• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Aynenn öyle canım :))) Amin inşallah arkadaşta atlatır en güzel zamanları şuan :nazar:
şunu öğrendim ilk gece süperdik diyen herkese şöyle tepki veriyorum: he gülüm he:halay:
Bide bende kaynana var hala kan görmeyi bekleyen 😂😂 şaka gibiydi. Bı gün bana dedi madem oğlumun altına yatmiycan madem korkuyon ne fisgi yemeye evlendin 😂🤣

Zarla alakalı bence ya benimde bayılacak gibi oluyorum belime kadar ağrır mide bulantısı terleme titreme rengim bembeyaz olur yarin veya obur gün olacağım malesef:KK43:(((
benim 1 ay böyle ağrılı ama diğer ay yerlerde sürüncem artık :( bildiğin kasıklarımı avuçluyorum sıkıyorum ağrıdan

benim 1 ay böyle ağrılı ama diğer ay yerlerde sürüncem artık :KK43: bildiğin kasıklarımı avuçluyorum sıkıyorum ağrıdan
Ben kas gevşetici ağrı kesici ne bulursam atıyorum tabi mide bulantimolmazsa ve ac olmazsam aksi durumda bu kez afedersin safra istifrasio başa bela ağrısı unutturur ne varsa kadınlara var galiba yazik bize :)

Ben kas gevşetici ağrı kesici ne bulursam atıyorum tabi mide bulantimolmazsa ve ac olmazsam aksi durumda bu kez afedersin safra istifrasio başa bela ağrısı unutturur ne varsa kadınlara var galiba yazik bize :)
Aynen öyle canım bekliyorum regl geçsin bide ağda var

Oy canım çiçeği burnunda 😍😍 kıyamam ya nasılsa urkeksindir 🌸🌸🌸 eminim basaricaksin
Teşekkür ederim😍🤗😘 evet yürürken bile sıkıyorum kendimi her an kapalı olsun diye güleyim mi ağlayayım mi bilemedim 😁😁 en son denedigimizdeeşim yapacağını sandı bende yine kitledim nasılsa giremezsin istesendededim içimden tabi girse iyi olurdu kurtulurdum ama kilit oluyor napayim😁😊

Aynen öyle canım bekliyorum regl geçsin bide ağda var
Ben lazer epilasyon gidiyorum uzun zamandır ağdayı bıraktım bence sende gitmelisin ağda zaman kaybı her ay hatta 20 günde bir tekrarlıyor lazer büyük rahatlık acısı da çok çok az

Aaa deli bozuk. Vereydin ya regl olduğunda kanlı neyse konusmucam pis pis tövbe yarabbim.
Dusunmedimmi sanıyorsun oy oy neler neler 😤😤 zaten ben bunu düşünmeden kendisi atladı sakın bana adet kanını gostermiyesin diye bende yeni evliyim cahilim şimdi onu yapsam anlarmi diye korktum. Bide benim kaynana kurt tam eski kafa. Tabi eşimin bunlardan haberi yoktu kızacagini bildiğimden birşeyde diyemedim ama günahımı almış oldu. 🤷 Sonunda kendisi utandı şimdide bebek yokmu bebek diyo 😂😂 tabi suanbenim gözüm de açık çata Cat dövüşüyor uz son 1 senedir de ne ararım ne sorarım . Çok mutluyum 😂😂

Ben lazer epilasyon gidiyorum uzun zamandır ağdayı bıraktım bence sende gitmelisin ağda zaman kaybı her ay hatta 20 günde bir tekrarlıyor lazer büyük rahatlık acısı da çok çok az
Valla canım kimisi tamamen geçirmiyor diyor kimisi iyi kimiside kıl köklerine yapısına bağlı diyor bende ağdaya yetişemediğim anda basıyorum jileti 1 aydır gidemedim vurdum jileti kim bilir ağdala nasıl acıcak

Doktor ne yapıyor ki egzersiz dışında bi zar alma varmış sanırım bir psikolojik destek farklı bi tedavisi var mı acaba nasıl yendiniz geçmiş olsun
Canim zar aldirma islemleri falan bahane cok kisi aldirmis ama yine giremeyenleri gordum bunun tedavisi oraya biseyin girebildigini gormek doktora gittiğimde onunla beraber kliniginde yaptık sonra bana ev odevi verdi evde yaptım sonra tekrar gittim baska bi biya geçtim oyle oyle yendim ama kendim evde ben egzersiz yapamadim yapanda var yapamayanda var eger kendin evde dene yapamazsan bekleme ben gbi 3 yilim bosa gecdi ama bosada geçmedi esimin bendeki degerini anladim ask sadece yatak degilmis onu ondan gormus oldum birkere daha asik oldum

Dusunmedimmi sanıyorsun oy oy neler neler 😤😤 zaten ben bunu düşünmeden kendisi atladı sakın bana adet kanını gostermiyesin diye bende yeni evliyim cahilim şimdi onu yapsam anlarmi diye korktum. Bide benim kaynana kurt tam eski kafa. Tabi eşimin bunlardan haberi yoktu kızacagini bildiğimden birşeyde diyemedim ama günahımı almış oldu. 🤷 Sonunda kendisi utandı şimdide bebek yokmu bebek diyo 😂😂 tabi suanbenim gözüm de açık çata Cat dövüşüyor uz son 1 senedir de ne ararım ne sorarım . Çok mutluyum 😂😂
Ay yok artık neler var ya.. Allah yardım etsin valla şükür halimize. Bencede muhattap olma bu kadınla manyak mıdır nedir

Valla canım kimisi tamamen geçirmiyor diyor kimisi iyi kimiside kıl köklerine yapısına bağlı diyor bende ağdaya yetişemediğim anda basıyorum jileti 1 aydır gidemedim vurdum jileti kim bilir ağdala nasıl acıcak
Cihaza gore sonuçlar iyi veya kötü olur ben kurumsal bi merkeze gittimberbat sonuç aldım hatta nerdeyse almadım sonra özel e gittim şuan %80 ı bitti diyebilirim bir kaç ayda bir gidiyorum şimdi zamanla daha da açılacak ara senede 1 falan olacakmış. Evet ya jilet vurunca ağda fena ağrıtıyor:(

Teşekkür ederim😍🤗😘 evet yürürken bile sıkıyorum kendimi her an kapalı olsun diye güleyim mi ağlayayım mi bilemedim 😁😁 en son denedigimizdeeşim yapacağını sandı bende yine kitledim nasılsa giremezsin istesendededim içimden tabi girse iyi olurdu kurtulurdum ama kilit oluyor napayim😁😊
Benim eşim en son yapanlar nasıl yapıyor dedi 🤣🤣 oturdum ağladım etti zorla girsin bilerek yaptığımi düşündü ilk 3 4 gün sonra anladı bı tür hastalıklı diyim ne diyim

Back