Vajinismus

Çok üzüldüm bana onerilenleri deneyeceğim yenebilirsem size de yardımcı olmak isterim

İyi geceler canım belki inanmazsın ama evliliğimin ilk yılı neredeyse 4,5 defa beraber olmuşuzdur eşimle. O kadar acıyordu ki canım. İlk gece için dinledim milleti çok acıdı bilmem ne aşırı kastım kendimi balayında başardık ama nafile aşırı yanıyodu canım doktora gittim doktor biraz iyi davranınca rahatladım ama eşimle yine yok en son tatile gittiğimizde bir şekilde yaptık ama bu seferde sürekli hamile kalma korkum başladı tabi o zamanlar yeniyiz korunsam bile korkuyordum :) sonra geçti şükür şuan hersey yolunda:) Lütfen kendini kasma evet biraz acıyacak ilk zamanlar ama alışacaksın zaten yapa yapa gider acısı. Umarım düzelir . Evet evlilik bundan ibaret olmasa da buda olmadan olmuyor :)

Çok üzüldüm bana onerilenleri deneyeceğim yenebilirsem size de yardımcı olmak isterim
Kesinlikle kendini kasma kötü düşünme ben de öyleydim fakat ben 1 ay sonra yendim başardım ben doktora gitmedim gitmeyide düşünmedim hiç. tabi Eşinin desteği çok önemli. Bizde çok denedik. Vajinama dokunduğunda dünyam başıma yikiliyordu. Öyle kötüydü yani. En son artık iyice bunaldım strese girdim. Piskolojim bozldu çok üzüldüm. Bir gece cesaret edip eşime denemek istiyorum dedim. Kendim üstte olcak sekildeydik. Tabi o anı yaşayan bilir. Hem korkudan ağlıyorum hem olacak diye kendimi şartlı yorum. en son o şekilde oldu. 3 gün boyunca günde 1 defa olck şekilde ilişkide bulunduk arayı açmak istemedim tekrar aynı şey olmasından korktum. İlk etaplarda eşinin çok ama çok nazik davranması gerekiyor bu çok önemli. İnşallah sende başaracaksınız

Sizin adınıza çok sevindim ne mutlu . Inşallah bende de fayda eder fakat ben üstte olunca daha çok korkuyorum bilerek yapmıyorum kontrol bende ya yapıyormuş gibi dener gibi yapıyorum ama aslında yok sonra bırakıyorum. Peki acı hissetmedinizmi nasıl bir duyguydu

Haklisiniz bundan ibaret değil elbet ama bu da bir parçası çok isterim başarmayı kasmamyi adeta biri kapatıyor bacaklarımı çok kötü bir his acı eşiğin yüksektir fakat iş ona gelince kitlendim bir defa eşim parmağıyla denedi sadece içinde bisey hissettim.p ile denediğinde baskı oluştu hemen ittim

İnan altta olunca daha savunmasız oluyorsun ama üstte olunca bı nebze kontrol sende oluyor istemedigin anda çekilebilir sin. Ben altta denedigim süreler hep aklımda şu vardi. Ya birden girserse. Ha girdi ha Göcek Çünkü kontrol ondaymis gibi hissediyorum. Yalan söyleyemem o ilk vajinamda hissettiğim acının tarifi yok. Sanki alev alev yanıyordu. Sabaha kadar ağladım bir evi dolandım ağlayarak. Sonra ilk üç gün yine acı oldu her güne nazaran bir nebze azaldi. Ama dayanilmayacak gibi kesinlikle değil. Tabiki acı olcak bu normal birşey çünkü ilk defa oluyor. Kendin bile vajinama dokunamazken içine bişey giriyor... Sakın altta deneme basaramazsin ben yapamadim internette çok okudum çoğu üstte başarmış. Benim alttayken ruhum çekiliyordu sanki birden girdi gircek. O an çok kötüydü çok şükür bitti. Sende şuan stres yapmayip kendini artık hazır hissetmeli ve eşine teklif sunmalisin. Kolay değil evet ama imkansizda değil

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk zamanlar evde eşim varken temizlikle geçiyordum günümü sırf korktuğum için Hep korkarak girdim yatağa ki eşim çok anlayışlıdır hep canım cicim diyerek ilgilendi etti ama yok açılmıyor bacağım sonra ilk acıya dayandım biraz sonra hareketlere. Haliyle ilk yıl az yapınca daha sonrada alışnca ben her gün neredeyse yapıyorduk Böyle olunca daha çok alışıyorsun mesela ara verince ağrı birden artıyor sanki ama geçiyor. Kasılma canım. En kötü intimal eşini baska biriyle düşü(kötü anlamda değil tabi) Nasıl kıskanırsın :) o zaman acımaz canın

Ben doktora gittim olabilir ilk zamanlar dedi bazen doktordan ziyade kafada bitiyor.

Ya demek çok acıdı ilk işte bende bundan cekiniyorum sanırım( hiç yapamayacağım gibi geliyor çok bunaldim kendiliğinden kapanan bacaklarmdan çok bunaldim

Ay Allah korusun biz zaten cok denemiyoruz korktugum icin bir de esim nobet falan tutuyor eve de yorgun geliyor az vaktimiz oluyor şuan için avantaj gibi . Peki siz nasıl yenmiştiniz o kasılma geçince ağrı olmuyor diyorlar ağrı zaten kastgimiz için olurmus

Kizlar önce yapicam demelisiniz kendinize guvenmelisiniz. Biz kadinlar neler neler yapıyoruz ya. Aşama asama yapacaksiniz. Once kendi rahatiniza gore kayganlastirici, bebeyagi , zeytinyagi vs. Gibi seylerle parmak egzersizlerini hergün deneyin. Illa olacak. Az az da olsa girecek. Sonrasini zaten anlatiriz yine hic merak etmeyn . Ama once kendiniz veya eşiniz bi parmak sokmaya calissin. Yada mum, allik fircasi gibi seylerle deneyin prezervatif takip ustune.

