- 10 Nisan 2012
- 2.910
- 52
- 30
hoşgeldin canım ayy inşallah güzel geçer sınavın bebişşş
İnşallah sağol Bebekim Sen Aldınmı ehliyet ?? Soruları Filan aynı diyolar hep.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım ayy inşallah güzel geçer sınavın bebişşş
cızlar benim de çıkma zamanım yaklaşıyor tel gelir gelmez çıkarım :)) şimdilik buralardayım ama çıkıverirsem şimdiden iyi akşamlar herkese
beraycım sana da başarılar sınavda, merak iyidir böylece bi sonraki ne acaba diye çabuk çözersin soruları
İnşallah sağol Bebekim Sen Aldınmı ehliyet ?? Soruları Filan aynı diyolar hep.
yok canım almadım eşim ve kardeşim girmişti.. hatta kardeşim 3 kez girdi o da dedi aynıymış sorular.. kolay oluyomuş ama benim kardeşim ilk yardımda çakıyodu hep
Hmm anladım Bebekimm. Ben geçerim ya. Hepsini su gibi yaladım yuttum. Kendimee Güveniyorumm
ecrin bir saattir dediğin yeri arıyorum bulamadım tatlım
ece hoşgeldin tatlım nasıl gidiyor durumlar sıkıntı yok dimi :)) bi de eşin naptı inşaallah güzel bir cevap almıştır başvurusuna
ayy hadi inşallah Allah zihin açıklığı versin
bende bikaç ay önce aldım ehliyeti sadece çıkmış soruları ezberledimhep aynıları çıktı
Allah yardımcın olsun.bu arada tam saatinde orda ol ben bir dk geç kalmıştım bi sefer almadılar beni affetmiyolar valla
Kızlarr Bakın Düğünümde Giriş Müziğim Buydu. Aylar Önce Konusunu açmıştım hatta İşte Linki :
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...numun-giris-muzigi-10084-1506201210084-a.html
ben çok beğendim beroşum böyle sözsüz romantik müzikleri seviyorum. bende nişanında sevemez kimse seni keman solosuyla dans etmiştim
VAyyy süperr seçim yapmışsın kuzum. Çok Güzel Olmuştur eminim
güzelmiş canım bende ilk salona girerken kayahandan seninle herşeye varım ben çalmıştı.dans müziğimizde klasik ama hastalıkta sağlıkta.bana çok anlamlı geliyo
ayy çok güzelmiş canım müziklerin
ya salona girerken çok güzel oldu o müzikle beraberay bazen yeniden düğün yapasım geliyo
eşime diyorum aslında hakettik bi düğünü nikah tazeleyelim hem yeni gelinlik alırımya benimki duruyo ama farklı olsun canımmm
ben evlendim hala gelinlik ve mobilya görünce dayanamıyorum
aynen bende senin gibiyim canım yaaa, düğünümde pek istediğim gibi olmadı zaten.. diyorum ilerde 30 40 kişilik bi kutlama yapalım gelinlik giymem de bembeyaz bi elbise giyerim tüllü müllü bişey benimde gelinliğim duruyor, ama onla dış çekim yaptırcam tekrardan, çok güzel bi fotoğrafçıyla anlaşıp
aynen bende senin gibiyim canım yaaa, düğünümde pek istediğim gibi olmadı zaten.. diyorum ilerde 30 40 kişilik bi kutlama yapalım gelinlik giymem de bembeyaz bi elbise giyerim tüllü müllü bişey benimde gelinliğim duruyor, ama onla dış çekim yaptırcam tekrardan, çok güzel bi fotoğrafçıyla anlaşıp
bak dış çekim düşüncenide beğendim,çaldım düşünceyi senden bende yapıcam öle bişeytabi bizim koca delirdinmi dicek,ancak başka ile gidersek orda tanıdık olmazsa öle yaptırır