Yok hiç acımıyor arkadaşımAcımıyor mu yaa
Doğru bi tedavi olman gerek bence sorunumuz bizim psikolojik canım bunu yapmalisın tedaviyle ...Bende buraya basari öyküsü yazip insanlar rahatlatmayi o kdar istiyirm ki ama once kendimin bu problemi asmasi lazim..ben evleneli 4 ayi yeni geçti. Bende bu sorunla karsi karsiyaym ama bende şöyle bir sans var evliliigimin 2, ayında ilk birleşme gerçekleşti. Sonra daha yapamamdm tekrar.2 hafta önce kadar doktora gittim o da pek rahatlatmdi beni korkularii tatmin etmedi yani.randevu sureleru cok uzun 10 gunde bir randevj veriyor. Daha gitmek istemyrm.kendim evde yenmek istiyorum bu hastaligi.doktor daha bize parmak egzersizi vermemişti. Ama böyle bir egzersizden bahsetmisti.ben asla yapamayacgmi syledim esime.esim de olayi biraz yanlis anlams cinsel bolgeme rahatlamam icin egzersiz yaparken ansizin parmagini soktu kendince öyle asacagimi düşünerek delii yaa ☺ neyseki hic acimadi.demem o ki benim.birlesmem gerceklesti bi kez.bi kez de esim parmagini soktu.simdi egseriszzle yenmek istyrm bunu. Ama oraya biseyin girebilecegini hâlâ aklima inandiramyrm benim problemim bu.dün bebe yagi ile kulak çöpünü sokmayi denesdm.herkes parmak sokuyo benim kürdan gibi bisey o kdar vahin durum yani ☺birinciyi zar zor soktum sonra büyük bir is basarms gibi sevinerek iki kulak çöpü soktum sonra yattm ☺ bugün de 3 tane sokmaya calscam .ben bayaa yavaştan aliyorm durumu kendimi motive ederek ilerlemek istyrm .ama sorun su ki ben kalin bisey sokamam oraua asla.nasil giriyo acimiyo mu gerçekten.yoksa cok.aci ki oluyor bana bi akil verin masl kalin biseh girebikir ki oraya
Laz karisi buldum seniCANIMMMM KURTULACAKSIN MERAK ETME
YETER Kİ DOĞRU KLİNİK BUL
BEN SÜLEYMAN ESERDAĞA TEDAVİ OLDUM
HEMDE AĞRISIZ
VE KESİNLİKLE TEDAVİ OLMADAN BIRAKMIYORLAR
MUTLULUK GÖZYAŞLARI İÇİNDE DÖNECEKSİN EVİNE
Canım vajinismusu tedavi olarak yendim ,darısı sana iki günde bitti herşey tedavi olman gerek .lütfen zaman kaybetme
Bnde 3 haftalik evliyim ama hala yapamadik . Psikolojim yavas yavas cökuyo hiasediyorum .esim cok anlayisli ama onun anlayisli olmasi bile üzüyo beni. Onu bekletiyorum diye yani. On sevismede gayet hersey iyi giderken iliski esnasinda kasılıyorum esim vajina bolgesine yaklastikca ben kendimi geri cekiyorum ve on aevismede gelen sivi aninda o esnada kuruyo. Egzersize basliycam bugun kendim burada okuduklarjmdan yola cikarak keske hersey kendiliginden olsa egzersiz suresinde de korkuyorum sonuc alamiycam diye kafayi yemek uzereyim telkin edin beni nolur
bende 3 haftalık evliyim ve 2. hafta doktora gittim vajinismus olduğmu söyledi ve bana br kitap önerdi terapi şeklinde doktora gidersek de aynı şeylerolacak ben hala okuma asamasındayım hala bu egzersizleri yapabilecek miyim bilmiyorum ama kitabında etkili olacağını düşünüyorum okurken kendini buluyorsun ayrıca bu egzersizler ayrıntılı olarak yer alıyor cem keçenin 10 adımda vajinismus tedavisi adlı kitabı.. bide çok yeniyiz daha tedavi içinçok gecikmiş insanların yazdıklarını okuyoruz burada biz öyle olmamalıyız diye düşünüyorum bende korkuyorum ama sürekli zihnimi bununla meşgul edip kendimi dahaçok korkutmuyotum.egzersizlere baslıcam bende bu süreçte soğukkanlı olmak için kendimi hazırlamaya çalışıyorum ki olmayınca pes etmeyeyim diye. burada yazılanlardan da çok