Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

yok canım sadece beğeni değil işte adam ben beğenirim diyo böyle bir mantık varmı. Kız iletişime geçmek istese napacak acaba çok merak ediyorum

Canım soyledıklerıne katılıyorum. Bende olsam içime kurt düşer ve eşimi içten içe kıskanırdım. Bu düşüncelerinin hepsini eşinle paylaş bence bakalım tepkisi ne olacak.

Canım soyledıklerıne katılıyorum. Bende olsam içime kurt düşer ve eşimi içten içe kıskanırdım. Bu düşüncelerinin hepsini eşinle paylaş bence bakalım tepkisi ne olacak.

dünden beri adam akıllı konuşamadık , geç geldi nöbetçi idi. sabahda işe gitti , bakalım akşama konuşuruz sanırım çünkü suçlu benmişim gibi pek konuşmuyor beyfendi

dünden beri adam akıllı konuşamadık , geç geldi nöbetçi idi. sabahda işe gitti , bakalım akşama konuşuruz sanırım çünkü suçlu benmişim gibi pek konuşmuyor beyfendi

Erkekler bunu hep yapar canim sucu ustlerinde atmak icin hakliymis gibi trip atarlar bide hakliymis gibi.

hiiiiçççç üstüne alınma canımmm haklısınnn...o zeytinyağlık yapıo farkında hatasının ve bastırmaya çalışıyor...hafta sonu konuşmak için vaktiniz olur ikinizde kendinizi güzel bi şekilde ifade edersinizz inşallah oda hatasını daha iyi anlar

nasılsınız:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

merhaba canlarım... dün annemlerdeydik giremedim nete.. bugünde kocişle gezmelere gitcez.. hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

canım ya okudum yazdıklarını gerçekten zor bi durumsen yaşadın seni ne kadar anlayabilirim bilmiyorum...bence eşine moralinin bozukluğunu belli et konuş onunla ama kafana çok takma en nihayetinde erkekseni sevmese vajili olarak beklermiydi senisadece küçük bi hata olarak gör tabi ona öle demeki önü açılmasınsen kendini rahatlatmak için öle düşün.bu benim fikrim duygularını anlayabildiğim kadarıyla bişeyler yazayım dedim.Allah yardımcın olsun canım.üzme kendinibirde ona güvenmediğini düşünmesin nasıl olsa güvenmiyo der daha rahat olur

ben soğuk duruyorum , konuyu onun açmasını bekleyeceğim. Evet beni seviyor sevgisinden eminim zaten. ben çifte standart olayını sevmiyorum erkekler yapar kadınlar yapmaz olarak da bakmıyorum olaya. ben yapmıosam o da yapmıcak bu kadar basit , daha 4 ayda bunu yapıyorsa biraz daha zaman geçince neler yapar tahmin bile etmek istemiyorum. Güvenim biraz zedelendi gerçekten . ama konuyu çok uzatmayacağım dün biraz anlatmaya çalıştım kendimce bir daha açmayacağım konuyu. dediğim gibi o açarsa eğer o zaman daha ciddi şekilde konuşurum başka yapacak birşey kalmıyor

canım ya üzülme belki utandığı için açmıyodur konuyu.mektu yazsana duygularını anlatan şöyle bi kalbine dokunacak.bence çok etkili olur.ben küsünce öle yaparım konuşurken tartışma ihtimali oluyo ve yazı kadar güzel aktarılamaya biliyo duygular

evet çok mantıklı aslında mektup yazmak eskiden bende çok yazardım ama bırakmıştım . düşüneceğim bunu teşekkür ederim kuzu

evet çok mantıklı aslında mektup yazmak eskiden bende çok yazardım ama bırakmıştım . düşüneceğim bunu teşekkür ederim kuzu

seni biraz güldürdüyse sevindimbence işe yarar
ay bende kalkayım artık benim koca içerde ütü yapıyo ben pc başındak.valide gelcek malum...yemek yapayım

