Canım öncelikle kafanda bu işe bir yer ayır çok kötü bir şey değil sadece biraz istek ve cesaret gerekiyor Kuzenim iki ay sonra anca eşiyle birlikte oldu başta oda öyleydi ama inan korkulacak gibi değil bir de sana tavsiyem senin üste olacağım pozisyonda Dene yavaş yavaş yani kendin zorlama elbet olacak sadece kafanda bitir bu işi .. her gece deneyin pes etmek yok .. inşallah başarırsınMerhabalar yeni üye oldum . Siteyi takipteydim bu konu ile ilgili tüm yazıları okudum fakat yeni açılmış bulamadım. 2 haftalık evliyim vajinismus yüzünden herhangi bisey yaşaamıyorum. Parmak egzersizleri varmış fakat dokunamiyorum bile bunu yenenler varsa veya ilk gece ile ilgili bilgi verecek olursa çok sevinirim uyku tutmuyor artık çok üzgünüm
Çok teşekkür ederim. Aslında istememek değil çok isteyip gün içinde kendimi ikna edipdeneme aşamasında korkmam kapanmam sorunCanım öncelikle kafanda bu işe bir yer ayır çok kötü bir şey değil sadece biraz istek ve cesaret gerekiyor Kuzenim iki ay sonra anca eşiyle birlikte oldu başta oda öyleydi ama inan korkulacak gibi değil bir de sana tavsiyem senin üste olacağım pozisyonda Dene yavaş yavaş yani kendin zorlama elbet olacak sadece kafanda bitir bu işi .. her gece deneyin pes etmek yok .. inşallah başarırsın ☺
Canım bak bu sana özel bir durum değil ve dünyanın sonu da değil iki erken olacağına 2 gün geç olsun diyorum ya başta kendini rahat bırakmayı dene kendin parmakla dene mesela ama kuzenim nasıl yenmiş biliyomusun o üst pozisyonda olmuş hep eşi herseyi ona bırakmış yani bir iki deneye deneye atlattı ..Çok teşekkür ederim. Aslında istememek değil çok isteyip gün içinde kendimi ikna edipdeneme aşamasında korkmam kapanmam sorunparmağıyla denedi öyle bir kasmışım ki eli kirilacakti. Zeytinyağı ile de denedik yapamıyorum. Istemsiz bisey çok uzuluyor um doktor a gitmekte istemiyorum ((
Ben en çok üstte korkuyorum yapıyormuş gibi yapıyorum bulamadım deyip bırakıyorum sanırım iyice gevşemem lazım onuda beceremiyorum sanki duvar oluşuyor orada istese de giremiyorCanım bak bu sana özel bir durum değil ve dünyanın sonu da değil iki erken olacağına 2 gün geç olsun diyorum ya başta kendini rahat bırakmayı dene kendin parmakla dene mesela ama kuzenim nasıl yenmiş biliyomusun o üst pozisyonda olmuş hep eşi herseyi ona bırakmış yani bir iki deneye deneye atlattı .. ☺
Bir duş al ve kendini rahat bırak ilk seferde olacak diye birsey yok ki hergin azıcık ilerlesen bir haftaya olur İnan bide kayganlaştırıcı jel aldır eczaneden onun baya etkisi olur sizeBen en çok üstte korkuyorum yapıyormuş gibi yapıyorum bulamadım deyip bırakıyorum sanırım iyice gevşemem lazım onuda beceremiyorum sanki duvar oluşuyor orada istese de giremiyor
Geldim bacim
Ayna kısmını yaptim ikinmayi yaptim sık gevşet yaptim sonra dokunma kismina gelinxe onu yapamiyorum esimde dokununca iceri girdikçe kasılma başlıyor sanırım dokunamam benOncelikle bi ayna al canim eline ve iyice tani o bölgeni. Deligi görmeye calis . Gorene kadar ugras . Ikinirsan daha iyi acilir. Ondan sonra etrafini felan iyice yagla. Acıyor dedigin yerleri felan yagla. Yagladiginda rahat dokunursun çünkü kuruluk oluyor diger türlü. Sonra bir parmagini sokmayi dene ama kasmamaya calis ve yapacagina inandir. Yavas yavas yap acele etme
Vajinismusla ilgili topikler vardır ama yönlendiremedim bulamadığımdan aklima sen geldin. En çok onem verdiğim konulardan biri bu. Tüm kardeşlerimiz yensin. Ayrıca ay lav yu.Geldim bacim
Yensin valla beter bi durum yaşayan bilirVajinismusla ilgili topikler vardır ama yönlendiremedim bulamadığımdan aklima sen geldin. En çok onem verdiğim konulardan biri bu. Tüm kardeşlerimiz yensin. Ayrıca ay lav yu.
