Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Allah razı olsun canımmm aminnn inş.zaten topik olmasa kimle dertleşicektim bilmem:KK14::KK14:iyiyim şimdi çok şükür...yaramazlık yok dahada iyi olucaz inş..:KK16::KK16::KK16:

ne zamandırr girmiyorumm cok üzüldümm canımmm yhhaaaaa hayırlısı olsunn bi daha denersinizzz =((((

ne zamandırr girmiyorumm cok üzüldümm canımmm yhhaaaaa hayırlısı olsunn bi daha denersinizzz =((((

Allah razı olsun canımmmm....hayırlısı diyoruz bizde neyapalımm elden gelen bişey yokk....sağlıklı gebeliklerde nasip olur inş..

Kızlarr Merhabaa hepinize. Ben Geldim:KK16::KK16:
Bildiğiniz Gibi Bugün Ehliyet sınavına girdim. Sınavım Gayet Güzel Geçti. Soru Sayısını Düşürmüşler.
120 soruydu 60'a düşmüş. Bu Bizim için avantaj mı dezavantajmı Bilemedim:KK9::KK9:
Mutlaka 2-3 yanlışım vardır. Çünkü hiç görmediğim farklı sorular vardı.
Neyse artık ama sınavdan geçtiğime eminim. Önemli olan geçerli puanı almak zaten:KK1::KK1:

Bildiğiniz Gibi Bugün Ehliyet sınavına girdim. Sınavım Gayet Güzel Geçti. Soru Sayısını Düşürmüşler.
120 soruydu 60'a düşmüş. Bu Bizim için avantaj mı dezavantajmı Bilemedim:KK9::KK9:
Neyse artık ama sınavdan geçtiğime eminim. Önemli olan geçerli puanı almak zaten:KK1::KK1:

merhaba beray geçmiş olsun canım sen üstündeki yükü attın gerisi gelir inşaallah :)))))))))))

had, geçmiş olsunnnnn....direksiyondanda geçtinmi tamamdırrr:))))

kızzzzz niye heyecan yaptırıyosunnn...çabuk de hele:)))))))))))))

kimse yoktu o yüzden yazmiyim heyecan olsun dedimmm :))) sanırım bebiş geliyo bugün test yaptım ilk tek çizgi çıktı hemen çöpe attım sonra lavaboya gittiğimde tekrar aklıma geldi bi bakayım dedim (45dk sonra filan) ikinci çizgi hafif bi şekilde çıkmışşşşş :KK52::KK52::KK52: ilk inanamadım ama gerçek şuydu ki ikinci bi çizgi vardı orda :KK8::KK8::KK8::KK8: aklıma 10dk dan sonra doğru olmama ihtimali geldi ama daha önce yaptığım testleri bir hafta boyunca saat başı takip ettiğim olmuştu ilk kez silik çizgi çıktı ve demiştim bende de belirtiler var diyeeee :KK55::KK55::KK55: bi kaç gün geçince sabah ilk idrarımla yinelicem testi umarım yanıltmaz rabbimmmm :KK55::KK55::KK55:

ben çıkıyorum millettt dua edinnnn :KK9::KK9::KK9:

inşşaaalah hayırlısıyla hamileliğin vardır ve sağlıklada devam eder....hemen kan testi yaptır ve takibini yap dikkatli oll...ayaklarını üşütme bişey kaldırma uzanmaa dikkat et kendineee....Hadi hayırlısı bakalımmmm...

inşşaaalah hayırlısıyla hamileliğin vardır ve sağlıklada devam eder....hemen kan testi yaptır ve takibini yap dikkatli oll...ayaklarını üşütme bişey kaldırma uzanmaa dikkat et kendineee....Hadi hayırlısı bakalımmmm...

kan testini hemen yapmicam ecrinim idrar testinde net bir sekilde goreyim oyle yaptrcam ama bende ki belirtiler olumlu yonde ben dun temizlik yaptim saf gibi koca koltuklari cektim tek basima insallah bise olmaz :) dua edin Allahim saglikli bir gebelik nasip etsin sizleri seviyorum :)

kız çok sevindim yaaa inşallah vardır bebiş :KK16::KK16::KK16: kesin sonucu ne zaman öğrenceksin, hemen öğren çatlarım bennn:KK31::KK31::KK31:

ehliyeti kaptın desene:KK1: çok sevindim beroşum benim:KK16: darısı bana artık:KK53:

kız çok sevindim yaaa inşallah vardır bebiş :KK16::KK16::KK16: kesin sonucu ne zaman öğrenceksin, hemen öğren çatlarım bennn:KK31::KK31::KK31:

kiz sormaaa sen bide beni dusunnnn 4-5gun sonra tekrar test yapicam bat tarihimde de kan testi yaptircam 11gunnn tabi dayanabilirsemmmm :KK52::KK52: ama bende ki belirtiler en basindan beri farkli ilk kez olan seylerdi ve hissetmistim insallah Rabbim utandirmaz kan testinde de olumlu sonuc alirim :KK52::KK52:

Son düzenleme:
kiz sormaaa sen bide beni dusunnnn 4-5gun sonra tekrar test yapicam bat tarihimde de kan testi yaptircam 11gunnn tabi dayanabilirsemmmm :KK52::KK52: ama bende ki belirtiler en basindan beri farkli ilk kez olan seylerdi ve hissetmistim ibsallah Rabbim utandirmaz kan testinde de olumlu sonuc alirim :KK52::KK52:

ayy canım benim inşallah:KK16: ayberkini ya da eceni hayırlısıyla kucağına alırsın:KK16:

X