat egzersizi ile tedavi uyguladi bana..senin tedavi yontemin ne sekilde? Dr olmasa yapamayabilirdim eger vajinismusun agirsa dr degistir derim..hangi asamada oldugun onemli..
Doktorla beraber calistigim icin hic zorlanmadim hatta ikinci seansta muayene bile olabilmistim..doktorun nasil doktormus hem cozumn egzersiz oldugunu soyluyor hem tedavi edemiyor enteresan??Biraz pahalı oluyo tedavi o yüzden kendim çözmek istiyorum ...gittiğim doktor da tek çözüm un egzersiz olduğunu söyledi egzersiz birqz zor geliyo bana siz zorlanmadiniz mi???
Ben bi de kitap okudum cem kece nin orda da kadın egzersiz yaparak tedavi oldu ama tüm egzersiz ler I kolayca yaptigini söyledi ... ben parmak egzersiz lerinde çok zorlanıyorum...egzersizleri yalnız mi yaptınız
Doktorla seanslarda birlikte calisiyorsun sonra evde kendin egzersizlere devam ediyorsun..kac senelik evlisin? Esinin tutumu da onemli..diyorum ya seninle alakali ben yapamadim kendim ama bazilari yapabiliyorBen bi de kitap okudum cem kece nin orda da kadın egzersiz yaparak tedavi oldu ama tüm egzersiz ler I kolayca yaptigini söyledi ... ben parmak egzersiz lerinde çok zorlanıyorum...egzersizleri yalnız mi yaptınız
Doktorla seanslarda birlikte calisiyorsun sonra evde kendin egzersizlere devam ediyorsun..kac senelik evlisin? Esinin tutumu da onemli..diyorum ya seninle alakali ben yapamadim kendim ama bazilari yapabiliyor
Hayir erkekti :) tabum yok benim acikcasi ben iyilestim burdan bi arkadasa yardim ettim o da yendi o kendi yapabiliyordu parmak aparat vs.Doktor bayan di sanırım değil mi ... 2.5 aylık evliyim eşim çok anlayışlı ...kendim yapmaya calisacam
CnmSuper cnm hangi asamaya kadar gelebildin?