seni biraz güldürdüyse sevindimbence işe yarar
ay bende kalkayım artık benim koca içerde ütü yapıyo ben pc başındak.valide gelcek malum...yemek yapayım

tamam canımcım kolay gelsin sana o zaman

zaten özrü kabahatinden büyük hep böyleler yaaa bu adamlarrr.... bu dediğin aynısını bestcim çok iyi aile imajı çizen bir arkdşm yaşadı üstelik hamileliğinde veeeartık tartışmaalrı uzadı... en sonunda psikologa gidin dedik malum kadın hormonlarıda etkilidir dedik ama yok kız haklı adam böyle şeyler yapınca ilk çocuğna hamile birde psikologa gittiler ve lanet olası psikologa bu durumu anlatınca ne demiş kız arkdşımaaaa şaşarsınız.....

- iyde hanımefendi bu bir özel hayattır istek vs.. bunları ksııstlayıp karışamassınız demzmi... arkdşm kalkıp çıkıp fırlayıp gidiyor canım ya hamile hamile yazık birde psikolog eşli seans adam iyce kabak gibi haklıyım gördünmü demezmi yanii ne türk kültürü örfü ananesi hiç bişey kalmamış psikologunda allah hayırlısını versin .... herneyse sende sıkma canını inşlh konuşunca hatasını anlar beyefendi....

canim benim yazdiklarini okuyunca uzuldum bende.erkekler iste hem karnim doysun hem pastam dursun misali doyumsuz oluyorlar.evet eylem olmasada bu durum uzucu.sana uzulme takma diyemicem cunku bende olsa takar hatta senaryolar yazardim.umarim pisman olup gonlunu alir.sonra sen canina okursun

tamam canımcım kolay gelsin sana o zaman

cnm bend eyazdıklarını okudum ve sonuna kadar haklısın ben olsam kafayı yerdim eee sende haklı olarak bunalım geçirmişsin bencede konuşş göz yumuyo demesin aynı şeyleri bend e yasadım maalesef aynı lafları oda bana söyledi yok aldatmadım falanda filan tabii ben resmen hastalandım ama o da anladı hatasını hersey normal şimdi eminimki senin eşinde hatasını anlayacaktır üzülme sadece kendini yıpratırsın

Allah ım çooook şüküüüüüür sanaaaaaaaaaa bin şüküüüüüüüüüüüüüüüüüür

hepinizden Allah razı olsun (herşey daha da normalleşiyor )

canım inan çok üzüldüm , biz hepimiz kardeş olduk burda, sizler benim kardeşlerimsiniz üzülme denecek bir durum yok canın yanmıştır, belki şuan konuşup halletmişsinizdir sorununuzu ama eğer şuana kadar bi gelişme olmadıysa mutlaka konuş bunu eşinle, kavga etmeden bağırıp çağırmadan, en naif ve saf halinle... Bu durumun sana neler hissettirdiğinden bahset, gönül teline dokunsun anlattıkların, içinde biriktirme sonra kendini de onu da yer bitirirsin. Unutma çözülmeyen her mesele su üstünde yüzen yağa benzer. Her an atakta bekler seni icine çekmek için.
Canım herşeyin hayırlısı insanlar (affedilebilir) hata yapabilir, önemli olan bu hatanan tekrarını yaşatmaması. çözeceksiniz allah ın izniyle akl-ı selim davranmaya çalış. Hakkında hayırlısı olsun. Seviyorum seni

Allah ım çooook şüküüüüüür sanaaaaaaaaaa bin şüküüüüüüüüüüüüüüüüüür

hepinizden Allah razı olsun (herşey daha da normalleşiyor )
Allaha şükreden bi kalb ile güne merhaba demek dekadar güzellll içime umut oldu şükredişin bilee:))))bütün güzellikler seninle olsunn...

takdir ediyorum seniancak böyle güzel ifade edilebilirdi heraldekatılıyorum her harfine,,noktasına virgülüne...eline yüreğine sağlık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…