Vajinismus

İki bcuk sene oldu çok şükür bende atlattım ama şu hala birlikte olunca ilk 2 saniye bir acı oluyor bir türlü geçmedi bendede

Aslında acı olmuyorsa o his çokta önemli değil gibi ah bi kasmayi bırakabilsem acı bile belki umrumda olmayacak ama hiç açamıyorum kitliyorum

İki bcuk sene oldu çok şükür bende atlattım ama şu hala birlikte olunca ilk 2 saniye bir acı oluyor bir türlü geçmedi bendede
Belki hala farketmeden ilk gece olan acı geliyor aklımıza farketmeden ondan olabilir sonra geçiyor çok şükür

Geçmiş olsun canım. Belkide gecirldigin kazandan dolayıda daha çok acı cekecegini düşünüyor olabilir misin

Bunun acısız olanı nasıl oluyor acaba hiç acımıyor diyen bir kesim de var tamamen mi bırakıyorlar sırrı neyse :)

Aslında acı olmuyorsa o his çokta önemli değil gibi ah bi kasmayi bırakabilsem acı bile belki umrumda olmayacak ama hiç açamıyorum kitliyorum
Canım ben 3 yil cektim bunu doktor sayesinde yendim kendim evde egsersiz yapamadım yapamazdım da sende kendim evde bisi yapamam edemem dersen doktora git eger kendim yaparim diosan dilator siparis ver

Belki hala farketmeden ilk gece olan acı geliyor aklımıza farketmeden ondan olabilir sonra geçiyor çok şükür
Bide biz artık oraları geçtik eşim bazen hatırlatıyor ilk zamanlari diyoki ziril ziril ağlayan karı şimdi kendi ayağıyla geliyor ama hala utanıyorum. Lamba açık asla yapmammmm.

Geçmiş olsun canım. Belkide gecirldigin kazandan dolayıda daha çok acı cekecegini düşünüyor olabilir misin
Teşekkür ederim :-* aslında dediğim gibi hiç narin bir kız değilimdir tırnaklarını ayaklarımı tekvandoda kırmış bir insanım kazada da motor kazasıydı kardeşimi korumak için kucakladım o bölgeye darbe aldım sonra direk kalktım doktora bile gitmeyecektim ben evdekiler yürümemi anormal bulunca zorla götürdüler yani zten sasirtanda bu ya en ağrılı şeyleri yutup geçen ben bunu yapamiyorum. Bir defa da motordan kafa üstü düştüm kalktım eve gittim inanır mısınız:)))

Canım ben 3 yil cektim bunu doktor sayesinde yendim kendim evde egsersiz yapamadım yapamazdım da sende kendim evde bisi yapamam edemem dersen doktora git eger kendim yaparim diosan dilator siparis ver
Doktor ne yapıyor ki egzersiz dışında bi zar alma varmış sanırım bir psikolojik destek farklı bi tedavisi var mı acaba nasıl yendiniz geçmiş olsun

Bide biz artık oraları geçtik eşim bazen hatırlatıyor ilk zamanlari diyoki ziril ziril ağlayan karı şimdi kendi ayağıyla geliyor ama hala utanıyorum. Lamba açık asla yapmammmm.
regl olduğumda ara veriyoruz her gün devamlı ( 1 yıla yakın yapmayınca) bende eşime şakayla karışık derim iyi alıştın sen her gün her gün diye

Bunun acısız olanı nasıl oluyor acaba hiç acımıyor diyen bir kesim de var tamamen mi bırakıyorlar sırrı neyse :)
Aslına o birazda vajinanın darligiyla kaynaklı bazısı esnek oluyor bazısı hala dar. Ben bunun için doktora gitmiştim hatta 5 ay önce yeni daha. Doktor vajinadan muane etti dar olduğunu ama çok zorluyorsa krem yazabilcegini söyledi istemedim. Ben şeyden korkmuştum hani acaba orada birseymi var niye açılmadı niye hala dar. Gibi çok şükür birşey yokmuş... Ama aramızda kalsın eşim bu durumdan çok mutlu ben onu çocuk olunca gorcem kocaman bir vajinayla öffff

regl olduğumda ara veriyoruz her gün devamlı ( 1 yıla yakın yapmayınca) bende eşime şakayla karışık derim iyi alıştın sen her gün her gün diye
Aman boşver o bir yılın acısını çıkart çok şükür atlattik valla zor inşallah arkdsmzda atlatır

Ben 5 ayin sonunda yendim ve sadece buraya üye oldum yazilanlari okudum denedim parmak egzersizlerini felan. Oyle oyle yendim ama sabir ve cesaret lazim. Hala kasilmalarim oluyor arada ama kontrol ediyorum artik. Biraz cesaret goster sadece küçücük bir parmak yapabilirsin bunu inan. Ben evde oturma odasinindaki koltuga uzanıyordum. Bacaklarimida koltuk kenarlarına koyuyordum oyle denemeye calisiyordum. Vazelin ve zeytinyagi kullandim en basta

Doktor ne yapıyor ki egzersiz dışında bi zar alma varmış sanırım bir psikolojik destek farklı bi tedavisi var mı acaba nasıl yendiniz geçmiş olsun
Canım umarım biraz olsun motive olmuşsun dur... Bir gün buraya başardım yazarsın artık ama arayı çok açma

Evet onu duymuştum hatta daraltma için ameliyat dahi yaptırıyorlar öylesi makbul olanmış erkekler icin aslinda dogum sonrasıda çokta genişlemiyormuş ya yani eşiniz uzulmeyebilir benim bir de regl çok sancılı olur acaba bundan zarın durumunu anlayabilir miyiz

Aman boşver o bir yılın acısını çıkart çok şükür atlattik valla zor inşallah arkdsmzda atlatır
Aynenn öyle canım :))) Amin inşallah arkadaşta atlatır en güzel zamanları şuan
şunu öğrendim ilk gece süperdik diyen herkese şöyle tepki veriyorum: he gülüm he

Ben dün oturdum ayna ile baktım önce sık gevşet yaptim dokunma kismiysa hic yapamadim yaklasamadim bile kendimi ikna edip esim yokken denemem lazim mecburum yani baska yolum yok gibi

Benim şuan regl ağrısından kasıklarım patlıcak valla bu yine iyi bazen 2 saat sürünüyorum ağrıdan

Canım umarım biraz olsun motive olmuşsun dur... Bir gün buraya başardım yazarsın artık ama arayı çok açma
Ya insallah insallah en kisa zamanda yazmak isterim basarirsam yazacağım ben 20 günlük evliyim 10 defa falan denedik :)

Benim şuan regl ağrısından kasıklarım patlıcak valla bu yine iyi bazen 2 saat sürünüyorum ağrıdan
Zarla alakalı bence ya benimde bayılacak gibi oluyorum belime kadar ağrır mide bulantısı terleme titreme rengim bembeyaz olur yarin veya obur gün olacağım malesef(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…