Canim yendin mi bilmiyorum vajinismusu insallah yenmişsindir. bende 4 ay iliskiye giremedim. Kabus gibiydi. Ama bu erteleme hastaligi. Lutfen erteleme hemem doktora git. Tedavi ol. Ama vajinismus konusunda tecrubeli doktora git. Herkadin dogumcu bilmiyor oarmak egzersizi verip gonderiyor onlarda ise yaramiyor zaten.Merhabalar yeni üye oldum . Siteyi takipteydim bu konu ile ilgili tüm yazıları okudum fakat yeni açılmış bulamadım. 2 haftalık evliyim vajinismus yüzünden herhangi bisey yaşaamıyorum. Parmak egzersizleri varmış fakat dokunamiyorum bile bunu yenenler varsa veya ilk gece ile ilgili bilgi verecek olursa çok sevinirim uyku tutmuyor artık çok üzgünüm
Yaa sen nasıl yendin ki ? Malesef devam benimCanim yendin mi bilmiyorum vajinismusu insallah yenmişsindir. bende 4 ay iliskiye giremedim. Kabus gibiydi. Ama bu erteleme hastaligi. Lutfen erteleme hemem doktora git. Tedavi ol. Ama vajinismus konusunda tecrubeli doktora git. Herkadin dogumcu bilmiyor oarmak egzersizi verip gonderiyor onlarda ise yaramiyor zaten.
Ben once internette ne varsa denedim eczaneye gittim uyuşturucukrem fln aldim denedim yok hicbiri olmadi. Sonra 2 ayri doktora gittim parmak egzersizi verdi. Denedim yapamadm cunku vajinanin nerde oldugunu bile bilmiyordum resmen. En sonumda sadece vajinismus ile ilgilenen kadin dogumcuya gittim . Cok fazla olumlu yorumu vardi. Orda 6 gunde çözdum. Her gun gitmem gerekliydi her gun egzersiiz verdi. Bana vajinayi tanitti. Sonra aparat soktuk birlikte vajinaya . Kesinlikle acimadiii.. Ama elimden tutarak beni cesaretlendirerek birlikte soktuk ilkleri hep. Sonra odev verdi evde devam etim. Sonraki gun daha buyuk aparat denedik yine birlikte. Sonra gene odev verdi oyle devam etti. Tabiki direk sokmuyorsun.ama bir sure sonra zaten alisiyorsun vajinan genisliyor cok daha rahat alıyorsun. Ama bak sana yemim ederim ben her gun tedaviye gittim ordan işe gittim hicbir aci yada rahatsızlık hissetmedim. Aparata jel sürüyoruz vajinana da krem ve sprey sıktık oyle oyle alistim. Sifir acı hissetim. Yaptikca o bendeki mutluluk paha bicilemezdi. Sonra en sonda hangi pozisyonda en buyuk aparati rahat aldigima bakti doktor. Ben ustteyken daha rahat aldim. Eşimle de oyle denedik. Aparatla yine eve gelince odevimi tamamladm egzersiz yaptm sonra aparati cikartip hemen penisi aldim. Baktim cukk. Girdigine emin bile degildm girdi mi fln oldum. Sonra sonra alistim her gun denedik. Ve tedavim bitti. Ben açıkçası dugunde takilan bilezigimi bozdurdum gittim. Hic pisman degilim. Cunku cok zor bir durum . Ve hep bugun olur yarin olur diye diye erteledim. Regl oldum erteledim. Kocami ve kendimi kandirdim resmen. Sana tavsiyem daha fazla ertelemeeee. Hemen arastir ve bir doktora git. Evde ben birak aparat sokmayi parmak sokmayi ayna karsisisnda bakamiyordm bile. Ama doktorum sayesinde cok sey basardım. Vajinami tanıdım. Kendimi bildim. Sakin erteleme dhaa fazla. Haa şuda var açıkçası pahaliydi evet kocami ikna etmek de kolay olmadi. Ama ikna ettim bisekilde. Her gun agliyordm çünkü.. birsekilde ikna ettim ve gittim basardm. Bende cok okudum buralari herkesin dedigini yapmaya calistim. Ama bu oyle birsey ki cok farkli bir his. Oyuzden erteleme ve doktora git. Ama bu doktor vajinismus tedavisi yapan bir doktor olsn. Boşunazmaan kaybetmeeYaa sen nasıl yendin ki ? Malesef devam benim
Once vajinayi tanitti ve nefes egzersizleri verdu. Nefesini dogru kullanmayi ogretti. Sonra ıkınma egzersizleri verdi. Ikinmak cok faydali ikinarak icime aparatlari aldim. Ikin dedi ve ben ikindikca aparari soktuk doktorum ile birlikte hicbir aci hissetmedim. Vallahi bende 4 ay cektim seni cokk iyi anliyorm yazarken de o gunlere gittim o balayimin rezil olmasi her gun aglamam cok kotu gunlerdii. Ama smdi hayatimda vajinismus kelimesini anmiyorm bile. Sirf sizlere yardimci olmak icin geldim bi siteyede . Belki destek olurum diyee.Yaa sen nasıl yendin ki ? Malesef devam benim
Senin şu an bu sitede olup yazman bile senin icin zaman kaybıı. Cunku biz en fazla sana akil veririz ama tedavini yenmende baska bisey yapamayiz. Senin su an doktor arastiriyor olman gerekliii.. doktora git tedavininol. Sonrayendim diye yazzzzYaa sen nasıl yendin ki ? Malesef devam benim
Ben kullandm ama kafama gore degil tabiki. Doktor ile birlikte. Ilk sokuşlarda doktorum ile birlikte soktuk sonra evde odev verdi evde 15 dakika sokmaya devam ettim egzersiz yaptim. Sonraki gun aparati buyuttuk osekilde devam etti. Ben aparati alirken sifir aci hissettim cok garip bosey. Sanki kaslarin açılıyor gibi hissediyorsun ama agri yok. Aparata icimdeyken sık birak diyor doktorum ve onlari yaptik. Iyice egzersizler yardimiyla çözduk. Yani aparat cok ise yarıyor. Ben parmak sokamam aparati nasil sokayim deme. Aparat parmaktan bin kat iyi. Cunku nefes alip ikinip aparati ilerletiyorsun yavas yavas . Ama parmak asla girmiyor cunku senin larmagin ve sen onu hissediyorsun. Bide aparatlari kuru kuru sokmadik asla . 3 adet krem bir adet jel birde hafif uyuşturucu fisfis sikarak aldik.Bu aparatları kullanan var mı işe yaradı mı ve alırken acıyor mu?
