napcam baktım gelmiyor zorla yatıcam yine gelmezse kalkıcam zaten sabah docam erken gidecek kahvaltı hazırlıcam
benim daha gelmez bugün heralde :)))şuanda zati yataktayımm gelirse pc yi bırakır kıvrılırım docamın yanınagelmezsede artık araştıra araştıra bişeyleri prof. olurum
ben docamın yanındaydım ne güzel ama pc şarj bitti baktım döne döne onu da uyandırcam kalktım oturma odasına geldim. galiba gelmeye başladı uykum gözlerim ağırlaşmaya başladı :)))) ecrin folic acit verdi mi dr ben de başlayım diyorum da kızlar folic plus diyordu dr ne verdi. annem dün çok güzel bir rüya gördüm ama anlatmıcam dedi genelde çıkar rüyaları ben de anne lütfeen güzel şeyler gör derim hep
canımmm doktor bebek düşünüyoruz dediğim gün verdi doktor.. zaten bunu 2-3 ay öncesinden içmek çok daha faydalıymışş hamilelikten sonra 3 ay daha içiliyor...bebek istiyosun vakit kaybetmeden al hemen...doktor bana folidoce verdi günde 1 adet içiliyor ve + b12 vitaminide var bu hapta...devlet ödemiyor zaten çoğunu eczaneden gidip temin edebilirsin 9,95 fiyatı...en son gittiğimde yine sordumm ne yapmam gerekio diye(ben sormadan söylemio gıcıkovski:))şimdilik folidoce ye devam et dedi başka bişi yapmana gerek yok dedi...inşaallah annenin rüyası senin meleğinin habercisidiruykun geldiyse hiç kaçırma tatlımmm yakala ve uyu
evet istiyoruz ecriniminşaallah bu ay olur da hayırlısıyla ben de burdan sevincimi paylaşırım sizinle önce kullanılması gerektiğini biliyorum o yüzden alıyım dedim ben de bundan alıyım olmazsa ama acaba hamilelikten önce şunu sonra buunu kullanmak gerekli diye bişey var mı acaba? neyse olmazsa sorarız eczacıya gerçi bulgur çok yiyenlerde eksiklik pek az oluyormuş. yabancı prof lar haptan ziyade bulgur öneriyormuş araştırmıştım bende, ben bir bulgur canavarıyım pilavından çok işte o günler de falan yapılır ya (canın istemiyo ama ne olur ne olmaz ) onları çok severim ve yaparım. docam da pirinç pilavından çok (her ne kadar ben çok sevsemde) bulgur pilavını sever, ben de çesidini arttırdım daha zevkli oluyor yemesi tatlım sen de yee artı olur.
önce sonra diye demedi...hatta sordumm aynı hapa devam dedi belki de henüz küçük diye aynı hapa devam et dedii...yarın hemen yapayım bulgur pilavı:)))doğal beslenmek daha iyi olur tabiii faydadı olur...teşekkür ederim canımm...sen yinede sor eczacıya belki daha iyi bildiği bi ilaç vardır..doktorlara güvenilmiyo çünkü ilaç firmaları promosyonlarla doktorlarıda ayartıyolar :)))onlarda seni o ilaçlara yönlendirebiliyor,,umarım benimki öyle değildir:)))sen dediğim gibi yinede sor...
:)) sorarım bıstığım öpüyorum seni kardeşin gibigidiyim de sokulayım docacığımın yanına
iyi geceler tatlım sen de yorma kendini fazla
kızlar günaydın. Çok canım sıkkın benim dünden beri kafayı yicek gibi oluyorum
ahh althea nerden başlim anlatmaya dün yine kk 'da takılıyorum utanıyorum diye bir başlığa bakıyordum . Birinin yorumu dikkatini çekti işte eşinizin facebook una girin hareket dökümlerine bakın gleip burda öyle konuşun tarzı birşeyler söylemiş , bende aa dedim ben hiç bakmadım dur bi bakim dedim. İçime kurt düştü şifresini bilmem eşimin merakta etmem tesadüf açıktı facebook u nöbetçiydi bende yanına gitmiştim. Baktım hani güveniyorum birşey bulurum diye düşünmemiştim ama ilk başlarda normaldi sonra sürekli bir kaç kızı arattığını gördüm kızlara baktım ortak arkadaş yok . Neyse dedim vardır birşey biraz daha aşağıya indim 3 fotoğraf beğenmiş hemen arkadaşı mı diye baktım değil , kızın profili herkese açık , biraz davetkar (seksi) fotoğraflar koymuş. Bizimkide beğenmiş , elim ayağım tutmadı afalladım bi daha baktım inanamayıp. EN kötüsü de gösterdiğimde söylediği şeyler daha da fazla kırdıgünaydın canım hayırdır?