cesaret aldım gerçekten çok teşekkür ederim gerçekten.Bnde 3 haftalik evliyim ama hala yapamadik . Psikolojim yavas yavas cökuyo hiasediyorum .esim cok anlayisli ama onun anlayisli olmasi bile üzüyo beni. Onu bekletiyorum diye yani. On sevismede gayet hersey iyi giderken iliski esnasinda kasılıyorum esim vajina bolgesine yaklastikca ben kendimi geri cekiyorum ve on aevismede gelen sivi aninda o esnada kuruyo. Egzersize basliycam bugun kendim burada okuduklarjmdan yola cikarak keske hersey kendiliginden olsa egzersiz suresinde de korkuyorum sonuc alamiycam diye kafayi yemek uzereyim telkin edin beni nolur
Cesur ol erteleme arkadasım üstüne gitmekte fayda varbende
bende 3 haftalık evliyim ve 2. hafta doktora gittim vajinismus olduğmu söyledi ve bana br kitap önerdi terapi şeklinde doktora gidersek de aynı şeylerolacak ben hala okuma asamasındayım hala bu egzersizleri yapabilecek miyim bilmiyorum ama kitabında etkili olacağını düşünüyorum okurken kendini buluyorsun ayrıca bu egzersizler ayrıntılı olarak yer alıyor cem keçenin 10 adımda vajinismus tedavisi adlı kitabı.. bide çok yeniyiz daha tedavi içinçok gecikmiş insanların yazdıklarını okuyoruz burada biz öyle olmamalıyız diye düşünüyorum bende korkuyorum ama sürekli zihnimi bununla meşgul edip kendimi dahaçok korkutmuyotum.egzersizlere baslıcam bende bu süreçte soğukkanlı olmak için kendimi hazırlamaya çalışıyorum ki olmayınca pes etmeyeyim diye. burada yazılanlardan da çok cesaret aldım gerçekten çok teşekkür ederim gerçekten.
bende öyle düşünüyorum ve inşallah başarabilirim...Cesur ol erteleme arkadasım üstüne gitmekte fayda var
Inşallah arkadaşım.bende öyle düşünüyorum ve inşallah başarabilirim...
Arkadaşım acımıyorYok hiç acımıyor arkadaşım
parmak egzersizlerine başladım 5 gün oldu ve ilk denemede başarılı oldum tek parmak hiiiiç acımıyor sıkıntı yok ama 2 parmağı ilerletmekte sıkıntı yaşıyorum yine acımıyor ama ilerletmede sıkıntı var nasıl yapabilirim?bende öyle düşünüyorum ve inşallah başarabilirim...
parmak egzersizlerine başladım 5 gün oldu ve ilk denemede başarılı oldum tek parmak hiiiiç acımıyor sıkıntı yok ama 2 parmağı ilerletmekte sıkıntı yaşıyorum yine acımıyor ama ilerletmede sıkıntı var nasıl yapabilirim?Arkadaşım acımıyor
hala inanamıyorum yapabildiğime çok kolaymış cidden parmak egzersizleri ama asıl meselede hala cesaretim yokparmak egzersizlerine başladım 5 gün oldu ve ilk denemede başarılı oldum tek parmak hiiiiç acımıyor sıkıntı yok ama 2 parmağı ilerletmekte sıkıntı yaşıyorum yine acımıyor ama ilerletmede sıkıntı var nasıl yapabilirim?
ben parmak yaparak yenemedim bu illeti parmağı biliyodum ama önce bi boğum sokuyosun sonra iki bogum sonra kocanın parmnagı sonra 2 parmak böyle yenenler var ama ben dokanamıyodum bile rabbim yar ve yardımcınız olsun bu hastalığı çeken bilirMerhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim muayeneye bu arada 2 haftalık evliyim Doktor parmaklarıyla girebildi sorun yaşamadım jelle benim de denememi istedi hergün başlıycam inşallah bu parmak olayını anlatabilir misiniz nerden başladam yani
Parmak egzersizi yaptıysan helal olsun sana sen işi bitirmişsin haberin yok hiç düşünme direk denemelisin...parmak egzersizleri tamam ama pnise geçemiyorum cesaretim yok ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?