Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

uyku düzenin mi bozuldu senin ecrinim.çok sinir bozucu oluyor gecen gündüzün karışıyor.

bu aralar birazda psikolojik heralde ne oluyo anlamış değilim...geçen hafta gece uyuyamıyodum gündüzde uykum geliyodu haliyle...bu haftada gündüz hep yatar haldeyim ama uyumuyorum (bazen arada uyukluyorum)buna rağmen akşam erkenden uyuyorum ve sabah 5.den sonra uyur uyanık oluyorum mide bulantısıyla sonrada zaten kalkıyorum...dengem bozuldu hamileliğim kesinleşse ona yorucam katlanmak da kolay olacak da muallakta olmak zormuş....

HANİ BU ARALARDA ÇERÇEVE İÇİNDE MESELA kocacığımla evleneli 1 yıl 6 ay 9 gün oldu FALAN DİYE YAZI YAZIYOR YA ONU NASIL YAPIYOSUNUZ

şimdilik olumlu yada olumsuz bi gelişme yok canımm yarın tekrar kan tahlili yaaptırıcam ve yine değişik bi değer olursa farklı bir doktora daha göstericem...şimdilik belirsizlikle bekliyorumm...

içinizde hem sabahın köründe burda olup hemde tembel teneke benimmm heraldeee... sabahın köründe gözleri faltaşı gibi olup (tabi erken yatıyorum uykuluyum akşamları)akşama kadar da yatan biri oldumm...Allah sonumu hayretsinn:KK9::KK9::KK9:

canım benim inşallah yarın çok güzel haberler alırsın Rabbim hakkında hayırlı olanı versin:KK16:

eşim geldiğinde tıpa gidicez....kanamam oldu ve sancım var...dua edin bana :KK43::KK43::KK43:

dualarımız seninle canım inşallah bir sorun çıkmaz dikkat et kendine

Kızlarr Ben Geldimmm:KK16::KK16::KK16:
Saçlarımı Boyattım. Güzel Oldu. Kuaförden Memnun kaldım cidden güzel yaptı:KK9::KK9:
Bugün eşim Nöbetçi. Buralar benden sorulurrr artık:KK1::KK1::KK1:

X