Vajinismus:)

Cnmm dur bi sakin ol..parmak asamasindan sonra aparata gecmen lazim doktorlar aparatla calistirmadilar mi seni hic?

Cnmm dur bi sakin ol..parmak asamasindan sonra aparata gecmen lazim doktorlar aparatla calistirmadilar mi seni hic?

Anastol pomad kullanarak deneme yaptırdı oncesinde psikologa gittim onun oncesi jinekolog vs bugun doktoru aradim p.tesi yanina gelmemizi soyledi gidicez ama ben artik cok yoruldum kimse anlamiyor beni aparat filanda olmadi oyle bisey.. Tek sorun pnsi alamiyrm :'(

İste aparatla calisinca pns korkun gidiyor bol bol egzersiz nefes ayna ve aparat calismasi madem doktora gidiceksin bunu bi konus

Bende o masaya cıkamadım muane olamadm öecbur sezeryan yaptm kızlar üç yıl olacak ayın onbeşinde evleneli kurtarn artk bni bu dertten nolurrr eşiö hiç ilgilnmiyo giyiniypm süsleniyom sanki duvara bakıyo artk ayrılalım diyoo bi bebek vqr ortada onn bnm gbi annesz büyümesini istemiyorum artk olsun bitsin nolurrrr

Cnm,esli denemeye gecmen lazim artik madem üc-dört parmak alabiliyorsun..esinin destegi sart yoksa olmaz dr bile esle beraber istiyor son seanslarda..ne kadar kararli oldugunla ilgili esini ikna et ve sana yardimci olmasini iste bosanmak.cozum degil!!

Oo sizin 3yil olmus baya uzun bi donem benimde 3 ayimi ziyan etti bu vajinismus ben sana kendiminkini nasil yendigimi soyleyeyim doktor bana anastol pomadi surdu bi tupun yarisini icime surdu sonra o uyustu esimede gosterdi ve eve geldigimizde diger yarısını da esim surdu eldivenle daha sonra esim prezervatif takti ve biz bikac hafta boyle yaptik tabiki zevk alinmiyor bu yontem sadece senin beynine hic aci vermedigini ve herseyin gayette yyolunda gittigini bilinc altina atıyor tabiki bazi zamanlar ilacla bile yapamadim ve esim artik cok sinir olmaya basladi daha dusun 3ayliligim sen 3yil erkek milleti dayanamiyor sakın vazgecme daha sonra ilacsiz yaptik ve oldu sukur bu dedigimi uygula bi eger duzelmessen bi oneride daha bulunacagim allah sifani versin inşallah

Merhaba mnkurabiye bende kurtuldum cok sukur artik yapabiliyorum ilk basta bi ufak kasiliyorum daha sonra normale donuyorum. Yinede teşekkür ederim sağlıklı gunleriniz olsun inşallah :)
Tebrik ederim cnm gözün aydinilk zamanlarda oluyor o zamanla alisirsin jel kullan bol bol

Kimi 3 ay kimi 3 yil 5 yil dilerim herkes bir an once kurtulur ama oyle genelleme yapmak yanlis cnm..moral bozucu olmus sanki yazdigin ;(

Kimi 3 ay kimi 3 yil 5 yil dilerim herkes bir an once kurtulur ama oyle genelleme yapmak yanlis cnm..moral bozucu olmus sanki yazdigin ;(
Yanlış aktardiysam ozur dilerim amacım moral bozmak degildi ben kendi esimi biraz sikayet etmistim yani demek istedigim bi sure sonra anlayis filan kalmiyor hep ustumuze yukleniyolar onu demk istedim tekrar ozur dilerim yanlis anlasildiysam

kızlar yaptığınız aparatları paylaşır mısınız? neler yapıyosunuz ve nasıl kullanıyosunuz?

Eşimlemi egzersz yapcam yani

Yaaa bnm eşimle denemeye cesaretm yokk .ss of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…