Yani evde sakin kafana gore aparat sokma mikrop ta kapabilirsin caninda cok yanar. Krem fln var onlari surmen gerekli. Doktora gitmeni oneririmBen kullandm ama kafama gore degil tabiki. Doktor ile birlikte. Ilk sokuşlarda doktorum ile birlikte soktuk sonra evde odev verdi evde 15 dakika sokmaya devam ettim egzersiz yaptim. Sonraki gun aparati buyuttuk osekilde devam etti. Ben aparati alirken sifir aci hissettim cok garip bosey. Sanki kaslarin açılıyor gibi hissediyorsun ama agri yok. Aparata icimdeyken sık birak diyor doktorum ve onlari yaptik. Iyice egzersizler yardimiyla çözduk. Yani aparat cok ise yarıyor. Ben parmak sokamam aparati nasil sokayim deme. Aparat parmaktan bin kat iyi. Cunku nefes alip ikinip aparati ilerletiyorsun yavas yavas . Ama parmak asla girmiyor cunku senin larmagin ve sen onu hissediyorsun. Bide aparatlari kuru kuru sokmadik asla . 3 adet krem bir adet jel birde hafif uyuşturucu fisfis sikarak aldik.
Hmmm anladım tşk ederim .. O halde aparatları kullanırken de ilk önce uzman yardımı almak gerekiyor yanlış mı anladım.Ben kullandm ama kafama gore degil tabiki. Doktor ile birlikte. Ilk sokuşlarda doktorum ile birlikte soktuk sonra evde odev verdi evde 15 dakika sokmaya devam ettim egzersiz yaptim. Sonraki gun aparati buyuttuk osekilde devam etti. Ben aparati alirken sifir aci hissettim cok garip bosey. Sanki kaslarin açılıyor gibi hissediyorsun ama agri yok. Aparata icimdeyken sık birak diyor doktorum ve onlari yaptik. Iyice egzersizler yardimiyla çözduk. Yani aparat cok ise yarıyor. Ben parmak sokamam aparati nasil sokayim deme. Aparat parmaktan bin kat iyi. Cunku nefes alip ikinip aparati ilerletiyorsun yavas yavas . Ama parmak asla girmiyor cunku senin larmagin ve sen onu hissediyorsun. Bide aparatlari kuru kuru sokmadik asla . 3 adet krem bir adet jel birde hafif uyuşturucu fisfis sikarak aldik.
Nasıl yendinCanım ben 2 günde evde kendi kendime yendim sna yardımcı olabilirim
Sürme vallaha öyle bi yakıyor ki çıldırırsın ben sabaha kadar uyuyamadım onun acısından yapabildiniz mi acabaHaklisiniz nereye kadar boyle giderki zaten elbet olacak ustte tekrar deneyeyim pek beceremiyorum ama kremlerle falan belki fayda eder emla krem surecegim
Nasıl yendin yaaCanım ben 2 günde evde kendi kendime yendim sna yardımcı olabilirim
Beni çok etkilemedi yakması ilk 15 saniye mentol tarzı bi his verdi sonra geçti acaba çok mu sıktınız . Malesef yapamadım çünkü eşim 1 buçuk aydır görevde evde degilSürme vallaha öyle bi yakıyor ki çıldırırsın ben sabaha kadar uyuyamadım onun acısından yapabildiniz mi acaba
Çok sık ayınBeni çok etkilemedi yakması ilk 15 saniye mentol tarzı bi his verdi sonra geçti acaba çok mu sıktınız . Malesef yapamadım çünkü eşim 1 buçuk aydır görevde evde degil
Ne kadar o aparat kendin mi yaptın doktor yardımıyla mıAparatla hemen aparat sipariş et ben sana yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?