Ya demek çok acıdı ilk işte bende bundan cekiniyorum sanırım( hiç yapamayacağım gibi geliyor çok bunaldim kendiliğinden kapanan bacaklarmdan çok bunaldim
Ben kendime şey derdim beraber olmayı geçtim üstte asla yapamam diye ama bir kez atlattın mı o acıyı hepsi bir canım. Lütfen kasılma gerekirse 1,2 ay daha süre ver kendine düşün kaç ay süreden sonra beraber oldum eşimle. Bazen oturup düşünürdüm hiç olamıcaz mı beraber falan diye gelip geçiyor.

Tek çareniz duş alip rahatlayip ayna ve parmak egzersizi yapmaniz aynaya bakin vucudunuza bakin kendinizi sevin en onemlisi bunlar ve bir iki hafta bunlari her gun yapin parmak egzersizini basardiktan sonra birlikte olmaya baslayin olayi kafada cozmeden denemeyin ve kayganlastirici kullanin. Bunlar bizzat istanbulda unlu bir cinsel terapi yapan doktorumun onerileri, hatta kendisi prn.. izleyin kendi kendinize bunun zevkli birsey oldugunu hatirlatin bile diyor yabanci makalelerdede vajinismusa mastrbsynun olumlu etkisi oldugu yaziyormus

Esim parmakla denedi tuhaf bi his olustu hemen cek cek cek dedim sonra da istemedim zaten aslinda agri degildi gicik bi histi sadece keske devam etseydi o gece biterdi

Haklisiniz nereye kadar boyle giderki zaten elbet olacak ustte tekrar deneyeyim pek beceremiyorum ama kremlerle falan belki fayda eder emla krem surecegim

Evet açıyor. Ben bunu biliyordum yani acidigini ki öyle korkunç şeyler okudumki. Benimde bacaklarım hiç acilmazdi duvar gibi. Tır tır titriyordum. Artık eşimde korkmaya baslamisti noluyo diye. Benim için endiselenip zorla doktora götürmeye çalıştı. Tabi gitmedim. Bilemiyorum niye doktora gitmemisim ama utanirdim sanırım. Birde doktorun vajinama birşeyler yapacağını düşünürdüm kafamda kurgulardim. O stresi yasayan bilir. Ama sen de hep şunu dusunmelisin yapabilirim başarabilirim. Ne güzel esinde destek oluyor bı kadının sırf bu rahatsızlığından dolayı eşi bosamis. Öyle adamlarda var Allah korumuş bizi. Ne güzel esinde destekcin. Fazla belli etmezler ama bir süre sonra kendilerinde kusur aramaya başlayıp kendilerini suclarlar benimki en son o raddeye gelmişti. Ve ben bunu hissettiğim an artık yeter dedim basaricaksin dedim. Mesela eşine teklifi sen sun tekrar deneyelim de müzik acin o sirada... Mum falan yak yani kendini ortama eşine birak. Yapabilirsin...

Kesinlikle ondanmış canım bende anladım. Bende şak diye alışamadım tabi baya süre geçti aylar geçti eşime söz dedim tatilde yapıcam hatta tatilin ilk gecesi yine kasıldım olmadı eşimde biraz bozuldu açıkçası onuda öyle görünce diğer gece karar verdim yaptık canım yandı ama oldu mu ? oldu. Eve gelince ilk yine korkmaya başladım bu arada canım aklına sürekli ilk yaşadığın korku anını getirme yeni başlangıçları düşün. Benim bazen hala ilk acı gelir aklıma ürperirim ama geldi geçti sonuçta. Kasılma ve unutma bu iş acısız olmuyor eninde sonunda olucak. Acıyı mutlaka tadacaksın ama sonra alıştığın için sıkıntı olmaz bende hala bazen bir acı olur 2,3 dkkaya geçer hemen.

Ilk denerken degisik hissediyorsunuz hele bide kendiniz deneyince daha degisik oluyor insan. Böyle bi tirtikli et parcasina degiyormussun gibi hissediyodum ben . Sonra deneye deneye alistim. Bide denemelerimde hep tv acikti kafam dagiliyordu. Kastigimi hissettigim anda durup gevsiyordum öyle devam ediyordum

Şahsen buralarda bu konu için birilerine destek olacağım hiç gelmezdi aklıma ne kadar büyütmüşüm gözümde

Ben aslında kaza geçirdim o kısım komple mor hatta siyah renk aldı aldığım darbeden sonra kan geldi doktora gittik çatal a yattım doktor bi sorun yok zar sağlam durumda iyisin dedi oraya yatınca da kasmadım muayenede korkmadım fakat bacaklarım eşim olunca kapanıyor istemsiz. Zaten bir kaç defa ben dedim yapalım diye zeytinyağı ile oluyormuş şöyle olurmuş böyle olurmuş diyerek tabi hiç musade etmedimgirmesine . Uyuşturucu krem ile başarırım belki inşallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…