hoşbuldum canım seni gördüm daha da hoş buldumvalla biz sevdik tabi komediden hoşlanıyorsanız... ön yargılıydık biraz hatta biraz ilerledikten sonra değiştirmeyi bile düşündük neyse bu kadar methettiler sabredelim dedik ve değdi pişman olmadık
bu arada benimim hormonlar baya normale dönüyor bhcg 3 e düşmüş artıkk...komedi filminde bile ağlıyodumm ama gerçekten filmin içinde geçen bi şeyeeşim bebek için sanmasın diye saklamaya çalışmak da zor iş:)))çok şükür hormonlarda kendine geliyorlar yavaş yavaşşş...derlerdi ama bu kadar çabuk etkileyeceğini(hormonların)düşünmezdimm,,doğruymuş:)))
bu "hımm" ın pek öylesine sormuşsun gibi gelmedi bana amakızmıcam hadi söyle niye sordun
gerçekten öylesine sordum hımm diye yazmıştım aklımdan geçtı onu yanlış anlıycağın ama ciddiyim öylesine sordum hem niye kızasınki bu sorumaa
kızmam canım niye kızayım ki takılmak için, söyle diye :) sen ne kadarlık evlisin
7 ay oldu evleneli cnm:)))) ben seni daha erken evlisin diye tahmin etmiştim
numaralar tutuyo yani :) hııı genç gösteriyorum yani ordan
aynen öyle çok genç:))) numara derken sanırım bende jeton geç duşuyo:))))
ecrin sen nasılsın cnm durmlar daha ii değilmi öncekine göre inş ta ii dir
7 ler demek istedim :))
kızlar iyi geceler, gerçi hafta sonu olunca kimse olmaz ama yarın görüşürüz :))
bu arada ecrinim folidoce kullanmaya başladım bugün ikinci hapı aldım, uykusuzluk yapar dediler ama beni etkilemedi :))
kızlar iyi geceler, gerçi hafta sonu olunca kimse olmaz ama yarın görüşürüz :))
bu arada ecrinim folidoce kullanmaya başladım bugün ikinci hapı aldım, uykusuzluk yapar dediler ama beni etkilemedi :))
iyi geceler talı rüyalar canımmmhayırlı olsun inş....şimdi sıra maçlarda ovulasyonuda tutturdunmu bizi teyze haberiyle sevindirirsin inş....herşey gönlüne göre olsunnn hakkında herşeyinnn hayırlısını diliyorummm yüreği güzel dost
cnm bende çıkıyorum ii geceler kocaman öpuyorummm))))))))