vajinismus

Doğru bi tedavi olman gerek bence sorunumuz bizim psikolojik canım bunu yapmalisın tedaviyle ...

Hera klinik suleyman eserdag senay eserdag melek gibi insanlar ucgunde yendim 28 ocakta bitti tedavim suan iki aylik hamileyim. Sakin ertrlemeyin bu kacis hastaligini

bende
bende 3 haftalık evliyim ve 2. hafta doktora gittim vajinismus olduğmu söyledi ve bana br kitap önerdi terapi şeklinde doktora gidersek de aynı şeylerolacak ben hala okuma asamasındayım hala bu egzersizleri yapabilecek miyim bilmiyorum ama kitabında etkili olacağını düşünüyorum okurken kendini buluyorsun ayrıca bu egzersizler ayrıntılı olarak yer alıyor cem keçenin 10 adımda vajinismus tedavisi adlı kitabı.. bide çok yeniyiz daha tedavi içinçok gecikmiş insanların yazdıklarını okuyoruz burada biz öyle olmamalıyız diye düşünüyorum bende korkuyorum ama sürekli zihnimi bununla meşgul edip kendimi dahaçok korkutmuyotum.egzersizlere baslıcam bende bu süreçte soğukkanlı olmak için kendimi hazırlamaya çalışıyorum ki olmayınca pes etmeyeyim diye. burada yazılanlardan da çok cesaret aldım gerçekten çok teşekkür ederim gerçekten.

Cesur ol erteleme arkadasım üstüne gitmekte fayda var

Kıyamam sana ben de Öyleydim bir yıl çektim bu ileti..Allah yardımcın olsun

bende öyle düşünüyorum ve inşallah başarabilirim...
parmak egzersizlerine başladım 5 gün oldu ve ilk denemede başarılı oldum tek parmak hiiiiç acımıyor sıkıntı yok ama 2 parmağı ilerletmekte sıkıntı yaşıyorum yine acımıyor ama ilerletmede sıkıntı var nasıl yapabilirim?

Arkadaşım acımıyor
parmak egzersizlerine başladım 5 gün oldu ve ilk denemede başarılı oldum tek parmak hiiiiç acımıyor sıkıntı yok ama 2 parmağı ilerletmekte sıkıntı yaşıyorum yine acımıyor ama ilerletmede sıkıntı var nasıl yapabilirim?

hala inanamıyorum yapabildiğime çok kolaymış cidden parmak egzersizleri ama asıl meselede hala cesaretim yok

Merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim muayeneye bu arada 2 haftalık evliyim Doktor parmaklarıyla girebildi sorun yaşamadım jelle benim de denememi istedi hergün başlıycam inşallah bu parmak olayını anlatabilir misiniz nerden başladam yani

ben parmak yaparak yenemedim bu illeti parmağı biliyodum ama önce bi boğum sokuyosun sonra iki bogum sonra kocanın parmnagı sonra 2 parmak böyle yenenler var ama ben dokanamıyodum bile rabbim yar ve yardımcınız olsun bu hastalığı çeken bilir

Ahhhhh ahhhhh bu illeti tam 4.5 sene çektim.. PsikolojiM alt üst olmuştu benden sonra evlenenler bu işi halledip 2 çocuk doğurdu... artık evli çiftlere bakıp ilişkiye girip girmediklerini düşünür hale gelmiştim..daha neler nelerrr anlat anlat bitmez yaşadıklarım.. psikologlara gidildi psikiyatrlara gidildi...parmak tedavi veriyorlar yok arkadaş parmağı sokabilsem p..s alırım zaten hep başarısız yarım kaldı jinekologlara gidildi sonuç yok.. hergün netten kadınlar Klubüne bakıyordum. Basaranlarin hikayesini okuyup ağlıyordum. ... en sonunda pahalı diye erteledigim 2 seçenekden birine karar verdim...canından kıymetli mi 4.5 senenden kıymetli mi, 4.5 senede nerelere gitmedi 5 bin, diyip ya ankarada ki hera ya da kusadasindaki Ulusoy....birini seçme vakti gelmişti araştırdım her detayıni.herseyi göze aldım son umudumdu olmazsa ameliyat düşünuyordum ya da boşanmayı .. Ulusoy da karar kıldım ellerim titreyerek randevu aldım randevu gününden bir gün önce yola çıktık içimde bir kasvet bir umutsuzluk ayaklarım geri geri gidiyor... sanki cenazeye gidiyorum... gittim 2 günde oldu zor oldu ama oldu zarımda esnek çıktı üstelik..yeneli 4 ay oluyor ve 4 haftalık hamileyim... şuan şunu yazarken bile Ağlıyorum. . İnanamıyorum bütün bunları benim yazdığıma başarı hikayenin olduğuna inanamıyorum.. öyle kalcak bu şekilde ölücem 15 20 yıllık evli olucam ve hala ilişkiye girmemiş olcam sanırdım. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun..eşimle hayatımızın nasıl değiştiğini size anlatamam.... sizden ricam bunu okuyan yeni evliler varsa ya da yeteri kadar ertelemiş olanlar varsa lutfen ertelemeyin lütfen. .. size yalvariyorum kendiliğinden düzelmiyor bunu kesinlikle kafaya sokun...ve vajinismus aynı zamanda erteleme hastalığıdır bunu unutmayın akışına bırakmayın. .İnanın 5 bine değer ve ne yapıp ne edip bulun yada hiç gitmediyseniz devlet hastanesi psikiyatirlarinida deneyin ama deneyin bişeyler yapın lütfen sakın bırakmayın. .. güzel allahım bu durumu çeken herkese yardım etsin kurtarsın bu durumdan.. dualarım sizlerle.. NOT; bu arada otobusde giderken 313 ayetel kürsü okudum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…