- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
yok canım evde yapılan idrar testinde çıkmadı buay 4 kez yaptım dayanamayıp ve hep hüsrandı...enson umudumu kestimm dedim doktora bende sorun var die gideyimm kan tahlili istedi onda çıktı:))hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bişey sorabialirmiyim adetini 4 gün geçtiğinde çıkmamıştı dedimişsin ya kandamı gebelik testindemş
canımmm vebinnn Allah razı olsunnn canı gönülden istiyorum hep dualarımdasınız isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bize sağlık ve hayırla kavuşmayı...tatlım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inş.sağsalim kucağına almayı nasip etsin.darısı bize bende istiyorummmmmmmmmmm
canım benim inan çok sevindim umudum arrtı çok ama çok güzel haber valla keyfim yerine geldi
canımm umutsuz olacak hiç bir durumunuz yok ekim 14 de yendim bende 1 buçuk yııllık evliyim hemen hemen...ilk denememiz di bu...Allah ümitsizliği sevmez....O ndan isteyin herşeyii onun kudreti sonsuzzz OL der oluverir herşeyyy...Rabbim biran önce yenmemişolanlara yenipde yenenlerede aratmadan nasip etsib Rabbim