Önerileriniz varsa talibim eşimi çok seviyorum 7 sene bekledik birbirimizi çok zor kavuştuk o sorun etmiyor fakat bu böyle nereye kadar onada yazik banadaYensin valla beter bi durum yaşayan bilir
Okuduğun burda yazılanların aynısı olcak canm. Bende ilk baslarda senin gibiydim 2.5 ay gibi süre denemelerimiz oldu başaramadım sonra bi dr gittim bana anlatimlarda bulundu beni azda olsa rahattı sonra parmak egzersizler verdi ilk zorlandım ama başarmak zorundaydım bu yola girdimse yapmalıyım diye düşündüm. Jel kullandım ve parmak egzersizlerini yaptım esli denemeleri de yaptım kolay oldu diyemem ama oldu kendimi o an olumsuz herşeyden uzak tuttum bol bol nefes aldim ikindim. Penis denemesinde de yine aşamaları yaptım birden yuklenmedik yavas yavas hep yaptım. Olmuyo diye birakmadim kendimi rahatlatip devam ettmÖnerileriniz varsa talibim eşimi çok seviyorum 7 sene bekledik birbirimizi çok zor kavuştuk o sorun etmiyor fakat bu böyle nereye kadar onada yazik banada
Cok tesekkur ederim doktora gitmek istemiyorum son care olursa ancak giderim .Peki olduktan sonra bu muymus dediniz mi sizde hani acı anlamında bir şey olmadı mi . Bir de tamamen gevseyebildnizmiOkuduğun burda yazılanların aynısı olcak canm. Bende ilk baslarda senin gibiydim 2.5 ay gibi süre denemelerimiz oldu başaramadım sonra bi dr gittim bana anlatimlarda bulundu beni azda olsa rahattı sonra parmak egzersizler verdi ilk zorlandım ama başarmak zorundaydım bu yola girdimse yapmalıyım diye düşündüm. Jel kullandım ve parmak egzersizlerini yaptım esli denemeleri de yaptım kolay oldu diyemem ama oldu kendimi o an olumsuz herşeyden uzak tuttum bol bol nefes aldim ikindim. Penis denemesinde de yine aşamaları yaptım birden yuklenmedik yavas yavas hep yaptım. Olmuyo diye birakmadim kendimi rahatlatip devam ettm
Bende son care olarak gittim zatenCok tesekkur ederim doktora gitmek istemiyorum son care olursa ancak giderim .Peki olduktan sonra bu muymus dediniz mi sizde hani acı anlamında bir şey olmadı mi . Bir de tamamen gevseyebildnizmi
Ya ne guzel masallah hayirla saglikla gelsin insallah cok guzel bir duygu . Suan dusuncesi bile kendini kapatmaya yetiyor ama jeli alıp bir de Öyle deneyeyim cevaplarınız için teşekkür ediyorumBende son care olarak gittim zatenevet dedim herkes gibi bende tabi yine zorlanmalae oldu ama aci yavas yavas alıştıkça gidiyo canm. Sen jel kullanıyorsan bol kullan nefesi ikinmayi birakma kendini rahatlat yapcam diye. Bak ben şuan bebeğimi bekliyorum sende yaparsın eminim
Ben hayatım boyunca doktor a sayılı gitmisimdir küçükken lösemi atlattım ondan sonra çoğu sıkıntımda gitmek istemedim bunun hem kaslarımla hem psikolojime ilgili olduğunu biliyorum bu sebeple yenenlerden tavsiye alip denemek istuyorum ilk asamada son care olursa mutlaka gideceğimDoktora neden gitmek istemiyorsunuz ki .. Tek başınıza yenemiyorsanız mutlaka gitmeniz lazım..
Bende aynılarını yaşıyorum 7 aylık evliyiz ve birbirimizi 9 sene bekledik. Kendimi yarım ve eksik hissediyorum bu aralarda intaarın eşigine geldim. Çözemiyorum çözümlenmiyor tedaviler cok pahalı hiç ümidim kalmadıÖnerileriniz varsa talibim eşimi çok seviyorum 7 sene bekledik birbirimizi çok zor kavuştuk o sorun etmiyor fakat bu böyle nereye kadar onada yazik banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?