ahh althea nerden başlim anlatmaya dün yine kk 'da takılıyorum utanıyorum diye bir başlığa bakıyordum . Birinin yorumu dikkatini çekti işte eşinizin facebook una girin hareket dökümlerine bakın gleip burda öyle konuşun tarzı birşeyler söylemiş , bende aa dedim ben hiç bakmadım dur bi bakim dedim. İçime kurt düştü şifresini bilmem eşimin merakta etmem tesadüf açıktı facebook u nöbetçiydi bende yanına gitmiştim. Baktım hani güveniyorum birşey bulurum diye düşünmemiştim ama ilk başlarda normaldi sonra sürekli bir kaç kızı arattığını gördüm kızlara baktım ortak arkadaş yok . Neyse dedim vardır birşey biraz daha aşağıya indim 3 fotoğraf beğenmiş hemen arkadaşı mı diye baktım değil , kızın profili herkese açık , biraz davetkar (seksi) fotoğraflar koymuş. Bizimkide beğenmiş , elim ayağım tutmadı afalladım bi daha baktım inanamayıp. EN kötüsü de gösterdiğimde söylediği şeyler daha da fazla kırdı
offf yazdıklarını okuyunca kendim yaşamış gibi oldum canım benim ya.erkekler işte deyip geçmek istiyorum en sadığı bile göz çapkınlığı yapabiliyor.olayın sonrasınında sanırım eşin üste çıkmaya çalıştı.bazen geçmişi bilmemek en güzeli mi diye düşünüyorum(bunu da başka bir zaman özel olarak konuşuruz).adamın başına ne gelirse meraktan derler ya o hesap işte
ilk başta hatırlamıyorum dedi beğenmiş olabilirim sonra düşündüm başka ihtimal yok tabe beğenmişim demekki dedi.yani söyledikleri şu şekilde , biraz küstahca oldu hatta. Sokakta gördüğümüz bir kızıda beğeniyoruz fakat beğen butonu yok basamıyoruz dedi. Ayrıca Angelina Jolie ile de evlensem bir süre sonra ona karşıda soğuma isteksizlik olurdu dedi. Sende soğuyacaksın benden dedi. Bende hiç beni üzebileceğini kırabileceğini düşünmedinmi dedim. hayır dedi ben üzülmezsin diye düşündüm beğenilerimde herkese açık görüyorsun görmeden yapsam daha mı iyi dedi aldatmadım seni gidip yatmadım ya falan dedi. sende beğeniosun aktörleri dedi saçmalama aktör beğenmekle bunun ne alakası var dedim falan böyle saçma sapan uzadı gitti...
ilk başta hatırlamıyorum dedi beğenmiş olabilirim sonra düşündüm başka ihtimal yok tabe beğenmişim demekki dedi.yani söyledikleri şu şekilde , biraz küstahca oldu hatta. Sokakta gördüğümüz bir kızıda beğeniyoruz fakat beğen butonu yok basamıyoruz dedi. Ayrıca Angelina Jolie ile de evlensem bir süre sonra ona karşıda soğuma isteksizlik olurdu dedi. Sende soğuyacaksın benden dedi. Bende hiç beni üzebileceğini kırabileceğini düşünmedinmi dedim. hayır dedi ben üzülmezsin diye düşündüm beğenilerimde herkese açık görüyorsun görmeden yapsam daha mı iyi dedi aldatmadım seni gidip yatmadım ya falan dedi. sende beğeniosun aktörleri dedi saçmalama aktör beğenmekle bunun ne alakası var dedim falan böyle saçma sapan uzadı gitti...
tamam gözü senden başkasını görmeyecek at gözlüğü takacak değil tabi ama beğendiğini de böyle butona basarak gösyermeseymiş iyiymiş tabi.ama senin bukadar üzüleceğini tahmin etmemiştir canım biliyorsun erkekler düz mantık.hem senin o beğendiklerinden çok büyük bir farkın var ki seninle evlenmiş bir de böyle düşün.inşallah en kısa sürede düzelirsiniz.
caanımm üzme tatlı canını önemsiz bişidir bunlar onun için sadece beğenidir...bide yakalanma psikolojisi kendini üste çıkaracak yaa ukalalık yapmış haliylee....
nasıl düşünmez ben aynısını yapsaydım dediğim zaman önce dediki tepki vermezdim sonra durdu düşündü haklısın dedi bende kızabilirdim , anlayabiliyorum seni anladım özür dilerim dedi ama benim içime bir kere kurt düştü, ben napıcam bu kurdu şimdi , sürekli beni dürtecek bu:18::18::18: