Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmm hopeforum:))))
ecrin benim de kaçtı forumda ne var ne yok zaplıyorum şimdiye kadar 3-4 yere girdim insanlar ne tuhaf sıkılınca neeler akıllarına geliyor
ne iyi ettin tatlım ya gecenin bi vakti uyanıp dostunu karşında bulmak ne güzel şeymiiiş
aynen valla seni görünce bi mutlu oldummm baktım hangi topiktesin die en son bu topiğede yazdımm dedim nasıl olsa görür gelir:)))ne var ne yokk
nasipde sohbet varmış demekki:)))) bebiş şimdilik iyi galiba accuk daha yaramazlık yapıo (mide bulantılarım çoğaldı)ama elhamdülillah şikayetçi değilim,,,sıkı tutunsun küsüp gitmesin benden:)))))) gün güzeldi ilk günümdü:))) mayalı patatesli poğaça,midye börek,,pasta(pandispanyası falan hazır:))),,marmelatlı kurabiye,, bidee şhriyeli yoğurtlı salata:)))) erken geldiler bide tuzlu kurabiyem olcaktı ama yetişmedi 11 de geldiler:)))valla erkenden uyumuşum bugün sıcağın karşısında tuvalete gittim su içtim yattım dua okuudum derken uykum kaçtı burası açıktı da dolaşıyordum sen nasılsın bebişimiz nasıl neler yaptın günde
nasipde sohbet varmış demekki:)))) bebiş şimdilik iyi galiba accuk daha yaramazlık yapıo (mide bulantılarım çoğaldı)ama elhamdülillah şikayetçi değilim,,,sıkı tutunsun küsüp gitmesin benden:)))))) gün güzeldi ilk günümdü:))) mayalı patatesli poğaça,midye börek,,pasta(pandispanyası falan hazır:))),,marmelatlı kurabiye,, bidee şhriyeli yoğurtlı salata:)))) erken geldiler bide tuzlu kurabiyem olcaktı ama yetişmedi 11 de geldiler:)))
11 demi ne aceleleri varrmış :)) küsmez Allah ın izniyle sapa sağlam gelcek inşaallah
mönü güzelmiş midye börek i çoook merak ettim tarıfını alıyım bi müsait olduğunda unutma ama
evet erken gidicez diye erken gelmişler 5 de gittiler(erken dedikleri:)))midye börek basit ama göze hitap eden b işekli var midye gibi gözüküyor...( 12 tane börek için)
 3 adet yufka
Yufkaları ıslatmak için :
 2 yemek kaşığı tereyağı
 1 çay bardağı su
İçi için :
 Peynir ve maydanoz
Üzeri için:
 Yumurta sarısı
Yufkalar 4 eşit parçaya bölünür. Bir parçası alınarak geniş tarafı size doğru olacak şekilde masaya serilir. Üzerine erittiğiniz tereyağı ve su karışımı sürülür. Yufkanın sivri ucu ve geniş kenarının ortası tutularak yufka büzülür kelebek şekli verilir. Kanat kısımlarını çevirerek (lale şeklinde) yukarıda birleştirilir. Birleştirilen yere peynirli harç konulur ve kenarlarını kapatılarak sigara böreği sarar gibi sarılır. Tüm yufkalara aynı işlem tekrarlanır. Börekler yağlanmış tepsiye dizilerek Üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derecede kızarana kadar pişirilir.
benimde ilgimi çekti geçenlerde ratladım ilk kez yaptımm baya beğeni aldıı nasıl yapıldığını çok merak ettiler:))basit ama göze hitap ediyor yinede:)))hiiiiii canımsın sen benim can can ben yoktr diye bakmadım güzel görünüyor denicem ilk fırsatta
sen ne tatlı bişeysin ya böyle yanaklarını sıkmak istedi canım. aldım mesajını tatlım da cevap yazamadım bekletmeden burda yazıyım dedim sağol hassasiyetli böcüğüm benim
aldıysam tamamdır canımcımmm:)))burdan atmıyım dedim videoyu sitenin sağı solu belli olmaz ceza meza alırımm die:)))))))
olmaz valla doğru napıyosun ben oyun başlığı altındaki konuları dolaşıyorum hemen hemen hepsinde altiş var
boş boş takılıyorum aklıma ne gelirse yapıyorum :))kayda değer bişi bulamadımbende oyuna takılayım bari:)))
oyun oynamıyorum da konular açmışlar hepsine bişey yazıyorum :)))))))))) Allah ım horozlar ötüyooo burda şehrin ortasında
uykun gelmezse ne yapacaksın????